PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τελεσίγραφο Αρβανιτόπουλου στα πανεπιστήμια


Τελεσίγραφο προς τις πρυτανικές αρχές και τα συμβούλια διοίκησης του πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου απέστειλε ο υπουργός Παιδείας.

Τελεσίγραφο προς τις πρυτανικές αρχές και τα συμβούλια διοίκησης του πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου απέστειλε ο υπουργός Παιδείας. Ο Κων. Αρβανιτόπουλος έκανε λόγο για μικρή μειοψηφία διοικητικών υπαλλήλων που καταχρηστικά κρατούν κλειστά τα δυο ιδρύματα. Για το λόγο αυτό ζήτησε από τις αρχές να εκπληρώσουν το καθήκον τους ώστε να ανοίξουν άμεσα τα ιδρύματα.

Σε οριακό σημείο βρίσκεται πλέον η επιτυχής ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού εξαμήνου στο πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εφόσον οι διοικητικοί υπάλληλοι των δυο ιδρυμάτων συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα την απεργία, τότε δεν θα είναι δυνατό να συμπληρωθούν οι εκ του νόμου οριζόμενες 13 εβδομάδες μαθημάτων για θα θεωρείται διδαγμένο το εξάμηνο.

Απόψε εκπνέει η προθεσμία των καθηγητών του ΕΚΠΑ να καταθέσουν τις βαθμολογίες των μαθημάτων από την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι οι φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν και τα μαθήματα που έδωσαν στην επαναληπτική εξεταστική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment