PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Τα 4 μεγάλα έργα που έρχονται στο Περιστέρι


Στη διοίκηση του Δήμου Περιστερίου υπάρχει ένα πλάνο για τις ενέργειες και τα έργα που θα γίνουν μέσα στα επόμενα χρόνια και το PeristeriNews.gr σας το παρουσιάζει.

Η λογική της διοίκησης Παχατουρίδη όλα αυτά τα χρόνια(17 στο σύνολο) είναι να δημιουργεί και να ολοκληρώνει μεγαλύτερα και μικρότερα έργα που να προκαλούν αίσθηση και να αποτελούν μια προστιθέμενη αξία για την πόλη.

Πλέον με την εμπειρία που διαθέτουν τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι άνθρωποι του, υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα τόσο στην εκπόνηση μελετών όσο και στην υλοποίηση των έργων γεγονός που φαίνεται από τα προσφάτως ολοκληρωμένα έργα.

Στη διοίκηση υπάρχει λοιπόν η λογική να συνεχιστούν οι μικρότερες εργασίες μέσα στην πόλη όπως για παράδειγμα οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων ή και οι διαμορφώσεις σημείων για την καλυτέρευση της εικόνας αλλά έχει διαμορφωθεί και ένα πλάνο να γίνουν κάποια μεγάλα έργα.

Σε αυτά δεν τοποθετούμε τη διαμόρφωση του κυκλοφοριακού στο Περιστέρι που αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα και να επιφέρει μεγάλες αλλαγές σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης.

Στα τέσσερα μεγάλα έργα εντάσσονται η δημιουργία ενός μεγάλου κλειστού θεάτρου στην Ξυλοτεχνία, η υλοποίηση υπόγειου χώρου στάθμευσης στο κέντρο του Περιστερίου, η αγορά και διαμόρφωση της έκτασης του γηπέδου Αγίου Ιεροθέου και των γύρω χώρων αλλά και η αναμόρφωση του πεζοδρόμου της Εθνικής Αντιστάσεως.

Πρόκειται για τέσσερα έργα που το καθένα έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία για τη διοίκηση και αποτελούν αναμφισβήτητα στοιχήματα που θα πρέπει να κερδηθούν και να ξεκινήσουν να υλοποιούνται μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας.

Αυτά τα τέσσερα μεγάλα έργα σε συνάρτηση με τις καθημερινές παρεμβάσεις στο Περιστέρι θα κρατήσουν την πόλη στα υψηλά επίπεδα που βρίσκεται με κύριο στόχο τη συνεχή προσέλκυση κόσμου ως ένα από τα σημεία ενδιαφέροντος στην Αττική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment