PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Τα παιδιά είναι εντάξει


Δύο μαμάδες και ένας εκκεντρικός μπαμπάς

Η Τζουλιάν Μουρ μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στην «Υποψία» του Ατόμ Εγκογιάν, υποδύεται ξανά μια ομοφυλόφιλη γυναίκα στο ευρηματικό φιλμ της Λίσα Τσολοντένκο «Τα παιδιά είναι εντάξει». Συμπρωταγωνίστριά της είναι η Ανέτ Μπένινγκ (τρεις φορές υποψήφια για Όσκαρ) που ερμηνεύει την αγαπημένη της στη μεγάλη οθόνη. Η πολυσυζητημένη ταινία διακρίθηκε στα κινηματογραφικά φεστιβάλ του Sundance και του Βερολίνου και θέτει με χιούμορ στο επίκεντρο της προβληματικής της ένα νέο τύπο οικογένειας.

Η Λίσα Τσολοντένκο δεν περιορίζεται στη σκηνοθεσία, καθώς συνυπογράφει μαζί με τον Στιούαρτ Μπούμπεργκ το σενάριο. Στην υπόθεση του έργου, δύο ομοφυλόφιλες μητέρες που ζουν μαζί, η Νικ και η Τζουλς, νιώθουν τον κόσμο τους να καταρρέει, όταν τα δύο παιδιά τους, ο δεκαπεντάχρονος Λέιζερ και η δεκατοκτάχρονη Τζόνι, αποφασίζουν να ανακαλύψουν τον βιολογικό τους πατέρα. Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις προς τον μικρότερο αδελφό της, η Τζόνι κατορθώνει να βρει τον άγνωστο πατέρα, δηλαδή τον δότη από του οποίου το σπέρμα έμειναν έγκυες η Νικ και η Τζουλς. Είναι ο Πολ, μποέμ εργένης που διατηρεί ένα εστιατόριο. Η εμφάνισή του στους κόλπους της τετραμελούς οικογένειας, ανατρέπει κανόνες και δεδομένα, προκαλώντας κωμικές παρεξηγήσεις.

Πρωταγωνιστούν οι Ανέτ Μπένινγκ, Τζούλιαν Μουρ, Μαρκ Ραφάλο, Μια Γουασίκοφσκα, Τζος Χάτσερτον. Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους από τη Seven Films.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment