PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Τα Κέντρα Φιλίας Περιστερίου σε εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα


Τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) του Δήμου Περιστερίου συμμετείχαν με το χορευτικό τους τμήμα στις εκδηλώσεις της 196ης επετείου στη Φροξυλιά Καλαβρύτων για τα προεπαναστατικά γεγονότα του 1821.

Τα μέλη του χορευτικού συνόδευσαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την τρίτη ηλικία Σάκης Ζορπίδης και κλιμάκιο του παραρτήματος Περιστερίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Περιστερίου παρέστησαν στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φροξυλιάς και στη συνέχεια κατέθεσαν στεφάνια  στη μνήμη ενδόξων ηρώων.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα των ΚΕ.ΦΙ., αφήνοντας μάλιστα τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Σε ξεχωριστή τελετή, ο κ. Ζορπίδης και η χοροδιδασκάλα των ΚΕ.ΦΙ. Ζωή Αμαξοπούλου τιμήθηκαν από τους εκπροσώπους των συλλόγων της περιοχής και το Δήμο Καλαβρύτων.

Για την άψογη φιλοξενία, ο κ. Ζορπίδης εκ μέρους του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη πρόσφερε το έμβλημα της πόλης, που παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Βασίλειος Καρράς, ο οποίος μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά για τη συμμετοχή τους στις επετειακές εκδηλώσεις της περιοχής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment