PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είναι γενικότερα μια καλή μέρα για την «τάξη» των πραγμάτων.

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε τις υψηλές ταχύτητες του μυαλού σας από νωρίς. Οι αμέτρητες ιδέες σας θα είναι ιδιαίτερα ευφυείς, προκειμένου να αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μόνο μην ορμήσετε χωρίς έλεγχο των αριθμών, κάντε την έρευνά σας και στήστε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Αργότερα είναι η ιδανική στιγμή να αναζητήσετε τον επόμενο σημαντικό παράγοντα επιτυχίας, τις ιδανικές συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τιμήστε τις προσωπικές σας ανάγκες και τη γνησιότητα. Αν λαχταράτε την ουσιαστική επαφή και το συναίσθημα, τώρα θα στήσετε τα θεμέλια των συζητήσεων. Θα έχετε την ευφράδεια για να κάνετε διασυνδέσεις ισχύος και να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μείνετε σε χαμηλούς τόνους και ρυθμούς. Είναι μια ευκαιρία να παραμερίσετε τη φρενίτιδα που επικρατεί συνήθως γύρω σας. Στήστε ήρεμα το πρόγραμμά σας, χωρίς να διασπάτε την ενέργειά σας σε πολλά θέματα ταυτόχρονα. Αργότερα θα αφυπνιστεί ξανά η χαρωπή πλευρά σας. Αλλά επειδή δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι για κανέναν, αποφύγετε να αποκαλύψετε μυστικά ή να μιλήσετε για άλλα άτομα. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα μάτια των πολλών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καιρός να αναβαθμιστείτε τεχνολογικά. Καλό θα είναι να αλλάξατε τους κωδικούς πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προφίλ σας, για να τα ισχυροποιήσετε. Με την ευκαιρία, κάντε εφεδρικοί αποθήκευση των σημαντικών αρχείων. Ο ρυθμός σας μπορεί να μειωθεί κάπως στη συνέχεια, δεν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας τις επόμενες δύο ημέρες. Εξοικονομήστε ενέργεια και δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές και σωματικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ

Δώστε μια επική ώθηση σε έναν στόχο σας στην αρχή της ημέρας. Μετά θα χαλαρώσετε και θα αφήσετε τους άλλους να επεξεργαστούν τις προτάσεις σας. Αξιοποιήστε την ορμή και τη λογική σας, για να κλείσετε όποια συμφωνία λαχταράτε. Μετά η διάθεσή σας θα πάρει κοινωνική κατεύθυνση, μια ανάρτησή σας ή ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, μπορεί να έχει αντίκτυπο που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενέργειά σας ίσως δεν συνάδει με κάποια έλλειψη συγκέντρωσης στην αρχή της ημέρας. Όμως αργότερα στον τομέα σας των επαγγελματικών, οι εξερευνήσεις μπορεί να οδηγήσουν και σε μια καινοτόμα ιδέα, που θα βοηθήσει την καριέρα σας. Αρχίστε να της δίνετε σάρκα και οστά, αλλά χωρίς να γνωστοποιήσετε κάτι σε άλλους ακόμη.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να ανοίξετε τη μέρα πιο ευαίσθητοι και εσωστρεφείς απ’ όσο συνηθίζετε. Αν ασχοληθείτε με όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά, ίσως να προκαλέσετε την τύχη σας. Ευτυχώς η ατμόσφαιρα θα αλλάξει αργότερα, θα αρχίσετε να βλέπετε απεριόριστες πιθανότητες. Επανατοποθετήστε τις προτεραιότητές σας, εστιάστε στην επιτυχία. Τα μόνα που μπορούν να σας εμποδίσουν, είναι οι δικοί σας φόβοι και οι αμφιβολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική πτυχή σας θα επικρατήσει κατά το πρώτο μισό της ημέρας, να είστε έτοιμοι να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε, σε μια επαγγελματική ή προσωπική συζήτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε άδικο, σημαίνει ότι κατανοείτε πως ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του. Αργότερα θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε, καθώς μία από τις δύο πλευρές μπορεί να αλλάξει θέση. Και να μην συμβεί, θα έχετε κερδίσει τον χρόνο να βρείτε μια χρυσή τομή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοιτάξτε τη δουλειά σας και μόνο στην αρχή της ημέρας. Έχετε πολλά να προσφέρετε, αλλά μπορεί να μην ενδιαφέρετε κάποιος γι’ αυτά ή να μην τα προβάλετε σωστά, καλύτερα να βγάλετε τον μεγαλύτερο όγκο των υποχρεώσεών σας. Αργότερα θα μπορείτε να συζητήσετε για όσα χρειάζεστε εσείς. Η παρόρμηση για συμπράξεις θα σας στρέψει στη σωστή κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει στην αρχή της ημέρας, διεγείρεται η ανάγκη σας για έκφραση. Είναι η ιδανική στιγμή να επιλύσετε και όποια διαφωνία έχετε με ένα αγαπημένο σας άτομο. Αργότερα θα επανέλθετε στο πρόγραμμά σας. Είναι καιρός να πιάσετε δουλειά και να εστιάσετε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ενδώσετε σε κάποια πρωινή δυσθυμία. Μπορεί να σας προβληματίζει μια διαφωνία με έναν συγκάτοικο ή συγγενή. Κάντε λίγη υπομονή, στρέφοντας την προσοχή σας στα εργασιακά καθήκοντα. Αργότερα τα σύννεφα θα σκορπίσουν, το χιούμορ σας θα επιστρέψει και θα είστε πιο παρορμητικοί. Ενδείκνυται να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας και οι αδέσμευτοι να βγείτε με «δημιουργικές» διαθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με τα γεγονότα στην αρχή της ημέρας, όσο απαράμιλλο κι αν είναι το ένστικτό σας, τώρα δεν πρέπει να στηριχτείτε σ’ αυτό και μόνο. Ερευνήστε και συλλέξτε στοιχεία, ειδικά αν εργάζεστε σε ένα ομαδικό εγχείρημα. Αλλά αργότερα δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τους υπόλοιπους σε μια έξοδο, αν δεν έχετε τη διάθεση. Γυρίστε στο σπίτι και ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί, ακόμα και τίποτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment