PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα μέρα πραγματική πρόκληση.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ενθαρρύνει τις προσπάθειές σας για να μιλήσετε ανοιχτά, να γοητέψετε το επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον που κινείστε, προκειμένου να κερδίσετε με επιτυχία τις επιδιώξεις και τους στόχους σας. Είναι μια ιδανική μέρα για να βάλετε τον θεμέλιο λίθο σε μια στενή συναισθηματική σχέση, είτε αυτό αφορά μια καινούρια γνωριμία είτε, για τους ζευγαρωμένους φίλους, μια σημαντική πρόταση από τον ερωτικό σας σύντροφο, μια συμφωνία για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακολουθείστε περισσότερο τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, παρά τη γήινη, πρακτική σας φύση, για να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν στη δουλειά σας ή σε μια συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο. Η σημερινή όψη αυξάνει δημιουργικά την αδρεναλίνη σας, για να οργανώσετε τα συναισθηματικά σας βήματα, για να κατανοήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, για να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, τις κόντρες και τις συγκρούσεις με προσφιλή σας άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από σήμερα τακτοποιούνται οι εργασιακές σας εκκρεμότητες και υλοποιούνται τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Εκμεταλλευθείτε τις θετικές, αστρολογικές περιστάσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες με καλοπροαίρετη και δοτική διάθεση, για να εκλείψουν οι αψιμαχίες και οι καβγάδες από το δεσμό σας, μην αφήνετε τη σχέση σας στην τύχη της φθοράς και της αδιαφορίας, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε σήμερα επαφές με άτομα κύρους μέσα από τον χώρο της δουλειάς σας και των κοινωνικών σας επαφών, για να ευοδωθούν τα σχέδια και οι στόχοι σας, συζητήστε με ισορροπημένες αποφάσεις και απόλυτη ηρεμία τα προσωπικά και συναισθηματικά σας θέλω με το πρόσωπο που αγαπάτε, δίχως να οξύνετε την ατμόσφαιρα με παράλογες απαιτήσεις. Συμβουλευτείτε έναν έμπιστο φίλο, ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας, για τις αμφιβολίες και τους φόβους που έχετε για την αφοσίωση του συντρόφου σας.

ΛΕΩΝ

Ενεργητικότητα, θάρρος και δυναμισμός είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα σας που καλείστε να τονίσετε σήμερα, για να διαπραγματευτείτε καλύτερες οικονομικές απολαβές, ευνοϊκότερες συνθήκες στη δουλειά σας, για να κάνετε μια συμφωνία με σημαντικά πρόσωπα, για να σταθείτε στο πλευρό του ερωτικού συντρόφου, να σας εκμυστηρευτεί ανησυχίες και αμφιβολίες για το μέλλον του δεσμού σας, για να εξωτερικεύσετε τα παθιασμένα και δοτικά σας συναισθήματα στο άλλο σας μισό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στηρίζονται στη γνώμη, στις ιδέες και στα πιστεύω σας οι συνάδελφοι, οι συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα, πιθανόν γιατί εκπέμπετε εμπιστοσύνη και καλοσύνη στο περιβάλλον που κινείστε και αυτό το γεγονός, έχει σαν αποτέλεσμα να κατακτάτε με επιτυχία, σιγουριά και σταθερότητα τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Καλό θα είναι να μην κρατήσετε απόσταση και θυμό από το ταίρι σας, αλλά να επιδιώξετε την πολυπόθητη συμφιλίωση, παίρνοντας ουσιαστικές πρωτοβουλίες.

ΖΥΓΟΣ

Οι ήρεμες και γαλήνιες συζητήσεις με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα ευνοούνται σήμερα, οι επιθυμίες και οι προσωπικές σας ανάγκες ίσως παραμεριστούν, προκειμένου να ικανοποιηθεί με την ανεκτικότητα και την υπομονή σας ένας απώτερος σκοπός, μια κατάσταση που είστε συμμέτοχοι. Αξιοποιήστε το δυναμισμό και την παρορμητικότητά σας με δίκαιες επιλογές και σοφές αποφάσεις, απολαύστε την ησυχία και την τρυφερότητα της αγκαλιάς του ερωτικού σας συντρόφου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ έντονη και δημιουργική μέρα ανατέλλει για σας, για να πάρετε ουσιαστικές πρωτοβουλίες στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή, για να κινήσετε τα νήματα στις επιδιώξεις και τις προσδοκίες σας, για να παίξετε ερωτικά με το ταίρι που σας ενδιαφέρει, για να συζητήσετε με τα κοντινά σας άτομα ήρεμα και γαλήνια, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για τα ζητήματα που σας απασχολούν. Ακολουθήστε πιστά το ένστικτό σας, είναι το όπλο που μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετές υποχρεώσεις και καθημερινά βάρη, φόρτος εργασίας, αγωνία και άγχος για να φέρετε εις πέρας τα θέματα που έχετε αναλάβει, αποτελούν στιγμές τις σημερινής ημέρας. Μπορείτε να τα καταφέρετε και να προσπεράσετε τις αντιξοότητες και τα εμπόδια, η η όψη της ημέρας σας προτρέπει να ανταλλάξετε με ενθουσιασμό και ζωντάνια απόψεις και λύσεις με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, γι’ αυτό μην αγνοείτε τις συμβουλές των ανθρώπων που θέλουν το καλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με πολύ στυλ και αυτοπεποίθηση, με καλή και ευχάριστη διάθεση μπορείτε σήμερα, να θαμπώσετε το περιβάλλον που κινείστε, να αποσπάσετε την αποδοχή και την προσωπική δικαίωση για τα επιτεύγματα και τις ιδέες σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις κόντρες με ανωτέρους και συναδέλφους, έχετε εμπιστοσύνη στις δημιουργικές ικανότητες και τα πλούσια ταλέντα σας, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό με τρυφερή και δοτική διάθεση, μείνετε ήρεμοι στη ζεστασιά του δεσμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκρατήστε σήμερα την καταναλωτική σας μανία, μην κάνετε έξοδα για μικροπράγματα που δεν έχετε ανάγκη, μη σπαταλάτε τον χρόνο σας για ανθρώπους και καταστάσεις που ενοχλούν με την παρουσία και τις απόψεις τους τις σταθερές σας αξίες. Οι πλανητικές όψεις της μέρας, σας προτρέπουν να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας είτε στην ερωτική, είτε στην προσωπική σας ζωή, κρατώντας στη μνήμη σας τα παθήματα του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια σημαντική μέρα ανατέλλει για σας σήμερα, που οι επιλογές και οι αποφάσεις σας εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από τις δικές σας πρωτοβουλίες και επιδιώξεις. Εμπνευστείτε από τα αγαπημένα σας αντικείμενα, από τον ερωτικό σας σύντροφο, από ένα αγαπημένο φιλικό άτομο, για να εξωτερικεύσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας, για να τολμήσετε να διεκδικήσετε ανοιχτά τον έρωτα και την αγάπη από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, για να βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας ζωή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment