PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η εστίαση πέφτει στους ανθρώπους που συναντάται καθημερινά.

ΚΡΙΟΣ

Η έμπνευσή σας παίρνει τα ηνία. Μην διστάσετε καθόλου να τραγουδήσετε, να γράψετε, να δηλώσετε δυνατά τα συναισθήματά σας. Με το άστρο σας υπέρλαμπρο, το χρωστάτε στον εαυτό σας και το κοινό σας να δημοσιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Αξιοποιήστε τη συγκυρία, για να ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας και να προσθέσετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πού είναι η αγάπη; Έχει φτάσει η στιγμή να επουλώσετε τραυματικές καταστάσεις με φίλους ή συγγενείς, μέχρι τις 19 Αυγούστου θα βρείτε τις σωστές λέξεις για να εξομαλύνετε το κλίμα. Δεν χρειάζεται να σχολιάσετε όσα σας αναστάτωσαν, η διάθεση να δείξετε στοργή θα επαναφέρει τα θερμά συναισθήματα και στις δύο πλευρές. Να είστε ειλικρινείς και δεν θα χάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο σε κουτσομπολιά και μικρότητες. Η ευστροφία σας παίρνει τα ηνία για να σημειώσετε πρόοδο με πολλές δημιουργικές ιδέες. Έχετε πραγματικό «χρυσάφι» στο μυαλό σας, γι’ αυτό αναζητήστε και τα κατάλληλα άτομα να το μοιραστείτε. Η συνεργασία μαζί τους θα σας χρίσει τους επόμενους ηγέτες στον τομέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εστιάστε τη σκέψη και την προσοχή σας στο χρήμα. Ασχοληθείτε με τα πρακτικά και παραγωγικά θέματά σας, με στόχο το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ιδέες σας είναι πολλά υποσχόμενες, γι’ αυτό κάντε τον απαραίτητο κόπο να τις βάλετε σε κίνηση και να αποδώσουν μεγάλα κέρδη. Να είστε σε επαγρύπνηση για πόρτες που θα ανοίξουν, συνεργαστείτε με άτομα που έχουν επιρροή και αναζητήστε νέες εργασιακές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Το σύμπαν σας παραδίδει το μικρόφωνο. Η προσοχή των πάντων θα είναι στραμμένη πάνω σας, γι’ αυτό αξιοποιήσετε τη συγκυρία για να κατακτήσετε το κοινό σας. Άτομα με επιρροή θα ενδιαφερθούν για τα δημιουργικά σας εγχειρήματα, αρκεί να τα αναζητήσετε και να τα προσεγγίσετε. Προσέξτε περισσότερο και την εμφάνισή σας αυτή την περίοδο. Φροντίστε να αντανακλά την εικόνα που θέλετε να έχουν οι άλλοι για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενίοτε η εσωτερική κριτική σας φωνή είναι η πιο δυνατή και από χορωδία. Γι’ αυτό βάλτε στο περιβάλλον σας τους πιο υποστηρικτικούς ανθρώπους. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για δισταγμούς όσον αφορά τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας, εσείς επηρεάζετε τον κύκλο σας με τις ιδέες και τις απόψεις σας. Γι’ αυτό αποφύγετε άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση ή αρνητική ενέργεια. Εστιάστε στα πιο αίσια αποτελέσματα που μπορείτε να επιφέρετε στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Αναδείξτε το ομαδικό πνεύμα σας, εσείς το έχετε στην ιδιοσυγκρασία σας. Σας είναι εύκολο να στηρίξετε ολόψυχα δικούς σας ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Αν και τώρα μπορείτε να αξιοποιήστε την ενέργειά σας προς έναν συγκεκριμένο στόχο. Κάθε ανθρωπιστικός αλλά και τεχνολογικός τομέας ευνοείται, άρα στραφείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Έτσι θα διευρύνετε τον κύκλο σας και θα εμπνεύσετε πολλούς, ακόμα και έμμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καριέρα σας μπορεί να βελτιωθεί με λίγη αναθεώρηση και αναβάθμιση, το σύμπαν σας δίνει τώρα αυτή την ευκαιρία. Μέχρι τις 19 Αυγούστου θα στρέψει την προσοχή σας σε καινούργιους επαγγελματικούς ορίζοντες. Μιας και η πρώτη εντύπωση έχει μεγάλη σημασία, φροντίστε να έχετε την εμφάνιση που θα ανταποκρίνεται στα ζητούμενά σας. Ανάλογη ανανέωση θα ευνοήσει και τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης, γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ειδικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προετοιμαστείτε για προσεγγίσεις. Καλό θα είναι να αναδείξετε αυτές τις πτυχές σας, χωρίς να φτάσετε στο σημείο να αποκαλύψετε πικρές αλήθειες. Μπορείτε να λειτουργήσετε διπλωματικά και να αξιοποιήσετε προς όφελός σας το διάστημα μέχρι τις 19 Αυγούστου. Τολμήστε επίσης να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, με άτομα κύρους από κάθε γωνιά του πλανήτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ζωώδης μαγνητισμός σας θα είναι πιο ορμητικός από ποτέ. Δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος, για να έλξετε περισσότερους ανθρώπους προς το μέρος σας. Αλλά φροντίστε να κάνετε την απαραίτητη διαλογή, για να μην χάσετε την ευκαιρία για σημαντικές γνωριμίες, ακόμα και με ρομαντικές προοπτικές. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η περίοδος μέχρι τις 19 Αυγούστου είναι αίσια για να κάνετε τις συζητήσεις που θέλετε για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ιδιοσυγκρασία σας διέπεται από το παράδοξο να είστε τόσο κοινωνικοί όσο και αυτόνομοι. Αλλά η δύναμη της σύμπραξης θα επικρατήσει μέχρι τις 19 Αυγούστου. Η διάθεσή σας θα είναι να βρίσκεστε με κόσμο, καθώς και ο μαγνητισμός σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Γιατί να μην μοιραστείτε τα βάρη σας με άτομα που ταιριάζει το σκεπτικό σας; Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να συνδυάσετε με τον καλύτερο τρόπο την επαγγελματική με τη προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ.

Αρχίστε να μειώνετε την ταχύτητά σας. Η προσοχή σας πρέπει να στραφεί στην ευεξία και την καλή φυσική σας κατάσταση. Σταματήστε να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και κάντε συνήθεια το να έχετε τακτά διαλείμματα στην καθημερινότητά σας. Έτσι θα απαλλαγείτε από κάθε είδους πίεση, σωματική και πνευματική. Αρκεί να στήσετε ένα πρόγραμμα που θα είναι αποδοτικό και ευέλικτο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment