PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να εμπλακείτε.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε την ανάγκη να απασχολείστε συνεχώς με κάτι εν μέσω της καραντίνας, αλλά μπορεί να είναι κάπως θολές οι δυνατότητες, με τόσες ομάδες που προκύπτουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σύμπραξή της. Μειώσετε την ταχύτητά σας για να «διαβάζετε» τα νερά πριν δηλώσετε ενδιαφέρον για κάθε εγχείρημα. Δώστε αυτό το περιθώριο σε πρόσωπα και πράγματα, για να φανούν οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα της κάθε πλευράς.

ΤΑΥΡΟΣ

Θωρακιστείτε έναντι κάποιας πιθανής έντασης σε θέματα καριέρας. Μπορεί να νιώθετε σαν να έχετε το ένα πόδι στο γκάζι και το άλλο στο φρένο. Προσέξτε να μην το παρακάνετε με τους πειραματισμούς και μετατρέψετε μια απλή διαδικασία σε περίπλοκη περιπέτεια. Πολλοί είναι διστακτικοί ή έχουν αμφιβολίες για τα επόμενα βήματά τους, με τις συνθήκες που επικρατούν. Μην σας αποθαρρύνει μια πρώτη αρνητική απάντηση. Μάθετε ποιοι είναι οι φόβοι τους και κατευνάστε τους με πράξεις, όχι μόνο εικασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε μια τάση σας για «υπερβολική» αλήθεια. Και μπορεί τα λόγια σας να πέσουν «βαριά» στα αφτιά των άλλων. Εσείς πρέπει να φανείτε πιο ελαστικοί στις προσεγγίσεις σας, όσο αγνές κι αν είναι οι προθέσεις σας. Η διαίσθησή σας θα βοηθήσει να κατανοήσετε αν οι συμβουλές σας ακούστηκαν ως επικρίσεις ή αντιρρήσεις. Μπορείτε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, αν ξεκινήσετε μια συζήτηση με ερωτήσεις αντί για ένα δικό σας λογύδριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας ή να μείνετε παρατηρητές καταστάσεων; Η διάθεση για κατανόηση είναι το βασικό σας όπλο για να ξεπεράσετε κάθε δύσκολη στιγμή, να κάνετε ελιγμούς όπου χρειαστεί. Ξεκαθαρίστε πρώτα μέσα σας αν έχετε πραγματικά συναισθήματα ή σας παρασέρνει η έλξη. Να είστε βέβαιοι ότι αυτή η πρακτική θα αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε σαν να κάνετε δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω; Δείτε ποιοι τομείς της ζωής σας δεν σας ευχαριστούν και κάντε κάτι για να τους αλλάξετε. Καμία συνύπαρξη δεν είναι τέλεια, γι’ αυτό είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τα υπέρ και τα κατά στη δική σας. Η συνειδητοποίηση των προβληματικών σημείων, είναι το πρώτο βήμα για την εξομάλυνσή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας, πρέπει να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας για να μην εξαντληθείτε. Ανανεώστε τη διάθεσή σας μειώνοντας την ταχύτητα και όχι τον ενθουσιασμό σας. Με αυτή την τακτική, ακόμα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα βρουν τη σειρά τους. Διατηρήστε τη διαύγεια της ευρύτερης εικόνας.

ΖΥΓΟΣ

Επιστρατεύστε τη σύνεση σας. Πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιοι για κάθε αποτέλεσμα, πριν αναρτήσετε κάτι ή πριν υποβάλετε μια προσφορά. Η εξάσκηση τελειοποιεί τους πάντες, γι’ αυτό μην το παρακάνετε με την προθυμία από καλή προδιάθεση. Δεν χρειάζεται να υλοποιείτε εσείς κάθε απαίτηση ή αίτημα των άλλων. Χρειάζεται να βρείτε τη χρυσή τομή ισορροπίας μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα μικροπράγματα είναι αυτά που θα προκαλέσουν τις αντοχές σας. Μια βρύση που στάζει, ο δυνατός ήχος στο τηλέφωνο ενός συγκάτοικου, τα πολλά μηνύματα που σας στέλνει το ταίρι σας. Η εμμονή σας με την τελειότητα μπορεί να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, μια ήρεμη συζήτηση με έναν φίλο μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία σας. Θα βρείτε το καινούργιο αποδοτικό μονοπάτι σας, μόλις ανακτήσετε τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ειρήνη με κάθε τίμημα; Όχι τώρα, είναι ώρα για μια εσωτερική αναδιοργάνωση. Είναι καιρός να στραφείτε σε όσα σας ευχαριστούν και όχι όσα τεντώνουν τα νεύρα σας. Χρειάζεστε ανανέωση, θετική ενέργεια, καινούργια οπτική. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τη ζωή σας ως εξωτερικός παρατηρητής. Αν συνεχίσετε να κάνετε θυσίες, θα καταλήξετε εξαντλημένοι και πικραμένοι. Κατανοήστε πως όποιος και ό,τι δεν σας δίνει χαρά, πρέπει να φύγει, προσωρινά τουλάχιστον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήπως νιώθετε οικονομικά διχασμένοι; Υπάρχει διέξοδος, όταν έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τα δεδομένα σας. Η σύνεση είναι η εντολή της ημέρας. Όσο κι αν λαχταράτε κάποιες απολαύσεις, η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να τις πραγματώσετε. Τώρα είναι η ώρα να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας, ώστε να ανταποκρίνεται στις άμεσες ανάγκες και τα έσοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε να θεωρήστε δυνατοί, ικανοί και άρτιοι ηγέτες, κανείς δεν θα φέρει αντίρρηση για την ορμή που σας διέπει. Αξιοποιήστε την τεχνολογία για να παραμένετε συνδεδεμένοι με όλους, γιατί ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να απογειωθεί. Αν και ο Κρόνος ευνοεί τα μακροπρόθεσμα οφέλη, δεν πρέπει να φανείτε επιτακτικοί. Για να ακολουθούν πρόθυμα οι συνεργάτες τους ηγέτες, πρέπει να νιώθουν ότι εισακούονται.

ΙΧΘΥΕΣ.

Είστε χαμένοι στις σκέψεις σας; Μπορεί και να νιώθετε μοναξιά εκεί. Τα όρια και οι προσδοκίες σας χρειάζονται επανεξέταση, γι’ αυτό μην απομονώνεστε. Ο διάλογος με ανθρώπους που εμπιστεύεστε, θα διευρύνει την οπτική σας για να βρείτε πρακτικές λύσεις. Ελάτε σε επαφή με κάθε είδους διαδικτυακή στήριξη, αν νιώσετε να την χρειάζεστε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment