PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, βγείτε και υποδεχθείτε διασκεδάζοντας το Νέο Έτος και τη νέα δεκαετία!

ΚΡΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σταθεροποιήσει σκέψεις και στόχους, σήμερα θα δράσετε με τρόπο μελετημένο και όχι παρορμητικό. Με τις σταθερές και τεκμηριωμένες σας απόψεις θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε εσείς. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Έρχονται ερωτικές επιτυχίες και για τους ελεύθερους και για τους χωρισμένους, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα προτείνετε και θα ρισκάρετε, θα είστε σε θέση να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα σε τυχόν οικονομικά άλματα. Μαχητικό πείσμα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, η επίμονη σας δε θα ξεφύγει από τα συνετά όρια. Καινούργια πρόταση θα σας ανοίξει δυνατότητα επαγγελματικής βελτίωσης. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας, το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού, στο χέρι σας θα είναι η πορεία των εξελίξεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Διαύγεια, αυτοπεποίθηση και πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε κατάληξη επιτυχίας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε. Ευχάριστη ερωτική συνάντηση θα αποτελέσει αφετηρία σταθερού δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, εσείς που ψάχνετε εργασία θα σας ανοιχτεί νέα προοπτική. Σταθερότητα θα αναζητήσετε, συνεργάσιμες θα είναι οι διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα κλείσουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις,  αναθεωρείτε τις απόψεις σας.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο. Με άμεσο τρόπο θα σας γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι ανοίγετε δίοδος επανασύνδεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί και αποτελεσματικοί, με κατάληξη να κερδίστε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να βγάλετε στάση επιθετική ή εγωιστική. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς αγάπης.

ΖΥΓΟΣ

Στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα. Διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας γεγονός που θα μαλακώσει τόσο τις αντιδράσεις σας όσο και τις διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας πορεία. Σήμερα σε προσωπική συνάντηση θα ζήσετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταθερές θα είναι οι προτιμήσεις σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, και θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που προσμένετε επανασύνδεση, κάντε το ανάλογο βήμα οι συνθήκες θα είναι απολύτως ευνοϊκές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας φέρει η μέρα. Θετική κατάληξη θα έχουν οι προτάσεις που θα σας κάνουν, ανοίγεται προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως και προαγωγής. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας,  θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές, σύνεση θα υπάρξει στο τρόπο σκέψης σας. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά δεχτείτε το ραντεβού που θα σας ζητηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας κάνουν ομιλητικούς και επικοινωνιακούς, σήμερα στόχος σας θα είναι οι εποικοδομητικές συμφωνίες, οι δημιουργίες συνεργασίες και οι επανασυνδέσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές, περιορίστε τάσεις επιδεκτικότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζωτικοί και δραστήριοι θα εμφανιστείτε, νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, σας δίνω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανοίγεται δίοδος για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συναλλαγές. Σήμερα θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την ολοκληρωμένη και σοβαρή κατάληξη, αυτή τη φορά δε θα θελήσετε αναβολές ή προχειρότητες. Φανείτε κοινωνικοί και δεκτικοί τους χώρους που θα βρεθείτε, σήμερα θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment