PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα καταλήγετε σε σχέδια με μακροπρόθεσμη προοπτική.

ΚΡΙΟΣ

Μην ενδώσετε σε πιέσεις, ο σπιτόγατος μέσα σας θα πάρει τα ηνία, αντλώντας έμπνευση από τη διάθεση για θαλπωρή. Δεν αποκλείεται να επιλέξετε να εργαστείτε από το σπίτι για λίγο. Ίσως μάλιστα να καλέσετε και φίλους που μπορούν να το κάνουν, ώστε να αποτελέσει κίνητρο η ανταλλαγή απόψεων. Μήπως τελευταία έχετε παραμελήσει τους αγαπημένους σας; Τώρα μπορείτε να εξομαλύνετε κάθε ένταση με τη συζήτηση, που θα χαροποιήσει όλες τις πλευρές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ετοιμαστείτε για κάθε είδους επαφές, θα θέλετε να επικοινωνήσετε ακόμα και με άτομα που σας ήταν αδιάφορα. Αξιοποιήστε τη χαλάρωση των υγειονομικών περιορισμών για να περάσετε στην αλληλεπίδραση. Ανταλλάξτε ιδέες, ακούστε τις απόψεις και συμβουλές των άλλων, βρεθείτε για να μάθετε τα πιο πρόσφατα νέα. Κάθε αρμονική επικοινωνία θα ενισχύσει την πρόοδο της άλλης πλευράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, θα σας διέπει παραγωγική ορμή. Η ακρίβεια είναι απαραίτητη, καθώς ένα λάθος μπορεί να σας στοιχίσει όλο το εγχείρημα. Συνεργαστείτε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κάντε με επιμέλεια την κάθε σας επαφή. Αφού διασφαλίσετε τις προϋποθέσεις, μπορείτε να κάνετε πιο γρήγορα βήματα. Οι κόποι σας πρόκειται να αποδώσουν σύντομα, σε ηθικό και οικονομικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέστε την ορμή σας υπό το μικροσκόπιο, ίσως κάνει αβάσταχτη τη συγκράτηση της αλήθειας. Αλλά όσο κι αν θέλετε να πείτε όσα νιώθετε, δεν πρέπει να το κάνετε. Δεν είναι ότι οι άλλοι δεν σας πιστεύουν, απλά δεν έχουν πειστεί απόλυτα ακόμη. Γι’ αυτό μην γίνεστε αμυντικοί και σκεφτείτε ποιο μήνυμα θέλετε να τους περάσετε. Αν εστιάσετε στον τελικό στόχο, θα μπορέσετε να ελέγξετε και τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να στραφείτε στην επούλωση σας. Αν ελλοχεύει κάποια ένταση στο περιβάλλον σας, είναι καλή περίοδος για να κάνετε εσείς βήματα προσέγγισης. Μια ειλικρινής συζήτηση θα βοηθήσει για να απελευθερωθείτε από πικρίες, αρκεί να αποφύγετε τα παιχνίδια κατηγοριών. Αν θέλετε να βάλετε κάποια θέματα ή άτομα υπό έλεγχο, δώστε επιπλέον χώρο και χρόνο στον εαυτό σας. Μετά από λίγη ξεκούραση και τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε, θα είστε σε θέση να χειριστείτε κάθε δυσκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε διχασμένοι για τα επόμενα βήματά σας; Μια αλλαγή στην οπτική σας θα βοηθήσει να επεξεργαστείτε καλύτερα ένα σημαντικό εγχείρημα. Φυσικά και θα ακούσετε τις απόψεις και τις συμβουλές των άλλων. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις ακολουθήσετε. Μόλις συλλέξετε τις θέσεις όλων, μελετήστε τις και αποφασίστε πώς θέλετε να προχωρήσετε. Κρατήστε όσα σας εξυπηρετούν και παραμερίστε όλα τα άλλα.

ΖΥΓΟΣ

Οι επαγγελματικές δυναμικές μπορεί να γίνουν κάπως περίπλοκες. Όσα μονοπάτια κι αν βλέπετε να ανοίγουν μπροστά σας, πρέπει να μείνετε προσηλωμένοι στα καθήκοντά σας. Δεν πρέπει να εκτραπεί η προσοχή σας, γιατί θα χαθείτε σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων. Αποφύγετε κάθε είδους πρόκληση, προκειμένου να βάλετε σε εφαρμογή τα δικά σας εγχειρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήστε ελεύθερο τον εξερευνητή που έχετε μέσα σας. Αξιοποιήστε τα διαλείμματα σας από τη δουλειά, για να μάθετε τι κάνουν άλλοι άνθρωποι ανά τον κόσμο. Από τη διατροφή που επιλέγουν μέχρι τον χειρισμό των κοινωνικών τους θεμάτων. Επίσης, αναζητήστε τρόπους να βελτιώσετε την πνευματική σας διέγερση. Από τον διαλογισμό μέχρι ένα σχετικό διαδικτυακό σεμινάριο, μπορείτε να ενισχύσετε την αποδοτικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να ισορροπήσετε τις συναισθηματικές σας παρορμήσεις. Επειδή θα επικρατεί κάποια ένταση, μπορεί το μυαλό σας να γυρίσει στο παρελθόν. Αλλά κάθε αυθόρμητη επανεμφάνισή σας, είναι βέβαιο ότι θα σας περιπλέξει περισσότερο. Περιμένετε το βράδυ, που θα ανέβει η θερμοκρασία με το ταίρι σας ή ένα ενδιαφέρον άτομο. Και αν σας χτυπήσει την πόρτα η μούσα της έμπνευσης, υποδεχθείτε με χαρά τις δημιουργικές της δονήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην ανορθωμένη γοητεία σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την εύνοια, για να εκφράσετε όποιους ενδοιασμούς έχετε για το μέλλον. Μπορεί το ταίρι σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει να χρειάζεται απλά ένα κέντρισμα. Ίσως αυτή να είναι η αρχή μιας σημαντικής συμμαχίας ή ενός επικού ρομάντζου. Αλλά για να εξελιχθεί, μην αμελήσετε να καταβάλετε κι εσείς τον κόπο που απαιτείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευημερία σας χρειάζεται μια αναπροσαρμογή στρατηγικής. Ανταλλάξτε απόψεις με φίλους και γνωστούς για το πώς εκείνοι διατηρούν τη φόρμα τους. Φροντίστε περισσότερο την πνευματική και τη συναισθηματική σας ισορροπία. Αν δεν βρίσκετε το κίνητρο στους κύκλους σας, στραφείτε στο διαδίκτυο για την στήριξη που χρειάζεστε. Δώστε λίγη επιπλέον ώθηση και στην κοινωνική πλευρά σας αυτή την περίοδο. Μια ανέμελη συζήτηση μπορεί να επιφέρει μια απρόσμενη επαγγελματική ευκαιρία ή μια ρομαντική προοπτική.

ΙΧΘΥΕΣ.

Η μόδα κάνει κύκλους λένε οι ειδήμονες. Δεν χρειάζεται να περάσετε ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να ξεχωρίσετε, αρκεί μια επιθεώρηση στη ντουλάπα σας. Όσο πιο φροντισμένη είναι η εμφάνισή σας, τόσο καλύτερα θα νιώθετε. Να αναρτήσετε τις καινούργιες φωτογραφίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα λάβετε πληθώρα θετικών ανταποκρίσεων. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται μια δημιουργική συνεργασία με έναν παλιό γνώριμο. Μόνο να είστε ρεαλιστές και να κάνετε αργά και σταθερά βήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment