PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ενέργεια και εστίαση για να προχωρήσετε όλα τα θέματά σας.

ΚΡΙΟΣ

Μήπως κάποιοι θέλουν να μειώσουν τη λάμψη σας; Ενίοτε, εσείς πρέπει να εκτιμάτε την ατμόσφαιρα και να την χειρίζεστε αναλόγως. Στην προσπάθεια να δείχνετε την αυτοπεποίθησή σας, μπορεί να φτάνετε στην υπερβολή της επίδειξης. Κανείς δεν αγαπά τους αλαζόνες, προτιμά τους ταπεινούς. Γι’ αυτό επιλέξτε να επαινείτε τους συνεργάτες σας και να τονίζετε την αξία τους, ειδικά αν εσείς ηγείστε της ομάδας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσεγγίζετε την υπερφόρτιση. Μην το παρακάνετε στην προσπάθεια να είστε πρότυπο απόδοσης, έχετε γεμίσει το χώρο αποθήκευσης της μνήμης σας. Πρέπει να ισορροπήσετε τον όγκο εργασίας και να μελετήσετε τα δεδομένα, πριν προχωρήσετε στη διεκπεραίωση των καθηκόντων σας. Η απόδοσή σας θα οδηγήσει όλη την ομάδα στην επιτυχία, αν αναθέσετε και σε άλλους μέρος των καθηκόντων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ας είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί στις προσεγγίσεις σας αυτή την περίοδο. Μην ρισκάρετε την ακεραιότητά σας για να κερδίσετε οπαδούς. Ο συνάδελφος που συμπαθείτε, μπορεί να εποφθαλμιά τη θέση σας. Γι’ αυτό προτιμήστε να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά και να ελίσσεστε, για να μην θέσετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μακάρι η αγάπη να κέρδιζε τους πάντες και τα πάντα, αλλά ίσως είναι καιρός να αντιμετωπίσετε κάποιες σκληρές αλήθειες για μια σχέση σας. Αν νιώθετε εξουθενωμένοι από όσα δίνετε, τώρα πρέπει να ζητήσετε από την άλλη πλευρά να κάνει τις δικές της «καταθέσεις». Ακούστε και τα ζητούμενα των άλλων, σε σχέση με το όραμα για το κοινό σας μέλλον. Αν κάπου δεν συνάδετε, ίσως πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι σας πριν να είναι αργά. Άλλη μια επιλογή είναι να μειώσετε ταχύτητα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η πορεία σας.

ΛΕΩΝ

Πατήστε φρένο, ενδέχεται να αγγίζετε την υπερβολή. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο «θέλω» και το «πρέπει». Όσοι πειρασμοί κι αν προκύψουν στην πορεία σας, σκεφτείτε τη συνολική εικόνα μία ώρα μετά. Όσα περισώσετε τώρα – σε υλικά ή αξιοπρέπεια – θα τα έχετε κατακτήσει για πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αρκεί το βάθος της αγάπης σας για να προσεγγίσετε τον ρομαντισμό. Μπορεί η ανάγκη σας να είναι έντονη, αλλά ίσως έχετε μπει σε λάθος πορεία. Δεν πρέπει να υποσχεθείτε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να παράσχετε, για να μην απογοητεύσετε ανθρώπους. Δείξτε τον ενθουσιασμό σας αλλά θα πρέπει να αποδείξετε τα λόγια σας με πράξεις. Αποφύγετε επί του παρόντος τα αιχμηρά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Τίποτα δεν εξαφανίζεται επειδή το χώσατε κάτω από το χαλί. Όσο κι αν τα βγάζετε από το οπτικό σας πεδίο, δεν τα βγάζετε από τη σκέψη σας. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε με το ταίρι σας για την καθημερινότητα, τον χρόνο και όσα άλλα μοιράζεστε; Σε κανέναν δεν αρέσει να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του αλλά πρέπει να πάψετε να αρκείστε σε λιγότερα από όσα αξίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε αμφισβητίες ή κυνικοί; Καλό είναι να προσεγγίζετε άτομα και καταστάσεις με μια δόση υγιούς επιφύλαξης. Αλλά αν πάντα θεωρείτε ότι οι άλλοι έχουν απώτερα κίνητρα, μπαίνετε στη ζώνη της παράνοιας. Ίσως σας δυσκολέψει να δώσετε σε άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αλλά πρέπει να αρχίσετε να το προσπαθείτε, αν δεν θέλετε τα αποτελέσματα να οδηγήσουν σε δικές σας ανεπάρκειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιάστε πιο σφικτά το πορτοφόλι σας, μπορεί να βαρύνει το κλίμα μιας συζήτησης περί κοινών οικονομικών. Μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να κάνετε ισότιμο διαχωρισμό. Αλλά δεν θα είναι αντίστοιχος ο χρόνος, η ενέργεια και τα προσόντα των υπολοίπων στην εξίσωση. Μετρήστε τη δυσαρέσκειά σας, έναντι μιας πιθανής έντασης μέσα στο σπιτικό σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συμβιβαστικό κλίμα στους διαλόγους σας, ώστε να εμπνευστούν και οι άλλοι να εμπλακούν αντιστοίχως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντισταθείτε σε όσους «χρησιμοποιούν» το συναίσθημά σας. Πλέον θα βγει στην επιφάνεια η εξάντληση, από την προσπάθειά σας να είστε παρόντες για όλους τους άλλους. Ωστόσο, κάντε τα σχόλιά με αγάπη και πρόθεση να συγχωρήσετε για να προχωρήσετε παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δύναμη της παρατηρητικότητάς σας είναι οξυμένη. Μπορείτε να τη μοιραστείτε με ενδιαφέροντα άτομα, χωρίς να παρασυρθείτε σε παρανοϊκές σκέψεις υποψιών. Αν και δεν δυσκολεύεστε να εκφράσετε τις απόψεις σας, δώστε προτεραιότητα σε εκείνες που θα σας ωφελήσουν. Επιλέξτε να κάνετε ερωτήσεις αντί να ασκείτε κριτική. Η ειλικρίνειά σας μπορεί να κερδίσει μια άβολη κατάσταση, χαρίζοντάς σας σεβασμό και θαυμασμό.

ΙΧΘΥΕΣ.

Αναζητάτε υποψήφιους για να στήσετε την ομάδα σας; Καλό είναι να σκεφτείτε διπλά την κάθε σας επιλογή. Για να μην εξουθενωθείτε, ασχοληθείτε τώρα με τα απολύτως απαραίτητα. Δεν αρκεί η πρώτη εντύπωση, υπάρχουν πολλά περισσότερα πάντα κάτω από την επιφάνεια. Γι’ αυτό να είστε ρεαλιστές με όσα πρέπει να περιμένετε και πόσα μπορείτε να υποσχεθείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment