PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα μη συμβουλεύεσαι ανθρώπους στάσιμους.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Σκορπιού οπότε είναι πολύ πιθανό να μην ξυπνήσεις με διάθεση για να αδράξεις την ημέρα, όμως όσο περνούν οι ώρες τόσο η ενέργεια σου θα ανεβαίνει και ο εκνευρισμός σου θα φεύγει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη βάζοντας ένα τέλος στην περίεργη διάθεση των προηγούμενων ημερών. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να κάνεις μία επίσκεψη σε φίλους, συγγενείς, κουμπάρους και οποιονδήποτε άλλο ξέρεις πως μαζί του μπορείς να περάσεις καλά!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα την προσοχή σου θα μονοπωλήσει κάποιος συνεργάτης σου ή ο/η σύντροφός σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό είναι ευνοϊκή για ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και υποδηλώνει πως η προσοχή σου θα στραφεί σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με λογαριασμούς, τράπεζες και τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Σε περίπτωση που ασχολείσαι με το «επιχειρείν» είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια ζητήματα εκεί τα οποία θα χρειαστεί να δεις με προσοχή. Μην αφήσεις τον εγωισμό σου να αναμειχθεί σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα διαφορετικά θα είναι δύσκολο να πάρεις σωστές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες καθώς θα είσαι εξαιρετικά οργανωτικός/η και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για να ξεμπερδεύεις με δουλειές και υποχρεώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και για όσο διάστημα παραμένει σε αυτό το ζώδιο θα είναι πολύ βοηθητική για τα ζητήματα της καθημερινότητας. Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό δείχνει πως σιγά-σιγά το ενδιαφέρον σου θα στρέφεται στους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν, και όχι στις δουλειές που απαρτίζουν την καθημερινότητά σου. Μία συζήτηση με κάποιον συνεργάτη σου θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες που η Σελήνη θα βρίσκεται στο Σκορπιό για να ξεκινήσεις την ημέρα σου χαλαρά ή αν δεν μπορείς να την ξεκινήσεις και τόσο χαλαρά προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να κάνεις κάτι το οποίο σε γεμίζει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να κάνουν την εμφάνισή τους εργασιακές υποχρεώσεις. Το διάλειμμα δεν θα είχε αξία αν ήταν σε μόνιμη βάση, για αυτό εστίασε στα θετικά των τελευταίων ημερών και ξεκίνα να ασχολείσαι με υποχρεώσεις της καθημερινότητας που θα κάνουν την εμφάνισή τους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι πιθανό να ξυπνήσεις και να έχεις μία ακατανίκητη επιθυμία να ασχοληθείς με το σπίτι σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου χαρίσει όρεξη για να αλλάξεις διακόσμηση, να αγοράσεις πράγματα για το σπίτι ή ακόμα και να θα ασχοληθείς με τις δουλειές του! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να βγεις μία βόλτα και να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία επιθυμείς! Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου, για αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς με δραστηριότητες με τις οποίες είσαι «ερωτευμένος/η»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα οι άνθρωποι που βρίσκονται στο συγγενικό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσουν είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα, αυτό θα εξαρτηθεί και από τον προσωπικό σου χάρτη! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δημιουργεί τις κατάλληλες συγκυρίες για να συναντήσεις κόσμο! Εκμεταλλεύσου τις ώρες μέχρι το απόγευμα για να κάνεις ευχάριστες συναντήσεις με ανθρώπους που αγαπάς. Μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και δείχνει πως ενδέχεται να προκύψει μία δουλειά στο σπίτι, η οποία θα σε επαναφέρει στην «τάξη»!

ΖΥΓΟΣ

Η ανησυχία σου για οικονομικά θέματα συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό τονίζει τις ανασφάλειές σου, με αποτέλεσμα να στραφείς σε υλικά αγαθά, χρήματα και σε ανθρώπους που μπορείς να νιώσεις ασφάλεια. Είναι πιθανόν να νιώθεις αρκετά μετέωρος/η και αυτό είναι που θα σε εκνευρίσει περισσότερο, όμως να έχεις κατά νου πως σήμερα βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη θα φτιάξει αισθητά τη διάθεσή σου! Δεν αποκλείεται να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου που θα σου φτιάξουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις για λίγο τις ανησυχίες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα ενδέχεται να ξεκινήσει με συναισθηματικές αναταραχές καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου προκαλεί εκνευρισμό και εναλλαγές στη διάθεση σου που θα έχουν αντίκτυπο και στους γύρω σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τη συναναστροφή με δικούς σου ανθρώπους, καθώς εκεί είναι που θα νιώσεις άνετα και δεν θα κρατήσεις τα προσχήματα δείχνοντας τον εκνευρισμό σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και σε προτρέπει να χαλαρώσεις και να αποφύγεις τις επαφές με ανθρώπους που ξέρεις εκ των προτέρων πως θα σε εκνευρίσουν. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως τις τελευταίες ημέρες έχεις σπαταλήσει την ενέργειά σου σε πράγματα που δεν χρειαζόταν, και τώρα χρειάζεσαι ξεκούραση προκειμένου να ανεφοδιαστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και αυτό δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να μην έχεις ξυπνήσει με ιδιαίτερη όρεξη αλλά με διάθεση να μείνει σπίτι, να κάτσεις στον καναπέ και να δεις τηλεόραση! Μην ανησυχείς καθώς αυτό είναι προσωρινό και όσο περνούν οι ώρες τόσο η διάθεσή σου και η ενέργειά σου θα ξεκινήσει να ανεβαίνει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και δείχνει πως είναι μία καλή ευκαιρία για να πάρεις τα πάνω σου! Η επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις ξανά τη ζωντάνια σου, για αυτό επένδυσε χρόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και αυτό δείχνει πως μέχρι το μεσημέρι είναι πιθανόν να βρίσκεσαι σε τηλεφωνική ή κατά πρόσωπο επαφή με φίλους σου και να λέτε τα νέα σας! Η καλή σου διάθεση θα γίνει πόλος έλξης για τους γύρω σου και αν το εκμεταλλευτείς θα καταφέρεις όχι απλά να περάσεις καλά αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει το ζώδιο του Τοξότη και είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς. Ακόμα και αν θέλεις πολύ να βγεις, καλό θα ήταν να ακούσεις πρώτα τον οργανισμό σου και τις ανάγκες του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και δείχνει πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε ταλαιπωρήσουν για άλλη μία ημέρα καθώς θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Αν έχεις επαγγελματικά ραντεβού προτίμησε να τα κάνεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς θα είναι πιο εύκολο να καταφέρεις αυτό που επιθυμείς. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και δείχνει πως κάποιος φίλος σου θα πάρει την απόφαση να «διακόψει» τον επαγγελματικό οίστρο που σε έχει πιάσει τις τελευταίες ημέρες, προτείνοντας σου να πάτε για ένα καφέ! Μη βιαστείς να αρνηθείς καθώς κάτι τέτοιο θα κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα διάλειμμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και αυτό δείχνει πως θα ξυπνήσεις με ιδιαίτερο κέφι σήμερα και με όρεξη να κάνεις πράγματα για εσένα αποφεύγοντας όσο γίνεται τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη η διάθεση σου θα αλλάξει και θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσουν να έρχονται στο μυαλό σου όλο και πιο συχνά επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πιθανόν να έχεις κάποιο νέο σχετικά με αυτά, το οποίο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά εκεί. Το διάλειμμα τελείωσε και θα πρέπει σιγά σιγά να επανέλθεις ψυχή και σώμα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment