PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα κατανοείτε αλλά και να βιώνετε την κάθε σας στιγμή.

ΚΡΙΟΣ

Διαφυλάξτε τα όριά σας, το περιβάλλον σας θα διέπεται από κάποια ένταση. Για να βγουν εκτός σχεδίου τα φιλόδοξα εγχειρήματα σας, διαβάστε με προσοχή τις οδηγίες και τις λεπτομέρειές τους. Αυτή η όψη δεν ευνοεί το σκεπτικό «όσο περισσότερα τόσο καλύτερα». Γι’ αυτό προτιμήστε να κινηθείτε με μειωμένη ταχύτητα, να μελετήσετε τον ανταγωνισμό και να ανανεώσετε την έμπνευσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προτιμήστε τη συνετή προσέγγιση των επαγγελματικών σας θεμάτων, οι βιαστικές ή απαιτητικές αποφάσεις για το σύνολο, μπορεί να καταστούν εμπόδιο στον δρόμο σας για την κορυφή. Παραμερίστε τους ανταγωνισμούς και την ηγετική σας τάση. Δεν θα κερδίσετε κάτι αν παραμερίσετε τους συναδέλφους ή προκαλέσετε αντιπαραθέσεις με ανωτέρους. Αντιθέτως, θα ωφεληθείτε αν λάβετε την έγκριση της πλειοψηφίας. Γι’ αυτό αποδείξτε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στα δύσκολα, αν θέλετε να είστε οι τελικοί νικητές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλετε να επιστρέψετε στη δημιουργικότητα; Πρέπει να οργανωθείτε και να βάλετε τάξη στο περιβάλλον σας. Σίγουρα προτιμάτε να ορμίσετε στα απαιτητικά σας χρονοδιαγράμματα. Αλλά θα πετύχετε περισσότερα αν ισορροπήσετε πρώτα τα επίπεδα του άγχους σας. Δώστε στον εαυτό σας τη διαύγεια που έχει ανάγκη και αλλάξτε τη σειρά που κάνετε τα πράγματα. Λίγος χρόνος με το ταίρι σας ή έναν φίλο που εμπιστεύεστε, θα βοηθήσει επίσης προς αυτή την κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είστε προετοιμασμένοι για μια τάση κυκλοθυμίας, η ψυχολογία σας μπορεί να διαταραχτεί, από μια δόλια όψη που θα επηρεάσει την κοινωνική σας πτυχή. Από τη μία πλευρά θα είστε νευρικοί και ανυπόμονοι, από την άλλη θα θέλετε μια ομαδική αγκαλιά. Αν εστιάσετε στο να βρείτε την ισορροπία σας, θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε μια ανάπαυλα από καθετί πιεστικό. Συναντήστε τους φίλους, αλλά όχι στο σπίτι σας. Επιλέξτε να δείτε απόψε εκείνη την ταινία που θέλατε ή πηγαίνετε για ένα χαλαρό ποτάκι.

ΛΕΩΝ

Θωρακίστε το συναίσθημά σας. Όσο κι αν αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους, θα υπάρχει μια τάση σας να τρέξετε μακριά τους. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σας ξεγελάσει η χειριστική προσέγγιση ενός επιτήδειου ατόμου. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να απομακρυνθείτε τώρα από κάθε είδους μελόδραμα. Δεν είναι θέμα παραδοχής ήττας, είναι θέμα αυτοσυντήρησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ενδώσετε σε περισσότερες απαιτήσεις απ’ όσες αντέχετε, αυτή είναι η ενδεδειγμένη πρακτική. Είναι πιθανό κάποια άτομα να μην έχουν φανεί συνεπή στις υποσχέσεις τους. Αντί να προστρέξετε προς διάσωσή τους, συζητήστε μαζί τους τις εναλλακτικές τους για να αντεπεξέλθουν. Είναι καλύτερα να ενδυναμώνετε τους άλλους παρά να τους αποδυναμώνετε, λύνοντας ξανά τα προβλήματά τους.

ΖΥΓΟΣ

Τα συναισθήματα χρειάζονται συνεχή συντήρηση, μην κάνετε τίποτα καταναγκαστικά. Μην πιεστείτε να ευχαριστήσετε τους απαιτητικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Το πιο πιθανό είναι να μην ικανοποιηθούν ποτέ και με τίποτα. Γι’ αυτό χωρίς απολογίες, απομακρυνθείτε από ό,τι δεν σας ευχαριστεί και κινηθείτε αυτόνομα. Ίσως ανακαλύψετε τώρα δράσεις που θα σας συναρπάσουν ή καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κλείστε την κάλπη για σήμερα. Η γνώμη των άλλων απλά θα σας μπερδέψει περισσότερο, ειδικά για εγχειρήματα που είναι ακόμα στο σχεδιαστήριο. Και ως ιδιοσυγκρασία, έχετε την τάση να χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την όψη, μόνο αν απαλλαγείτε από συνήθειες που έχουν αγγίξει τη ρουτίνα. Αλλάξτε τρόπο δουλειάς ή και ομάδα εργασίας αν είναι εφικτό. Η ενέργεια καινούργιων παραστάσεων θα αποδειχθεί εξαιρετικά δημιουργική για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλοδοξίες σας εκτοξεύονται, αλλά είστε βέβαιοι ότι έχετε μελετήσει όσα τις περιβάλλουν; Είναι πιθανό να θεωρήσετε έναν αντίπαλο ως μελλοντικό συνεργάτη ή το αντίθετο. Ίσως και να νιώσετε ενθουσιώδεις για κάτι καινούργιο, χωρίς να το έχετε ερευνήσει όσο πρέπει. Γι’ αυτό πάρτε λίγο χρόνο για να συλλογιστείτε την μακροπρόθεσμη εικόνα. Ακόμα κι αν μια προοπτική φαντάζει χρυσωρυχείο, να ακούτε το καμπανάκι που χτυπά το ένστικτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις θα σας φαντάζουν ως κινούμενος στόχος. Ακόμα κι αν ενίοτε σας ψυχαγωγούν τα δράματα, τα εμπλεκόμενα άτομα δεν υπάρχει περίπτωση να σας προσφέρουν αφοσίωση και στήριξη. Σας δίνουν μόνο την αίσθηση ότι ενδιαφέρονται. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρετε άλλες αποφάσεις, γιατί αυτές οι ενασχολήσεις μόνο σπαταλούν χρόνο από το λαμπρό μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει, αυτό να έχετε υπόψιν σας, αν θελήσετε να επιστρατεύσετε πολλούς γύρω από ένα όραμα. Μην χάσετε χρόνο και φαιά ουσία, θα καταλήξει δοκιμασία για τα νεύρα σας. Προτιμήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε αν η ομάδα αυτή είναι η κατάλληλη για εσάς. Ακόμα κι αν είναι, καλό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι της προσφέρετε περισσότερα απ’ όσα λαμβάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν μπορείτε μονίμως να έχετε τους πάντες ευχαριστημένους. Ακόμα κι αν ήσασταν βέβαιοι ότι έχετε γύρω σας όσους και όσα χρειάζεστε, είναι καιρός να δείτε μια άλλη οπτική των πραγμάτων. Γι’ αυτό να έχετε ανοικτό μυαλό, προκειμένου να αξιοποιήσετε την ενέργεια του διαφορετικού. Μην διστάσετε να εκφράσετε την αντίθεσή σας σε όσους πρέπει, γιατί δεν χρειάζεστε την έγκριση κανενός.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment