PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα συνεργάζεστε με ένα σύστημα και το σύστημα σας στηρίζει.

ΚΡΙΟΣ

Σηκώστε λευκή σημαία, το σύμπαν σας υπενθυμίζει ότι δεν χρειάζεται να είστε πάντα υπό έλεγχο. Και αν αντισταθείτε, μάλλον θα βιώσετε κάποιες συναισθηματικές περιπλοκές. Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια κρυμμένα μυστικά ή δυσάρεστες εμπειρίες των παιδικών σας χρόνων. Είτε να σας προκαλέσει ένα δυναμικό άτομο, σε σημείο να εκραγείτε. Αντ’ αυτού, προτιμήστε να κοιτάξετε μέσα για να εντοπίσετε τη ρίζα του όποιου κακού.

ΤΑΥΡΟΣ

Το «όχι» είναι πλήρης πρόταση, να το θυμάστε αυτό, αν βρεθείτε εμπλεκόμενοι σε μικροπρεπείς διαφωνίες. Κάποιοι μπορεί να σας προσεγγίσουν με απώτερα κίνητρα, γι’ αυτό αναζητήσετε την κρυφή τους ατζέντα. Η διαίσθησή σας θα εντοπίσει την αιτία της παρόρμησις τους, για να δώσετε στους διαλόγους σας πραγματικά παραγωγική ροή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια σκιά πλανάται στο περιβάλλον σας. Αφού αντιληφθείτε ότι κάποιοι κάνουν κινήσεις πίσω από την πλάτη σας, να είστε προσεκτικοί αλλά όχι υπερβολικοί. Σας δίνεται η ευκαιρία να κοιτάξετε μέσα σας, μήπως αυτές οι συμπεριφορές αντικατοπτρίζουν κάποιες δικές σας. Θα πρέπει να φέρεστε με την ίδια ακεραιότητα που απαιτείτε από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τη δυναμική στο περιβάλλον σας, μπορεί να προκύψουν μάχες ισχύος σε μια σημαντική σχέση σας. Για να μην υπάρξουν εκρήξεις, κάντε ένα βήμα πίσω μέχρι να ηρεμήσετε, ίσως και αύριο. Πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας. Μήπως πρέπει να γίνετε πιο ελαστικοί ή αντιθέτως να θέσετε πιο αυστηρά όρια; Ξεκαθαρίστε τις ανάγκες σας, γιατί τίποτα δεν θα επιλυθεί από μόνο του.

ΛΕΩΝ

Μήπως χρειάζεστε πιο ξεκάθαρα όρια στις «παρασπονδίες» σας; Θα νιώσετε διχασμένοι όσον αφορά την υγεία σας. Είστε πρόθυμοι να ορμήσετε στα λαχταριστά κρουασάν και τον πλούσιο σε θερμίδες καφέ, στο όνομα της στήριξης μιας τοπικής επιχείρησης; Αγαστός ο σκοπός αλλά έχει κι άλλα το μενού. Αναζητήστε μέσα σας τους λόγους που χρειάζεστε αυτού του είδους τις κραιπάλες. Και δεν θα τους θεραπεύσουν οι επιφανειακές αλλαγές, πρέπει να τους αντιμετωπίσετε με τόλμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενίοτε η ζωή γράφει τα πιο εντατικά δράματα, οι συγκρούσεις στον στενό σας κύκλο θα ακουστούν ως όπερα. Μήπως κάποιοι έχουν απώτερα κίνητρα; Ελέγξτε διπλά τα δεδομένα πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες.Ίσως ένας δικός σας άνθρωπος είναι στα πρόθυρα της αυτοκαταστροφής και πρέπει να μειώσετε ταχύτητα αντί να επιτεθείτε. Η απομάκρυνσή σας είναι συνετή επιλογή, καλό είναι να λύνει ο καθένας τα δικά του προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε την παροιμιώδη διπλωματία σας για αύριο, επί του παρόντος καλείστε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και τις θέσεις σας. Ας λένε κάποιοι ότι θέλουν το καλό σας, μπορεί παρασκηνιακά να υπονομεύουν τις προσπάθειες προόδου σας. Δεν πρέπει να κάνετε εκπτώσεις, ούτε στα επαγγελματικά ούτε στα προσωπικά σας θέματα. Να επιβάλετε τη δίκαιη μεταχείριση και τον σεβασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε ένα βήμα πίσω, αποφεύγοντας τα δράματα. Φροντίστε να θωρακιστείτε έναντι κολάκων που θα σας προσεγγίσουν, δεν πρέπει να σας εμπλέξουν σε κουτσομπολιά ή άλλες μικροπρέπειες. Αν παρασυρθείτε, θεωρήστε την εμπειρία μάθημα προς αποφυγή. Πρέπει πλέον να ασχολείστε με ανθρώπους και πρακτικές που σας ανυψώνουν αντί να σας χαντακώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μιλήστε και βγάλτε το βάρος από μέσα σας, ενδέχεται να βιώσετε μια διαφώτιση. Μην παραβλέπετε πλέον όσα σας ενοχλούν, ειδικά στις στενές σχέσεις και τα οικονομικά σας. Όσο δύσκολο κι αν είναι να θίγετε ευαίσθητα θέματα, πείτε με ειλικρίνεια όσα θέλετε κοιτώντας την ευρύτερη εικόνα. Στη συνέχεια ακούστε και την άλλη πλευρά, μιας και η πρόθεσή σας να είστε δίκαιοι θα βοηθήσει στην εύρεση λύσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αρμονικές σχέσεις απαιτούν ισορροπία και όχι πιέσεις. Όσο κάθετοι κι αν είστε για το πώς θέλετε να γίνονται τα πάντα, η πίεση θα σας απομακρύνει συνεχώς από τον στόχο. Αν φανείτε πιο υπεύθυνοι, θα παραδεχθείτε ότι κερδίζετε με την ευγένεια και όχι με την τυραννία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιοι παλιοί πόνοι μπορεί να επιστρέψουν, ίσως βγουν στην επιφάνεια αθεράπευτες πληγές. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας αντί να τους καταπνίξετε πάλι. Κάτι θέλουν να σας διδάξουν, που μπορείτε να εντοπίσετε με γιόγκα ή διαλογισμό. Η διαυγής σκέψη και η χαλάρωση θα σας οδηγήσουν στις ενδεδειγμένες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ.

Νιώθετε μια αύξηση της ερωτικής σας διάθεσης; Μπορείτε να γίνετε πιο αποφασιστικοί στον τρόπο που προσεγγίζετε τους θαυμαστές ή το αντικείμενο του πόθου σας. Φροντίστε μόνο να μην γίνετε υπερόπτες ή επιδεικτικοί, γιατί μόνο εσείς μπορείτε να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Προσέξτε τις εξάρσεις ζήλιας και ανθρώπους που μιλάνε μόνο για προβλήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment