PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες.

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τους μεγαλύτερους λάτρεις του ανθρώπου, αλλά μερικές φορές, είστε περισσότερο γενναιόδωροι μαζί τους απ’ όσο αντέχετε. Καλά θα κάνετε να θέσετε κάποια όρια, στο πώς και πόσα ξοδεύετε στην παρουσία συγκεκριμένων ατόμων. Δεν χρειάζεται να φτάσετε στο άλλο σημείο, να στερείτε από τον εαυτό σας χρήσιμα ή ευχάριστα πράγματα. Αρκεί να αναζητήσετε μια πρακτική ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κόσμος κοντοστέκεται για να ακούσει όσα έχετε να πείτε, αλλά προσέξτε τις ηγετικές σας παρορμήσεις. Φυσικά μπορείτε να υιοθετήσετε μια πιο υπεύθυνη πορεία ή να παράσχετε σε άλλους μέρος του ελέγχου, αρκεί να το κάνετε με προσοχή όσον αφορά τις επιλογές σας. Δεν θέλετε να προκαλέσετε αχρείαστες εντάσεις με σημαίνοντα άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν αρκεί να γνωρίζετε τα όριά σας, πρέπει να φροντίσετε και να τα γνωστοποιήσετε, ορίζετε οι ίδιοι την πορεία που θέλετε να πάρετε. Ενδέχεται να επηρεαστείτε από κάποιους τοξικούς ανθρώπους. Να είστε σε επαγρύπνηση, ώστε να μην κεντρίσουν τις ευαίσθητες χορδές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην εμπιστεύεστε μόνο την εικόνα των πραγμάτων. Κάποιο ανασφαλές άτομο μπορεί να περνά ύπουλα την αφοσίωσή σας από δοκιμασία, κάτι που θίγει την αξιοπρέπειά σας. Θέλετε να συνδέεστε βαθιά με τους άλλους, ίσως σας θέσει υπόλογους για τα συναισθήματά σας. Δεν χρειάζεται να πείσετε κανέναν, ούτε να γίνετε επιθετικοί. Στραφείτε στις δικές σας δραστηριότητες και όλα θα ισορροπήσουν σύντομα.

ΛΕΩΝ

Μήπως είναι καιρός να θέσετε νέους κανόνες με το ταίρι σας. Αν έχει χαθεί ο ρομαντισμός ανάμεσά σας, είναι μια ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα. Προτείνετε κάτι διαφορετικό, που θα δώσει και στους δύο χώρο να ανασάνετε, αλλά μπορεί και να θελήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι η ιδανική στιγμή να εξερευνήσετε κάποιες νέες ιστοσελίδες γνωριμιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε κάπως διχασμένοι, παρεκκλίνετε λίγο από τις πολλές υποχρεώσεις. Χωρίς να μειώσετε την υπευθυνότητά σας, το κάλεσμα της απόδρασης ηχεί σαν ακαταμάχητη σειρήνα. Χαλαρώστε λίγο την εστίαση στο καθήκον, γίνετε πιο ανέμελοι και χαρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Κανείς δεν διαθέτει τη δική σας καλαισθησία, μην υποτιμάτε αυτό το σημαντικό κομμάτι σας, που έλκει τους άλλους, τονίσετε την εμφάνισή σας. Τολμήστε κάτι έντονο στα μαλλιά ή το μακιγιάζ σας, ντυθείτε «καθηλωτικά». Και αν βγείτε, για δουλειά ή διασκέδαση, μην διστάσετε μπροστά σε τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σχέση σας ενδέχεται να πνέει τα λοίσθια, αλλά βεβαιωθείτε ότι αυτό θέλετε, πριν φτάσετε στην οριστική ρήξη. Μην αναρωτιέστε πόσα πρέπει να αποκαλύψετε για τον εαυτό σας, στο μακροχρόνιο ταίρι σας, είναι η στιγμή να κάνετε το ευάλωτο άλμα πίστης. Αλλά αν είστε σε στάδιο γνωριμίας, καλύτερα να είστε ο επιφυλακτικός εαυτός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί τις εικασίες, δεν διαβάζετε τη σκέψη των άλλων. Παραμένει καίριο να ρωτάτε τους άλλους τι σκέφτονται και πώς νιώθουν, μπορεί να σας εκπλήξουν οι απαντήσεις. Το μόνο που μπορείτε να αναμένετε, είναι τη μία έκπληξη μετά την άλλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρατήστε τα οικονομικά θέματα έξω από την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να βρεθείτε διχασμένοι ανάμεσα στις υπερβολικές δαπάνες και το «σφίξιμο» της ζώνης σας. Αν κάποιος θέλει να σας κεράσει, φυσικά θα δεχθείτε. Αλλά αν σας προταθεί ένα έξοδο που κλονίζει τον προϋπολογισμό σας, αρνηθείτε με την ίδια ευγένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε τι πρέπει να δώσετε προτεραιότητα; Απλό ερώτημα, με καθόλου απλή απάντηση. Επιτέλους, έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε και με κάποια προσωπικά σας θέματα. Άτομα του στενού κύκλου θα απαιτήσουν μερίδιο του χρόνου σας. Πρέπει να βρείτε μια αποδοτική ισορροπία, χωρίς να πιεστείτε για τίποτα που δεν θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε να ξεσαλώσετε κοινωνικά ή να απομονωθείτε; Δεν καταλήγετε. Κάπου νιώθετε την ανάγκη να κλείσετε την πόρτα στους πάντες και τα πάντα για να επαναφορτιστείτε, αλλά υπάρχει και η κοινοτική ζώνη σας. Κρατήστε υγιείς αποστάσεις και ισορροπίες, μέχρι να περάσει αυτή η φάση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment