PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να προχωράτε ακολουθώντας τη ροή της ατμόσφαιρας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αναζητήσετε επουλωτικές λύσεις σε μια επώδυνη κατάσταση, αν υπάρχει μια διαρκής διαμάχη με έναν αγαπημένο σας άνθρωπο, είναι καίρια περίοδος για να κάνετε εσείς το βήμα προσέγγισης. Μια ειλικρινής συζήτηση θα βοηθήσει για να απελευθερωθείτε και οι δύο από πικρίες. Αποφύγετε τα παιχνίδια κατηγοριών, προτιμήστε τον διπλωματικό διάλογο. Αν προσπαθείτε να βάλετε κάποια θέματα ή άτομα υπό έλεγχο, δώστε επιπλέον χώρο και χρόνο στον εαυτό σας. Μετά από λίγη ξεκούραση και τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε, θα είστε σε θέση να χειριστείτε κάθε δυσκολία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις, κάποιος με επιβλητικές τάσεις ίσως προσπαθήσει να σας παραπλανήσει. Αλλά δεν πρέπει να του επιτρέψετε να εκτρέψει ένα σημαντικό συνεργατικό εγχείρημα. Ξεσκεπάστε κάθε προβληματική συμπεριφορά, γιατί αρκεί ένα «σάπιο μήλο» για να χαλάσει η δυναμική του συνόλου. Μια ειλικρινής συζήτηση σε επαγγελματικό ύφος, θα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανεχθείτε επιθετικούς εγωκεντρικούς στο εγχείρημά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως τώρα να γίνει ξανά προσιτός ένας στόχος που παραμερίσατε. Μπορούν να ανοίξουν καινούργια μονοπάτια για την επιτυχία, με το ανανεωμένο πάθος που θα ορμήσετε στα εργασιακά σας. Κάθε πρόκληση μπορεί να αποβεί υποβοηθητική για να βάλετε σε εφαρμογή τα εγχειρήματά σας. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, δείτε ποιοι σας χρωστούν χάρες, βρεθείτε εκεί που είναι οι άνθρωποι-κλειδιά. Ωστόσο, για τα άλματα που θα γίνουν τώρα, να περιμένετε να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής στις 9 Μαρτίου για να βάλετε υπογραφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας, φανήκατε επικριτικοί προς άτομα του προσωπικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος; Τώρα μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Απολογηθείτε σε όσους φερθήκατε σκληρά και δηλώστε την εκτίμησή σας προς αυτούς, ακούστε τη δική τους πτυχή. Με την ουσιαστική επικοινωνία μπορείτε να στήσετε πιο αυθεντικές και μακροχρόνιες σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε μην πληγώσετε ανθρώπους με τα αυθόρμητα σχόλιά σας. Επειδή θα υπάρχει ένταση, καλύτερα να αποφύγετε τους ευαίσθητους ή δύσκολους διαλόγους. Αν δεν μπορείτε, μην επιτρέψετε να εμπλακεί τρίτο μέλος γιατί μόνο θα περιπλέξει την κατάσταση. Το βράδυ θα ανέβει η θερμοκρασία με το ταίρι ή ένα ενδιαφέρον άτομο με προοπτικές. Αλλά προσέξτε την ένταση της ατμόσφαιρας, για να μην υπάρξουν τάσεις ζήλιας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήπως μια σημαντική σχέση σας έφτασε σε ένα σταυροδρόμι; Είναι καιρός να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τους κοινούς σας στόχους. Πρέπει να εκφράσετε τους όποιους ενδοιασμούς σας για το μέλλον, είτε την αίσθησή σας ότι χάνεται η ισορροπία. Μπορεί να χρειάζεται απλά μια αναδιανομή των υποχρεώσεων της κάθε πλευράς. Να θυμάστε ότι στόχος είναι η χρυσή τομή, όχι η εκτόξευση κατηγοριών.

ΖΥΓΟΣ

Μήπως κουβαλάτε εσείς τα βάρη άλλων; Σταματήστε να «πριμοδοτείτε» στους τεμπέληδες, μην δέχεστε λιγότερα απ’ όσα δικαιούστε. Αλλά πριν βγάλετε ετυμηγορία, ακούστε και την άλλη πλευρά. Μπορεί κάποιος να δυσκολεύεται με την τεχνολογία ή να χρειάζεται πιο σαφείς οδηγίες. Ένας ειλικρινής διάλογος θα βελτιώσει τη συνολικότερη ροή των εργασιών. Να θυμάστε ότι ένα θετικό σχόλιο μπορεί να εξουδετερώσει τις εντάσεις, γι’ αυτό να αναφέρετε και όσα γίνονται σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δεσμοί σύμπραξης ή οι ρομαντικές σπίθες θα πάρουν τα ηνία. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε στον κόσμο αντί να ασχολείστε με ιστοσελίδες γνωριμιών. Η διαπροσωπική επαφή θα σας φέρει αποτελέσματα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως προοδεύσετε τώρα με μια δημιουργική συνεργασία με έναν παλιό γνώριμο. Μόνο να είστε ρεαλιστές για αυτή την προσέγγιση, ώστε να μην χαθεί σαν πυροτέχνημα. Προτιμήστε να κάνετε αργά και σταθερά βήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ενδώσετε στις προκλήσεις κανενός προβοκάτορα. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να ξεσπάσετε, γιατί θα διογκωθούν τα προβλήματα. Αν στραφείτε μέσα σας, ίσως βρείτε μια βαθύτερη αιτία για τα ορμητικά σας συναισθήματα. Επίσης, μην πέσετε στην παγίδα της ζήλιας. Δεν έχετε λόγο να συγκρίνεστε με κανέναν, εστιάστε στο δικό σας θαυμάσιο ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην εμπλακείτε σε παιχνίδια ισχύος άλλων στο περιβάλλον σας. Αντί να μετάσχετε ή να διαλέξετε πλευρά, δείτε αν υπάρχουν συμβιβαστικές προσεγγίσεις. Δεν αποκλείεται όλοι να έχουν τον ίδιο στόχο αλλά διαφορετική αφετηρία. Ακούστε με δεκτική διάθεση και απαιτήστε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο. Η αρμονική επικοινωνία θα βοηθήσει να υπάρξει πρόοδος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάρτε θέση στην αφετηρία. Μόνο μην παρασυρθείτε τόσο, που να παραβλέψετε τις λεπτομέρειες. Η ακρίβεια είναι απαραίτητη, καθώς ένα λάθος μπορεί να σας στοιχίσει όλο το εγχείρημα. Συνεργαστείτε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κάντε με επιμέλεια την κάθε σας επαφή. Αφού διασφαλίσετε τις προϋποθέσεις, μπορείτε να κάνετε πιο γρήγορα βήματα. Οι κόποι σας πρόκειται να λάβουν πλουσιοπάροχη οικονομική ανταμοιβή.

ΙΧΘΥΕΣ.

Όλοι οι προσωπικοί σας στόχοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Έχετε κάνει την έρευνα που χρειάζεται, για να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη; Ίσως κάποιοι να αμφισβητήσουν τα οράματά σας. Μην θεωρήσετε ότι οι συνεργάτες σας δεν πιστεύουν τα σχέδιά σας, απλά δεν έχουν πειστεί απόλυτα ακόμη. Μην γίνεστε αμυντικοί στην κριτική, σκεφτείτε σοβαρά την οπτική τους. Μπορεί να σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε τις προτάσεις σας, σε σημείο να ενθουσιάσουν τους πάντες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment