PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα προετοιμαστείτε να νιώσετε άνετα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη δυσκολεύει τις επικοινωνίες σου, γιατί άλλα εννοείς εσύ και άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Προσπάθησε όσο περισσότερο γίνεται, να υπάρχει σαφήνεια στα λεγόμενα σου και έχε τις κεραίες σου τεντωμένες με ευαισθησία για να αντιλαμβάνεσαι την ψυχική διάθεση των άλλων, ώστε να μην αγγίξεις καυτά θέματα ή ειπωθεί κάτι που οι άλλοι εκλάβουν ως παρεξηγήσιμο. Ιδιαιτέρα προσεκτικός και φειδωλός πρέπει να είσαι στην παρόρμηση σου σε τυχόν κριτική που θα ήθελες να ασκήσεις και προς το ταίρι σου, γιατί έτσι θα χαλάσει το κλίμα της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο οικονομικός σου τομέας είναι εκείνος που τραβά την προσοχή και το ενδιαφέρον σου το οποίο πρέπει να εκδηλώσεις έμπρακτα, ώστε να τον αντιμετωπίσεις κατά τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο. Αντί να έλθει η βελτίωση και η τακτοποίηση που θέλεις, η μέρα θα σου φέρει απρόβλεπτα έξοδα που θα σε αιφνιδιάσουν, καθώς και κάποιες δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις, που θα κρατούν το μυαλό σου εστιασμένο εκεί και θα εκδηλώνεις την ένταση σου στο ταίρι σου, πράγμα που οδηγεί σε σύγκρουση. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, καθώς, οι συνθήκες δεν ευνοούν ενέργειες που αποβλέπουν σε επεκτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη δημιουργεί συνθήκες συγκρούσεων, διαφωνιών και διενέξεων. Αυτές  πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με σύνεση και μετριοπάθεια, που θα σου επιτρέψει να αποφύγεις κάθε είδους αντιπαραθέσεις και αποσταθεροποιήσεις και των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Αξιολόγησε και βάλε πράγματα και πρόσωπα στις πραγματικές διαστάσεις που τους αρμόζουν. Αυτή η στάση σου θα σε διευκολύνει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, βάσει της λογικής, ενώ θα πρέπει να τηρήσεις και την ίδια στάση και προς το ταίρι σου, ώστε να μην το κριτικάρεις γιατί θα το προκαλέσεις να αντιδράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου προκαλεί κάποια αναστάτωση, με αποτέλεσμα να δείχνεις ότι έχεις κάποια αποστασιοποίηση προς πάσα κατεύθυνση, ενώ θα πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία να σηκώσεις το βάρος της ευθύνης σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα, που μπορεί να σου φανεί αρχικά κοπιαστικό, αλλά στο τέλος θα είναι εξαιρετικά αποδοτικό. Αυτή η κατάσταση, με τις προτεραιότητες που διαμορφώνει, βάζει σε δεύτερο πλάνο τα αισθηματικά σου με αποτέλεσμα να παραμελείς το ταίρι σου, που ελπίζω να δείξει κατανόηση.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δημιουργεί δυσκολίες να εκφράσεις σωστά τις απόψεις σου εκεί, πράγμα που σε βάζει στο στόχαστρο κακόβουλων που σου ασκούν κακόπιστη κριτική. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι σκόπιμο να διατηρήσεις όσο πιο αθόρυβο και χαμηλότερο προφίλ γίνεται, για να μην τραβήξεις την προσοχή στο άτομο σου. Μέσα σ’ αυτό το γενικό κλίμα κριτικής που επικρατεί, κάνε την εξαίρεση και μην επικρίνεις το ταίρι σου άδικα μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνείτε σε όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας είναι πολύ πιθανόν να σε επιφορτίσουν με πρόσθετες ευθύνες και φροντίδες στις ήδη βεβαρημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Η πίεση την οποία νιώθεις, δεν είναι καλός σύμβουλος για την λήψη σωστών αποφάσεων σήμερα, γιατί θα αναγκαστείς να τις πάρεις βεβιασμένα και θα κινδυνεύεις να κάνεις λάθη. Οι σκοτούρες που σου φέρνουν τα επαγγελματικά σου, δεν αφήνουν στο πρόγραμμα σου όσο χώρο και χρόνο θα ήθελες, με αποτέλεσμα τα προσωπικά και τα αισθηματικά σου να παραμελούνται.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη, δεν προοιωνίζει ότι οι προθέσεις σου θα έχουν την αποδοχή που ελπίζεις, αλλά αντιθέτως, είναι πιθανόν, αντί για αποδοχή, να αντιμετωπίσεις έντονη κριτική από τους άλλους, πράγμα που θα σε δυσαρεστήσει και θα σε πληγώσει. Όμως μην το πάρεις κατάκαρδα και μην εκνευριστείς, καθώς, απλώς και μόνο, οφείλεται στις όψεις που σχηματίζονται, και που σύντομα θα πάψει η επίδραση τους. Προνόησε, ώστε οι συζητήσεις με το ταίρι σου, να μην σας οδηγήσουν σε θέματα όπου οι απόψεις σας διαφέρουν, γιατί οι διαφωνίες που θα προκύψουν θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα ανάμεσά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη επιδρά ώστε η αυτοπεποίθηση που συνήθως έχεις, δίνει την θέση της στις ανασφάλειες που κρύβονται βαθιά μέσα σου, και που πολύ σπάνια τις εξωτερικεύεις. Το αποτέλεσμα επάνω σου είναι ότι για να νοιώσεις προστασία, περιχαρακώνεσαι επιλέγοντας την απομόνωση και την διακοπή κάθε είδους επαφής με οποιονδήποτε, μέχρις ότου περάσει αυτό το κρίσιμο διάστημα και αισθανθείς και πάλι αυτοπεποίθηση. Βέβαια υπάρχει και αντίκτυπος και στην αισθηματική σου ζωή, αφού η όψη των πλανητών επιδρά στην ψυχική σου διάθεση, και κρατάς το ταίρι σου σε απόσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερβολική αυστηρότητα που έχεις τάση να δείχνεις, ακόμη και στους πιο στενούς σου ανθρώπους, μπορεί να γίνει αιτία παρεξηγήσεων και προβλημάτων. Εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις και να νομίζεις ότι η συμπεριφορά σου είναι φυσιολογική, οι άλλοι όμως που την υφίστανται έχουν τελείως διαφορετική άποψη. Προσοχή λοιπόν πώς θα εκφράσεις τις όποιες οδηγίες, συμβουλές θα τους δώσεις, γιατί μπορεί να τις δίνεις καλόπιστα, αλλά εκμηδενίζεις την άξια τους και δημιουργείς παρεξηγήσεις αν είσαι κακότροπος. Αν το ταίρι σου έχει κάποιες υποχρεώσεις και συ ασχοληθείς να τις φέρεις σε πέρας, θα σου φανεί πολύ κουραστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις την ρουτίνα της καθημερινότητας που είναι από μονή της και κουραστική και πολύωρη και ανιαρή. Μην φορτώσεις ούτε να νεύρα σου, ούτε τις ευθύνες γι’ αυτά που σου συμβαίνουν σήμερα στο ταίρι σου, γιατί αυτό δεν φταίει σε τίποτε. Δες τι εκκρεμότητες και υποχρεώσεις έχεις και προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις και να τις ξεφορτωθείς, μήπως βρεθεί καμιά ευκαιρία και χρόνος να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη δεν σε αφήνει να απολαύσεις αυτά που σε ευχαριστούν, αλλά το κέφι σου θα χαλάσει. Μέσα στο πρόγραμμα που έχεις κατά νου, ίσως σκοπεύεις να συναντηθείς με το ταίρι σου, παρέες, φίλους και γνωστούς, αλλά η ασυναίσθητη κακοκεφιά σου, μπορεί να επιδράσει στην συμπεριφορά σου και να ξεσπάσουν τα νεύρα σου. Κάνεις  το ταίρι σου να θέλει να βρει αυτό που σου φταίει και αυτό που επιθυμείς, αλλά καλύτερα εσύ να δικαιολογήσεις την στάση σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις όλη την καλή διάθεση σήμερα να ταχτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σου, αλλά ισχύει αυτό που ο λαός λέει ότι λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, και θα σου είναι δύσκολο να το επιτύχεις. Θα τα βρεις μάλλον μπαστούνια, γιατί δεν θα έχεις την συνεργασία που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις. Αυτή η κατάσταση θα σου δημιουργήσει νεύρα, αυτά είναι κολλητικά, και η ένταση θα γενικευθεί στο σπίτι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρεθούν οι λύσεις που χρειάζονται. Αυτή η κατάσταση όμως δεν πρέπει να σε κάνει να αλλάξεις ότι αισθάνεσαι για το ταίρι σου. Παρ’ όλο που αυτά που έχεις στο μυαλό σου μπορεί να είναι σωστά, ίσως ο τρόπος που τα επικοινωνείς να μην είναι ο ενδεδειγμένος, οπότε όταν όλα καλμάρουν, κάνε κάτω από ευνοϊκότερες συνθήκες μια επαναπροσέγγιση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment