PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα δημιουργικά ανοίγματα σε επαγγελματικά και προσωπικά.

ΚΡΙΟΣ

Δυσκολεύεστε να ελέγξετε τον εαυτό σας, είστε πρόθυμοι για τα πάντα και η προσοχή σας στρέφεται στα πιο μεγαλεπήβολα οράματά σας. Αυτή η συγκυρία προκύπτει μία φορά ετησίως και απαιτεί να δράσετε όσο το σίδερο είναι ζεστό. Αν νιώθετε ενθουσιασμένοι και έξω από τη ζώνη άνεσής σας, είστε σε σωστό δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην πιεστείτε για τίποτα. Είναι η ιδανική στιγμή να αφαιρέσετε κάποιες από τις πολλές «πτυχές» σας και να εστιάσετε στην ευαισθησία. Ασχοληθείτε με τον διαλογισμό, την εσωτερική έρευνα, την ανταλλαγή συναισθημάτων ή τον μοναχικό οραματισμό. Μην κάνετε τίποτα περισσότερο από τα απολύτως απαραίτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακολουθήστε τη φιλική σας διάθεση, αναμένονται ζωηρές επαφές. Με κεντρισμένες τις συνεργατικές και κοινωνικές πτυχές σας, μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις για ένα ενθουσιώδες εγχείρημα. Όλοι θα είναι πρόθυμοι να συμπράξουν, προκειμένου να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Ωστόσο, φροντίστε να έχετε απαντήσεις για όλα σας τα ερωτήματα πριν καταλήξετε σε κάποια συμφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα έχετε πολλά να κάνετε, για να αποφύγετε να αγχωθείτε, ξεχωρίστε τις τρεις πιο σημαντικές σας υποχρεώσεις και ασχοληθείτε με αυτές. Με τα εργασιακά και τον προγραμματισμό σας τονωμένα, δεν χρειάζεται να στοχεύσετε σε υπερβολές. Θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα και επιτυχίες, αν κάνετε μετρημένες και καίριες κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Αναλάβετε τα ηνία των σχέσεων σας, στους τομείς σας του πάθους και της αγάπης. Είναι η στιγμή να κάνετε εμφανές το ενδιαφέρον σας για ένα ιδιαίτερο άτομο. Δεν χρειάζεται να μοιραστείτε πολλά, αρκεί η γνωστοποίηση για να τονώσετε την προσωπική σας ζωή. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για μια ανανέωση, επαναλάβετε στο ταίρι σας όσα αγαπάτε στον χαρακτήρα του και αφήστε τα παράπονα για μια άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην μένετε σε όσα σας χωρίζουν με ένα ιδιαίτερο άτομο. Ακόμα κι αν συγκρούεστε αλλά δεν λαμβάνετε τις απολογίες που δικαιούστε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας. Ωστόσο, πρέπει να καταλήξετε στο πόσα σημαίνει αυτή η σχέση για εσάς. Είναι μια ευκαιρία να επανέλθει αυτός ο δεσμός σε ομαλή πορεία. Αρκεί να κάνετε την απαραίτητη συζήτηση, προκειμένου τα περασμένα να γίνουν και ξεχασμένα.

ΖΥΓΟΣ

Μην μείνετε σε μια πιθανή κακοδιαθεσία σας στην αρχή της ημέρας, δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε με αυτή την ενεργητικότητα, είναι να τη μοιραστείτε. Πείτε στους ανθρώπους γύρω σας πόσο τους εκτιμάτε, δείξτε την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία σας με πράξεις. Όλες οι πλευρές θα ωφεληθούν από αυτό, μιας και είναι γνωστό ότι το κάρμα ανταποδίδει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θέλετε καμία παρέμβαση στο πρόγραμμά σας, σιγάστε τις ηλεκτρονικές συσκευές και εφαρμογές, κλείστε πόρτες και ριχτείτε στη δουλειά. Είναι η ιδανική στιγμή να κλείσετε εκκρεμότητες. Η προσγειωμένη και οργανωμένη οπτική σας, θα βοηθήσει να διεκπεραιώσετε όσα αποτελούν προτεραιότητα και αυτό θα είναι αρκετό έναυσμα, για να προχωρήσετε και πιο κάτω στη λίστα υποχρεώσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρείτε τη δημοτικότητά σας. Τι λαχταράτε περισσότερο απ’ όλα; Ένα αξιολάτρευτο ταίρι και ερωτικές στιγμές μαζί του, μήπως αναγνώριση της δουλειάς και της ευφυΐας σας; Μπορείτε να τα έχετε όλα, με την αυθεντικότητα που εκφράζεστε από φύση σας. Τώρα φροντίστε να μάθουν όλοι την αξία και τις σκέψεις σας, για να κερδίσετε πολλούς σωστούς θαυμαστές και συμμάχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να παραμερίσετε για λίγο τη δουλειά, να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες της οικογένειάς σας, των φίλων και του εαυτού σας για αλλαγή. Αν χρειάζεστε περισσότερη οικειότητα ή έχετε να χειριστείτε κάτι περίπλοκο, μείνετε μόνοι με την εσώτερη σοφία σας. Αυτή μπορεί να καθοδηγήσει τη δράση σας ή να υποδείξει να μην κάνετε απολύτως τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λατρεύετε τους ζωηρούς διαλόγους, αλλά οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν και άκρως αφροδισιακές. Αν είστε ελεύθεροι, μην μείνετε στην επιφανειακή επαφή, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου, μπείτε πιο βαθιά. Είναι η καλύτερη πρακτική για να διαπιστώσετε αν ένα άτομο έχει προοπτικές ή όχι. Αν είστε δεσμευμένοι, θα αντιληφθείτε ότι αποτελείτε με το ταίρι σας ένα εξαιρετικά δυναμικό. Αν έχετε κάτι να συζητήσετε, βρείτε τον χρόνο να το κάνετε τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φιλοδοξίες παίρνουν φωτιά. Μπορεί τα όνειρα και τα οράματα να είναι η ειδικότητά σας, αλλά τώρα πρέπει να τους δώσετε κίνηση, με σχεδιασμό και προϋπολογισμό. Με εστίαση και στοχευμένη προσπάθεια, μπορείτε να υλοποιήσετε τον πιο τολμηρό σας στόχο πριν το τέλος της χρονιάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment