PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα σκεφτείτε ποιοι είστε και τι πραγματικά θέλετε.

ΚΡΙΟΣ

Παρά τις συνθήκες που επικρατούν, εσείς έχετε λόγο να γιορτάσετε, υποδέχεστε τη μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, κάτι σαν επιπλέον γενέθλιο δώρο. Κάθε καινούργιο φεγγάρι αποτελεί και ένα νέο ξεκίνημα, γι’ αυτό κάντε μια μικρή παύση ώστε να συγκροτηθείτε. Λίγη ονειροπόληση θα σας βοηθήσει, πριν πατήσετε το κουμπί για να αρχίσετε να πορεύεστε. Ποιους στόχους θέλετε να έχετε πετύχει πριν φτάσει το καλοκαίρι; Όσο πιο ξεκάθαροι είναι, τόσο πιο γρήγορα θα τους υλοποιήσετε. Αν πρέπει να γίνουν κάποιες προσαρμογές, να τις κάνετε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι μόνο ο κατ’ οίκον περιορισμός που απαιτεί να μειώσετε την ταχύτητά σας. Το συστήνουν και τα άστρα. Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό, φωτίζει τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης και της ανανέωσης. Μέχρι τώρα δεν είχατε χρόνο για μια ανασκόπηση, άρα η συγκυρία ενδείκνυται για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Θα σας αναζωογονήσει η αίσθηση να χαλαρώνετε και να κάνετε ό,τι λαχταράτε ή και απολύτως τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γεγονός ότι είστε οι πλέον κοινωνικές ιδιοσυγκρασίες του αστρολογικού χάρτη. Αυτό εντείνεται περισσότερο τώρα, με τη μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό και τον 11ο Οίκο σας της φιλίας και της ομαδικότητας. Μιας και οι συνθήκες επιβάλλουν να μένετε στο σπίτι, αξιοποιήστε τις για να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους μέσω διαδικτύου. Αυτός ο οίκος κυβερνά και την τεχνολογία, γι’ αυτό ασχοληθείτε με το να εντοπίσετε «κοινά» πνεύματα για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στρέψτε το βλέμμα σας στο έπαθλο και μόνο, αυτό απαιτεί η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό, που ενδυναμώνει τον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών φιλοδοξιών και επιτυχιών. Η Σελήνη είναι κυβερνήτης σας και ο Κριός ο μπροστάρης του ζωδιακού κύκλου. Άρα οι στρατηγικοί προγραμματισμοί για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μπορούν να σας χρίσουν θριαμβευτές. Η επίδραση του νέου φεγγαριού θα έχει διάρκεια έξι μηνών αλλά έχει σημασία να στήσετε τώρα τα πρώτα σας βήματα.

ΛΕΩΝ

Ποια είναι τα πιο περιπετειώδη όνειρά σας; Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό, σας πυροδοτεί για να τολμήσετε κάθε πρόκληση. Είστε έτοιμοι να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Αξιοποιήστε και τη συγκυρία του περιορισμού, για να διερευνήσετε στο διαδίκτυο τις επιλογές σας. Βρείτε σεμινάρια και ομάδες, που θα επεκτείνουν το γνωστικό σας πεδίο ή τις δραστηριότητες που σας ενθουσιάζουν. Ίσως να έχετε εσείς κάτι να διδάξετε άλλους, οπότε κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνήθως προτιμάτε την αργή ταχύτητα στην προσωπική σας ζωή, αυτό φαίνεται ότι αλλάζει, με την μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό και στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, το βέβαιο είναι ότι η ατμόσφαιρα θα ανεβάσει θερμοκρασία. Αν δεν έχετε αποκαλύψει κάτι στο ταίρι σας ή το αντικείμενο του πόθου σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το κάνετε. Πάρτε τα ηνία και καθοδηγήστε την ερωτική σας ζωή στην κρεβατοκάμαρα ή μέσω διαδικτύου, αν είστε σε απόσταση με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όλα μπορούν να γίνουν πιο θερμά απ’ όσο φαντάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Τα δυναμικά δίδυμα της ζωής σας γίνονται πρωταγωνιστές, η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό, κάνει ορμητικό τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Εσείς είστε οι φυσικοί «ηγέτες» αυτού του Οίκου, γι’ αυτό το καινούργιο φεγγάρι σας πάει πολύ. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα έχετε πετύχει κάποιες ενθουσιώδεις επαφές. Και αν θα θέλατε να γίνουν κάποιες αλλαγές σε μια σχέση σας, τώρα πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές για την ευημερία σας; Έχετε την στήριξη της μοναδικής για φέτος Νέας Σελήνης στον Κριό. Ρίχνει τον προβολέα της στον 6ο Οίκο σας της προσωπικής φροντίδας και της οργάνωσης. Από εσάς εξαρτάται να περιορίσετε κάθε βλαβερή συνήθεια και να την αντικαταστήσετε με μια υγιή. Αν στήσετε τώρα καινούργια προγράμματα διατροφής και εξάσκησης, θα δείτε τα αποτελέσματά τους μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Να ξέρετε ότι θα πολλαπλασιάσετε τα οφέλη αν διατηρήσετε μια θετική οπτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ώρα να γίνει μια ανασύνταξη στη σχέση σας. Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό, κεντρίζει τον 5ο Οίκο σας του πάθους: Οι ελεύθεροι θα νιώσετε τώρα την ανάγκη να μειώσετε τις περιπλανήσεις και να αφοσιωθείτε σε ένα «αντικείμενο πόθου». Ακόμα και οι δεσμευμένοι θα δώσετε στο ταίρι σας λόγους για να θυμηθεί τι σας έκανε ακαταμάχητους στα μάτια του. Και οι συνθήκες που επικρατούν, σας δίνουν πολύ ελεύθερο χρόνο για αυτού του είδους την εξερεύνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώρα να περάσετε στην πράξη για την εαρινή σας καθαριότητα. Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό, κεντρίζει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Σας διέπει ορμή για να καθαρίσετε και να τακτοποιήσετε το περιβάλλον σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που έχουν επιβληθεί, για να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Θα καταφέρετε να εντοπίσετε και κάποια πολύτιμα έγγραφα ή πράγματα που αναζητούσατε εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετοιμαστείτε για πολλές κινήσεις προσέγγισης. Η Νέα Σελήνη στον Κριό διεγείρει τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας αλλά και εσάς για όσα σκέφτεστε εδώ και καιρό. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν, για να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές μέσα από το δικό σας μπλογκ ή τα κοινωνικά προφίλ σας. Η επίδραση αυτού του φεγγαριού διαρκεί για έξι μήνες, γι’ αυτό ό,τι ξεκινήσετε τώρα θα έχει εκτοξευτεί μέχρι το φθινόπωρο.

ΙΧΘΥΕΣ.

Στρέψτε την προσοχή σας στα οικονομικά σας θέματα, δείτε με αίσια οπτική όσα σας φόβιζαν. Προϋπολογισμοί, αποταμιευτικά προγράμματα και στρατηγικές επένδυσης θα ακούγονται πιο ευχάριστα στα αφτιά σας. Υπό τις συνθήκες που επικρατούν έχετε όλο τον χρόνο να κάνετε μια ρεαλιστική μελέτη των δεδομένων σας. Αν χρειαστείτε συμβουλές για τα επόμενα βήματά σας, να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment