PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα που κρατούν από το παρελθόν.

ΚΡΙΟΣ

Μειώστε την έντασή σας και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων. Σας είναι εύκολο να εκφράζετε την προσωπική οπτική σας για τα πράγματα, γι’ αυτό συχνά θέλετε να επεμβαίνετε και να ορίζετε την «κυκλοφορία». Αλλά τώρα μπορείτε να ανακαλύψετε τι θα συμβεί, αν κάνετε πίσω και απλώς παρατηρήσετε πώς αντιδρούν οι άλλοι, θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους γύρω σας. Μπορεί να νομίζετε ότι κάτι τέτοιο δείχνει αδυναμία ή είναι αντιεπαγγελματικό. Αλλά οι φίλοι και συνεργάτες θα σας σεβαστούν περισσότερο, επειδή συνειδητοποιείτε τα ανθρώπινα όριά σας. Ευκαιρία να ενδυναμώσετε μια σχέση, άρα τολμήστε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην περιμένετε να πάρετε μια θέση ευθύνης ή να κληθείτε για μια ανταλλαγή ιδεών, πολλοί δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη δική σας ταχύτατη σκέψη, αλλά εσείς θα νιώσετε ενστικτωδώς ποιο «γωνιακό γραφείο» σας καλεί. Χωρίς να παραμερίσετε κανέναν, επιδείξτε στους κατάλληλους ανθρώπους ότι έχετε τα προσόντα για να ενταχθείτε στην ομάδα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε έτοιμοι για εκτόξευση. Με την έμπνευση που θα σας κατακλύσει, μπορείτε να «δείτε» το μέλλον που θέλετε να προσελκύσετε. Κατασταλάξτε τώρα στα πραγματικά σας ζητούμενα, ξεπεράστε τις όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις σας. Επειδή μπορεί εύκολα να αποσπάται η προσοχή σας, κλείστε όλες τις διαδικτυακές εφαρμογές μέχρι να ολοκληρώσετε τον προγραμματισμό σας.

ΛΕΩΝ

Ετοιμαστείτε για μια από τις πλέον ονειρικές και συναισθητικές φάσεις σας για όλο τον μήνα. Μην αρχίσετε καν να ασχολείστε με οτιδήποτε απαιτεί οριζόντια σκέψη και ανάλυση. Δώστε σημασία σε φαινομενικές συμπτώσεις, μπορεί να αποτελούν καρμικές παραινέσεις. Όλα αξίζουν να τα διερευνήσετε περισσότερο, γιατί αυτή η σύμπραξη μπορεί να υλοποιήσει όσα θα οραματιστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες συνέργειες αρχίζουν ανέλπιστα από μια διαίσθηση. Δεν αποκλείεται να βιώσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αυτή που αποκαλούν «έκτη αίσθηση». Αναζητήστε τα κοινά σας σημεία με το εν λόγω άτομο, ακούγοντας μόνο όσα νιώθετε, θα σας εντυπωσιάσει το αποτέλεσμα μιας τέτοιας επαφής.

ΖΥΓΟΣ

Μην αποθαρρύνεστε αν έχει μειωθεί η δημιουργικότητά σας τελευταία. Μπορείτε να βάλετε πιο ψηλά τον πήχη, θέτοντας κάποιους φιλόδοξους νέους στόχους. Θα λάβετε την απαραίτητη ώθηση για να τους υλοποιήσετε, τόσο για όσα θέλετε να «λάβετε» αλλά και για όσα θέλετε να προσφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πάθος σας καταρρίπτει κάθε όριο, μόνο προσέξτε να μην σας παρασύρει αυτή η ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι η ιδανική στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια την τέχνη σας στη σαγήνη. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί και να μην θελήσετε καν να βγείτε από το σπίτι με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακολουθήστε την παρόρμησή σας να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Η διάθεσή σας δεν αφορά την έρευνα των οριζόντων ή τα όνειρα για μελλοντικά ταξίδια, θα αποζητήσετε τη θαλπωρή, μόνοι ή με ιδιαίτερη παρέα. Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να εκπλήξουν κι εσάς τους ίδιους. Αλλά γρήγορα θα προσαρμοστείτε και θα τα απολαύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε μία ακόμη ευκαιρία σε μια συνέργειά σας, αν και δεν είστε γνωστοί για την ανοχή ή την ευαισθησία σας, μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιοι προσπαθούν πραγματικά να σας προσεγγίσουν. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα που σας κάνει λιγότερο τυπικούς, πείτε ειλικρινά τις προσδοκίες σας και θα δείτε να τους τονώνετε την αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βάλτε σε τάξη τους προσωπικούς σας χώρους. Καιρός να απαλλαγείτε από την άχρηστη χαρτούρα που έχει μαζευτεί, όπως και όσα πλέον δεν έχουν καμία χρησιμότητα. Αυτή η τακτοποίηση θα κάνει και τη σκέψη σας πιο αποδοτική. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην παρασυρθείτε και πετάξετε ακόμα και χρήσιμα πράγματα ή υλικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γκάμα των συναισθημάτων σας διευρύνεται. Οι αδέσμευτοι θα έχετε απανωτά κεντρίσματα, οι δεσμευμένοι μπορεί να σκεφτείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Απολαύστε αυτή τη διεγερτική ατμόσφαιρα, αρκεί να συνειδητοποιείτε ότι πρόκειται για «υπερδιέγερση», δεν θέλετε να ανακαλύψετε ότι δεν ήταν χρυσός, κάτι που έλαμπε στα μάτια σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment