PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ξαφνικές συναντήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Περνάτε σε στάδιο ανταμοιβής, καρποφορούν οι προσπάθειες σας, έρχονται κέρδη τόσο χρηματικά όσο και συναισθηματικά. Μη φοβηθείτε να προβείτε σε κινήσεις που απαιτούν ρίσκο, τολμήστε να διεκδικήσετε χρηματικά ποσά που σας οφείλουν. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα διανύσουν περίοδο ισορροπίας, είναι σωστή χρονική στιγμή να διατυπώσετε τις ιδέες σας, να περάσετε σε δημιουργικές πράξεις και προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αναθεωρήσετε κάπως τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως για να προκύψει θετικό μέλλον θα πρέπει πρώτα να απεγκλωβιστείτε από το αρνητικό παρελθόν, γι αυτό παίρνετε απόφαση να αποκοπείτε από οτιδήποτε σας πνιγεί ή σας χαλά την ψυχολογία. Η συναισθηματική σας μετάλλαξη θα σας κάνει αισιόδοξους και ιδιαιτέρως προσιτούς σε νέα πρόσωπα. Σήμερα ευνοούνται οι καινούργιες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποκτάτε δύναμη και ανάγκη για αλλαγές. Κάποια πρόσωπα θα διώξετε, κάποια άλλα θα φέρετε πολύ κοντά σας, απαλλάσσεστε από ψυχοφθόρα διλήμματα, δίνετε λύση σε παλιά συναισθηματικά αδιέξοδα. Τα αισθηματικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά με πολύ ευνοϊκά γεγονότα, ετοιμαστείτε για απρόοπτες αλλαγές και για καινούργιες γνωριμίες. Επιφυλακτική στάση θα κρατήσετε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι προτιμήσεις σας θα εστιάσουν σε καινούργια πρόσωπα κι όχι σε παλιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ωθήσει στο να οραματιστείτε, θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειες σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από αναστολές, ταμπού και προκαταλήψεις. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την αφορμή να διαγράψετε οριστικά πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό, επισκιάζει την προσωπικότητα σας, περιορίζει την ελευθερία των κινήσεων σας. Αξιοποιήστε την εξωστρέφεια που θα νιώσετε, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας, δεν θα νιώσετε απογοήτευση.

ΛΕΩΝ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη δοτικότητα σας, συμπονετική θα είναι η στάση σας, απλόχερα θα προσφέρετε την βοήθεια σας σε πρόσωπα που ξέρετε πως σας χρειάζονται. Συνειδητές θα είναι οι πράξεις σας, θα αποδεσμευτείτε από καταστάσεις άγχους και πίεσης, θα πλησιάσετε πολύ κοντά στους στόχους σας καταρρίπτοντας εμπόδια και συναισθηματικά φράγματα. Πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλώσετε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας η μέρα, στέρεοι και συνετοί θα είναι οι στόχοι σας. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να συμπεριφερθείτε με σταθερότητα και ώριμη σκέψη γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις σχέσεις σας επαγγελματικές και αισθηματικές. Σήμερα δεν θα υπάρξει καμία δυσάρεστη αναστάτωση, απεναντίας μάλιστα θα λυθούν εμπόδια σε χρηματικές σας καθυστερήσεις. Στον αισθηματικά σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι δίνετε οριστική λύση καταφθάνει επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοούνται οι καινούργιες αναζητήσεις και οι αλλαγές σχεδίων. Εξονυχιστική συζήτηση με θεμελιακό πρόσωπο στη ζωή σας θα σας φέρει αισιοδοξία και δυνατή αυτοπεποίθηση, ωστόσο θα υπάρξουν και κάποιες συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα βγάλουν στο φως σκοτεινές σας σκέψεις και κρυμμένα σας όνειρα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε συντροφικό ταίρι, σήμερα δεν θα υπάρξουν αναστολές στον τρόπο που θα φλερτάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καινούργιες επαγγελματικές ιδέες θα εμφανιστούν στο σκεπτικό σας, θα έχετε τη διάθεση να αφιερωθείτε σε εργασιακά θέματα, να κλείσετε ανοιχτές εκκρεμότητες. Χειριστείτε με σύνεση το χρηματικό ποσό που θα έρθει στα χέρια σας, σας θυμίζω πως καλό θα είναι πριν προβείτε σε νέες αγορές, να εξοφλήσετε πρώτα τις προηγούμενες. Σε περίπτωση που ένα οικογενειακό σας ζήτημα σας δημιουργήσει συναισθηματική ένταση, τότε ακολουθήστε συμβουλή που θα σας δώσει συγγενικό σας πρόσωπο, θα σας βγει σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τις οργανωτικές σας ικανότητες στρέφοντας τα ενδιαφέροντα σας κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Η πρόταση μιας καινούργιας επιχειρηματικής αρχής θα σας φανεί εφικτή και συμφέρουσα, σε περίπτωση που ρισκάρετε να κάνετε το μεγάλο βήμα σας φανερώνω πως θα έχει επιτυχία και μάλιστα άμεση. Σε σταθερό κλίμα ηρεμίας και αγάπης θα περάσει η σχέση σας, οι επαφές με το ταίρι σας θα είναι ευχάριστες αυτό θα σας βοηθήσει να κρατήσετε ισορροπημένο χαρακτήρα και ήρεμη ψυχολογία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις, επιτυχία θα βρείτε σε μια πρωτοποριακή σας ιδέα. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας απέναντι στους τρίτους, θα φερθείτε με περισσότερη κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά αισθήματα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο απ τα παλιά, αξιοποιήστε αναλόγως τις ευνοϊκές συνθήκες που θα υπάρξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και κοινωνικότητα. Θετική θα είναι αύρα σας, η ανάγκη σας για ισορροπημένη επικοινωνία θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες θα παραγκωνίσετε αναστολές και ηττοπάθειες, η επιλογή σας να φανείτε κάπως διαφορετικοί στην τακτική της επικοινωνία σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. Κοινωνική και δραστήρια θα είναι η στάση σας, σήμερα θα έχετε μια γεμάτη μέρα με συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στη σκέψη σας όσο και στις επιθυμίες σας. Θα απορρίψετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν τολμώντας να αποφύγετε συμβιβασμούς, με συνειδητό τρόπο θα απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα, που το μόνο που σας πρόσφεραν ως τώρα ήταν αρνητική επιρροή. Μια ευχάριστη συνάντηση θα έχει αποτέλεσμα ένωσης, μια τυχαία πληροφορία που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε καινούργια σχέση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment