PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αρχίσετε να ασχολείστε δυναμικά με τις υποθέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Τονώστε τις συμπράξεις σας, μήπως παραμελήσατε τους δικούς σας ανθρώπους τελευταία ή σκέφτεστε μια δυναμική συνεργασία; Σημαίνουσες συμμαχίες λαμβάνουν μια δόση «χρυσόσκονης», τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε αδέσμευτοι, ανοιχτείτε στις δεσμεύσεις και θα διευρυνθούν οι προοπτικές σας. Αν είστε δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Μιας και ευνοείται ιδιαίτερα και ο επαγγελματικός τομέας τώρα, οι δημιουργικές διαπραγματεύσεις θα αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ενέργειά σας ανανεώνεται, εστιάσετε στο να φέρετε σε άρτια φόρμα το σώμα αλλά και το πνεύμα σας τις επόμενες εβδομάδας. Κάντε τώρα τους ιατρικούς ελέγχους σας, περιλαμβανομένου του οδοντίατρου, ανανεώστε τις συνδρομές σας σε γυμναστήρια και συνεδρίες γιόγκα, γεμίστε ψυγείο και ντουλάπια με φρέσκα και θρεπτικά τρόφιμα. Κλείστε τις όποιες εκκρεμότητες στο πρόγραμμα και τα οικονομικά σας. Εστιάστε στην ισορροπία της ευημερίας και του μυαλού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε κάθε κενό στο πρόγραμμά σας θα μπουν απολαυστικές δραστηριότητες. Βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να χαρείτε με μουσική και χορό, τέχνες και επιστήμες, όλα όσα αγαπάτε να ασχολείστε. Και βέβαια θα έχετε στο πλάι σας το πιο αγαπητό σας ή πιο πολλά υποσχόμενο άτομο. Μην περιμένετε από κανέναν να σας ενθουσιάσει, είναι η δική σας φάση για να κάνετε τις πρώτες κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ήδη εξαιρετικές σχέσεις σας με φίλους και οικογένεια φωταγωγούνται. Αν έχετε απομακρυνθεί από κάποια ιδιαίτερα άτομα της ζωής σας, είναι η ιδανική στιγμή να συμφιλιωθείτε. Επίσης, ενδείκνυται για να ανανεώσετε τη διακόσμηση τους προσωπικούς σας χώρους. Κα αν δεν νιώθετε καλά στην τωρινή κατοικία σας, αρχίστε την έρευνα για μια καινούργια.

ΛΕΩΝ

Είναι ώρα να πιάσει δουλειά ο καλλιτεχνικός διευθυντής μέσα σας. Καιρός να βάλετε περισσότερη κοινωνικότητα και ενέργεια στην καθημερινότητά σας. Τώρα θα αναπτερωθεί το ενδιαφέρον σας για όσα συμβαίνουν στο ευρύτερο περιβάλλον, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο σε πολλούς ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από την «έδρα» σας για να νιώσετε χαρούμενοι και ευκαιρίες προόδου θα σας προσεγγίζουν από παντού, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήπως η περίοδος των γενεθλίων σας επηρέασε κάπως την οικονομική σας ισορροπία; Πάντως σίγουρα το γιορτάσατε με χάρη και θα έχετε να χειριστείτε εκκρεμότητες, να οργανώσετε το νέο σας πρόγραμμα, να ανανεώσετε τους στόχους σας. Θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τους λογαριασμούς και να ετοιμάσετε τις επόμενες σημαντικές επαγγελματικές σας κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Λένε ότι είναι ανθρώπινο χάρισμα η ικανότητα να εφευρίσκει τον εαυτό του ξανά και ξανά, αν ισχύει, θα έχετε για έναν μήνα την ευκαιρία να αλλάξετε όλο το σύμπαν σας. Όλα θα γίνουν πιο γόνιμα για την πνευματική, σωματική και συναισθηματική διεύρυνσή σας. Και με τις καινούργιες ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, τα πάντα θα είναι πιο εφικτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνετε σε μια πιο χαλαρή φάση έμπνευσης. Όταν δεν θα διαλογίζεστε κάτω από τα άστρα, θα στραφείτε στην επούλωση και τη λήξη όσων δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Είναι η εποχή που θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, να κλείσετε εκκρεμότητες, θα απελευθερωθείτε από παλιές πικρίες. Παραμερίστε το άγχος και ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, που θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ομαδική δουλειά θα είναι η δουλειά των ονείρων σας, η δημοτικότητά σας παίρνει την ανιούσα. Ανοίξτε τα φτερά σας και διευρύνετε την οπτική σας με καινούργια μέρη και καινούργια άτομα, αντισυμβατικά και ίσως λίγο εκκεντρικά. Καθετί ιδιόρρυθμο μπορεί να δώσει στα εγχειρήματά σας την επιπλέον ώθηση που χρειάζονται. Να θυμάστε ότι θα είστε πόλος έλξης για τις πιο ιδιαίτερες ιδιοσυγκρασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέστε όσο πιο ψηλά μπορείτε τον πήχη των ονείρων σας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα βρίθουν από δυνατότητες και προοπτικές για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Είναι βέβαιο ότι θα σας ανοιχτούν καινούργια μονοπάτια για την επιτυχία, πολλά υποσχόμενα για τα κέρδη και τη φήμη σας. Το φυσικό σας επικοινωνιακό χάρισμα θα βοηθήσει να κάνετε δυναμικές κινήσεις, που θα βάλουν το όνομά σας στις πιο πετυχημένες λίστες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε ένα κέντρισμα για «διαδρομές»; Θα σας συναρπάσει η περίοδος που επακολουθεί. Αν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να μεταβείτε οπουδήποτε στον κόσμο, η έρευνα και μόνο θα σας χαροποιήσει επαρκώς. Αρχίστε να κάνετε ταξιδιωτικά όνειρα και μην εκπλαγείτε αν κληθείτε για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι κάπου μακριά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κυνική πλευρά σας μπορεί να καγχάζει με την ιδέα του «ιδανικού» ταιριού, αλλά η ρομαντική σας πτυχή ξέρει ότι κάποιες επαφές είναι σαν θεόσταλτες. Κρατήστε αυτή την ιδέα του σπάνιου ή ανανεώστε τη αν το έχετε βρει ήδη. Θα αποζητήσετε προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας, με ανεβασμένη την ερωτική θερμοκρασία. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να απολαύσετε τη διαδρομή, μέχρι να εντοπίσετε το άτομο που ταιριάζει στα ζητούμενά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment