PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα ευνοϊκά θα κυλήσουν τα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε λίγο περισσότερο την συμπεριφορά και τον τρόπο που εκφράζεστε σήμερα, η όψη της ημέρας ίσως σας κάνει περισσότερο εριστικούς και εκνευριστικούς στα κοντινά πρόσωπα και τους συναδέλφους σας, είτε γιατί θέλετε να πετύχετε εδώ και τώρα τους στόχους σας, είτε γιατί αξιώνετε από τον ερωτικό σας σύντροφο μια υπόσχεση που ακόμα δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει. Μεταφέρετε την παρορμητικότητα και τον δυναμισμό σας στις αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να είσαστε αρκετά συντηρητικοί σήμερα στα θέλω και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, να μην ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε γιατί θα δημιουργηθεί αστάθεια στο ισοζύγιο εσόδων εξόδων, ρίξτε το βάρος και την προσοχή σας σε μια κοινωνική ή συναισθηματική σχέση που μπορεί να αναπτυχθεί στο άμεσο μέλλον, μην κινείστε σε περιορισμένα πλαίσια στην ερωτική σας ζωή, κάντε έναν ρομαντικό περίπατο με το ταίρι σας, ξεχάστε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκφράστε τις ιδέες και τις απόψεις σας σήμερα χωρίς να φοβάστε αν θα απορριφθούν από τους συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα, τακτοποιήστε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία οικονομικά ζητήματα που σας προβληματίζουν, κλείστε με ήρεμο και γαλήνιο τρόπο τις όποιες πόρτες του παρελθόντος δεν είναι πλέον χρήσιμες στο μέλλον. Διαπραγματευτείτε μια καθοριστική συμφωνία ή μια υπόσχεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, ανταλλάσσοντας στιγμές ερωτικές ολοκλήρωσης, με έναν παντοτινό όρκο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην ξεσηκώνετε διαμάχες και αντιδράσεις με τα άτομα που σας περιβάλλουν και μην εγείρεται με την στάση και την διάθεσή σας τις κόντρες και τις αψιμαχίες στην καθημερινότητά σας. Η  όψη της ημέρας ίσως δημιουργήσει ένθερμες στιγμές με τους συνεργάτες και τους δικούς σας ανθρώπους που πιθανόν κρύβουν μια οριστική ρήξη σε μια σημαντική σχέση σας. Αποφασίστε σε ποια ζητήματα θα δώσετε προτεραιότητα και ποια είναι εκείνα που μπορούν να περιμένουν για λίγο ακόμα.

ΛΕΩΝ

Η εκφραστικότητα και η γνησιότητά σας, είναι σίγουρο ότι μπορούν να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνομιλητές σας σήμερα, η όψη της ημέρας και η ένταση που εκπέμπουν οι πλανήτες είναι απαραίτητο να διοχετευθεί σε ευχάριστες και χαρούμενες εξελίξεις και όχι σε μάχες κατά μέτωπο με τα αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Δείξτε κατανόηση και αποφασιστικότητα για να απομακρύνετε από τον δεσμό σας κάποια περίεργα και επαναλαμβανόμενα εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη της ημέρας θα ενθαρρύνει την δημιουργικότητα και την ενεργητικότητά σας σε γεγονότα και καταστάσεις που αφορούν στην δουλειά σας, τις κοινωνικές επαφές και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Υπερβολικά θερμά συναισθήματα στην ερωτική σας ζωή αναπτύσσονται ανάμεσα σε σας και τον σύντροφό σας, δείξτε μεγάλη προσοχή στις διαφορές που ήδη υπάρχουν, μην ερεθίζετε με τις απόψεις και τα θέλω σας πληγές που πρέπει να παραμείνουν κλειστές.

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή στα θέματα εκείνα που αφορούν τη συνεννόηση και την συγκαταβατικότητα σας προς τους συνεργάτες και τα κοντινά σας άτομα. Διαλύστε με επιμέλεια και συνέπεια τα σύννεφα που υπάρχουν στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, χαλαρώστε στην αγκαλιά του συντρόφου σας επιστρατεύοντας μεθοδικότητα στις κινήσεις σας και διπλωματικότητα στην επικοινωνία με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλτε υψηλούς στόχους σήμερα στην επαγγελματική καριέρα και τις κοινωνικές σας επαφές, μην διστάζετε να εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας για να πάρε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή. Διαβάστε τα κρυμμένα μηνύματα πίσω από τις λέξεις του ερωτικού σας συντρόφου και είναι βέβαιο πως θα γευτείτε χαρά και ικανοποίηση για τα θέλω και τις επιθυμίες σας, δείξτε την προθυμία σας για ουσιαστικές αλλαγές στον δεσμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα γιατί παρουσιάζονται ευκαιρίες μπροστά σας που δεν είχατε υπολογίσει με κερδοφόρο για σας και τους στόχους σας αποτέλεσμα. Να έχετε αισιοδοξία και να είστε ευχάριστοι με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, με την δημιουργικότητα και την φραστική σας ευγλωττία, είναι σίγουρο πως ο ερωτικός σας σύντροφος παραδίνεται άνευ όρων στην φλογερή λίμπιντο και τον αισθησιασμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και για σας δε θα΄ ναι μόνο καλή, θα είναι υπέροχη, γιατί με τη σημερινή όψη, θα νοιώθετε γεμάτοι αισιοδοξία. Μετά από καιρό βλέπετε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και αυτό σας ανεβάζει ψυχολογικά και όχι μόνο. Θα έχετε ευχάριστα νέα από την εργασία σας. Νέοι συνεργάτες θα κάνουν τη δουλειά σας παιχνιδάκι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τη σημερινή μέρα θα προσπαθήσετε να διευθετήσετε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Επαφές που θα έχετε στην εργασία σας, θα είναι πολύ ευνοϊκές για σας. Ακόμη, νέα ξεκινήματα ευνοούνται σε όλους τους τομείς. Εκμεταλλευτείτε το, για να ανανεωθείτε και να κάνετε πράγματα, τα οποία έχετε αναβάλει για αρκετό διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, εντάσεις και ίντριγκες μπορεί να προκύψουν στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε στο σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και καυγάδες. Αλλά και στα επαγγελματικά σας, καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αποφύγετε τη λήψη οριστικών αποφάσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment