PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα διαμορφώστε το πρόγραμμά σας.

ΚΡΙΟΣ

Μην δώσετε σημασία στις κάθε είδους φήμες, η μετάδοσή τους μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό να αποφύγετε τα κουτσομπολιά με κάθε τρόπο. Εσείς καλείστε να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο για την κατεύθυνση που θέλετε να δώσετε στη ζωή σας. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα, για να ξεκολλήσετε από παλιές πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και ασχοληθείτε με τα δικά σας σχέδια, μέχρι να είστε βέβαιοι ότι έχετε μπροστά σας την αλήθεια και μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε το πάθος σας να φουντώνει; Δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, τόσο για την υπάρχουσα σχέση σας όσο και για ένα καινούργιο αίσθημα. Αν γίνετε πολύ πιεστικοί, ίσως χάσετε την καίρια στιγμή να δημιουργήσετε λίγο μυστήριο. Αυτές οι ακτίνες ισορροπίας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χρυσή τομή, μειώνοντας λίγο την ταχύτητά σας. Έτσι θα ενταθεί ο ενθουσιασμός και θα διασφαλίσετε την επιθυμητή διάρκεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να επιστρέψει η ισονομία στις πιο στενές σας σχέσεις. Είναι γεγονός ότι χρειάζεστε την ακεραιότητα των άλλων για να μην αμφισβητείτε τη δική σας πορεία. Αλλά αυτές οι ακτίνες θα σας εμπνεύσουν να την κοιτάξετε από διαφορετική οπτική. Παρακάμψτε τα μισόλογα, ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και ζητήστε το ίδιο από τους άλλους. Να θυμάστε ότι η αυτοπεποίθησή σας ανορθώνεται όταν υπερασπίζεστε τις αρχές σας, ακόμα κι αν κάποιοι διαφωνούν με εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως χρειαστείτε λίγη επιπλέον καφεΐνη τώρα. Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε πολύ περισσότερα αν απομακρυνθείτε από κάθε περισπασμό και κλείσετε τις εφαρμογές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας. Έχετε πολλά να χειριστείτε και υπάρχει ο χρόνος να τα διεκπεραιώσετε, αρκεί να μην παρασύρεστε από άλλα θέματα. Αν κάτι μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας, επιλέξτε να το αναθέσετε σε άλλους. Με στρατηγική οργάνωση θα φτάσετε στην επιτυχία γρήγορα και θα απολαύσετε τη διαδρομή.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε μια τάση να γίνετε φλύαροι. Γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα στην παρόρμηση σας και την εγκράτεια. Θα κερδίσετε περισσότερα με μια ρεαλιστική έκθεση όποιου θέματος θέλετε να περιγράψετε. Όσο πιο σύντομοι και περιεκτικοί είστε, τόσο πιο πολύ θα κερδίσετε το ακροατήριό σας. Εστιάστε στον διάλογο, όχι τον μονόλογο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίστε τη «φωλιά» σας ή επιστρέψτε σε αυτήν το συντομότερο. Ακολουθήστε την καρδιά σας και αρνηθείτε τις προσκλήσεις για έξοδο μετά τη δουλειά. Ενδώστε στην ανάγκη για ισορροπία και θαλπωρή με λίγη γιόγκα ή μουσική διαλογισμού, είτε με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια. Αργότερα μπορεί να αποζητήσετε τη συντροφιά ενός ακόμη δικού σας ατόμου για το δείπνο. Έτσι θα διώξετε κάθε αρνητική ενέργεια και θα εισπνεύσετε γαλήνη και ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ

Μήπως τρέχετε κόντρα στο χρόνο; Κάντε μια στάση και πάρτε μια βαθιά ανάσα, μην πιέζεστε άλλο με τα χρονοδιαγράμματα. Η πιο αργή και σταθερή προσέγγιση θα σας φέρει πιο κοντά στη γραμμή τερματισμού. Αυτή την περίοδο δώστε έμφαση στην επιθεώρηση των υποχρεώσεών σας. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο, βάζοντας προτεραιότητες και αναβάλλοντας ό,τι δεν επείγει. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια αν τη χρειάζεστε, θα γίνετε πιο παραγωγικοί με ένα εξίσου δυναμικό συνεργατικό χέρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λένε ότι οι συνέργειες επιφέρουν θαύματα. Εσάς γιατί σας φαντάζει κατάρα ένα συγκεκριμένο εγχείρημα; Χρειάζεστε νέα οπτική για τους στόχους σας, γι’ αυτό στραφείτε στον επανασυντονισμό των συνεργασιών σας. Μια ρεαλιστική ματιά θα δείξει ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση. Θέστε νέα κίνητρα στον εαυτό σας και τους άλλους και σύντομα θα μπείτε ξανά στη σωστή πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε ελεύθεροι ή περιορισμένοι; Το σύμπαν σας δίνει το πράσινο φως να εστιάσετε ξανά στην ανεξαρτησία σας και τον εαυτό σας. Η Σελήνη από το ζώδιό σας θα σας γεμίσει παραγωγική ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι αν έχετε καθυστερήσει κάποιες υποχρεώσεις, μην γίνετε πιεστικοί με εσάς αλλά και τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα και το κίνητρο να αντεπεξέλθετε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που εστιάσατε στην προσωπική σας ηρεμία; Η Σελήνη απαιτεί να μειώσετε ταχύτητα και να στραφείτε στην αποσυμφόρηση σας. Είναι καιρός να γίνετε πιο ενδοσκοπικοί και να βγάλετε από το πρόγραμμά σας ό,τι αναβάλλεται. Αν θέλατε να κάνετε κινήσεις που δεν καταφέρνετε καν να ξεκινήσετε, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετοιμαστείτε για επανασυνδέσεις. Μετά την εορταστική ανάπαυλα, πρέπει να επιστρέψετε στα καθήκοντα και τις ομάδες σας. Μόνο φροντίστε να κινηθείτε με μέτρο, για να μην εξαντλήσετε τα σωματικά αλλά και ψυχικά αποθέματά σας. Απαντήστε στις κλήσεις και τις προσκλήσεις των δικών σας ανθρώπων, χωρίς να φορτώσετε ξανά το κοινωνικό σας πρόγραμμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας; Μήπως έχετε βαρύνει περισσότερο μία πλευρά χωρίς να το καταλάβετε; Η Σελήνη από τον Τοξότη θα σας δώσει το περιθώριο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Αρχίστε με μια δίκαιη διανομή του χρόνου σας, δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό σας. Δεν θα αποφύγετε κανένα συναίσθημα αν βουτήξετε στη δουλειά. Τα άστρα σας καλούν να χειριστείτε άμεσα όσα σας στενοχωρούν, πριν σας πνίξουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment