PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα εστιάστε την προσοχή και την ενέργειά σας σε πράγματα σημαντικά για εσάς.

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει κάτι που σας κρατά πίσω; Ό,τι κι αν είναι, θα το καταρρίψει μια υποκινητή ώθηση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να προωθείτε διαδικτυακά την ατομική ευθύνη εν μέσω της πανδημίας, να αναζητάτε ένα εργαστήρι αυτοεξέλιξης ή να ετοιμάζετε ένα συγγραφικό εγχείρημα. Και μόλις δώσετε σάρκα και οστά σε αυτό το όνειρό σας, θέστε το παροιμιώδες ερώτημα στον εαυτό σας, τι έπεται;

ΤΑΥΡΟΣ

Σκέφτεστε να κάνετε ένα «επόμενο βήμα»; Μπορεί κάτι να σας απέτρεπε να θέσετε τα ζητούμενά σας, από τη δέσμευση με το ταίρι σας ή και την απόκτηση ενός απογόνου, μέχρι ένα πνευματικό ενδιαφέρον. Αν αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας, θα εντοπίσετε κάθε καλά κρυμμένο εμπόδιο και θα προχωρήσετε για να το ξεπεράσετε. Μπροστά σας περιμένει μια πιο γλυκιά και τρυφερή ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γνωρίζετε το αίτημα για παγκόσμια ειρήνη, αγάπη και κατανόηση. Για όλες τις σχέσεις σας ρομαντικές ή πλατωνικές, θα υιοθετήσετε μια πιο ιδεαλιστική οπτική με ανώτερες δονήσεις και ανοικτό πνεύμα. Συμπράξτε με τους εξίσου ανοικτόμυαλους φίλους σας και ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να προκύψει. Έχει σημασία για εσάς να επιφέρετε πραγματική διαφορά στον κόσμο και η εμπνευσμένη συντροφιά είναι ο καλύτερος τρόπος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποχαιρετίστε κάθε ανθυγιεινή συνήθειά σας. Ζάχαρη, πρόχειρο φαγητό και γλουτένη αποβάλλονται, για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Αν κάποια άλλη στιγμή δεν μπορούσατε να απαρνηθείτε μια απόλαυση, τώρα γίνεστε μια ατρόμητη μηχανή όσον αφορά τη διατροφή και την εξάσκησή σας. Αξιοποιήστε αυτές τις ευεργετικές δονήσεις για να περάσετε σε μια νέα εποχή ευημερίας, με δομές και συνήθειες που θα έχουν διάρκεια. Σύντομα θα εντυπωσιαστείτε από τον πιο δυνατό και λαμπερό εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Τραγουδήστε, χορέψτε, εκφραστείτε. Η διάθεση για χαρά παίρνει την ανιούσα και κάθε απαισιόδοξη σκέψη φεύγει από τη ζωή σας. Αποφύγετε κάθε βαρετή δραστηριότητα, στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας, επιλέξτε κάτι απρόβλεπτο. Δεν χρειάζεται να υπάρχει λόγος ή αφορμή, απλά αγκαλιάστε αυτή την ανάγκη για περιπέτεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδώστε στην ανάγκη σας για θαλπωρή. Επιθεωρήστε τους χώρους σας, για να δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη θέση των επίπλων ή τη διακόσμηση, πρόθεσή σας είναι να τους εμπλουτίσετε με καινούργια και θετική ενέργεια. Την αίσθηση ασφάλειας μπορεί να βελτιώσει και μια διευθέτηση δανείων ή υποθηκών, που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας. Και απόψε απολαύστε μια σπιτική κοτόσουπα, που θα σας γεμίσει αρμονία και τρυφερότητα.

ΖΥΓΟΣ

Επιθεωρείστε τις πιο αποδοτικές επαφές σας, αξιοποιήστε τη διανοητική οξύνοια. Κάθε ανταλλαγή ιδεών και ανάπτυξη σχεδίων, χρειάζεται ανθρώπους που χρειάζονται εσάς. Θα τα πάτε επίσης θαυμάσια στις διαπροσωπικές επαφές, στο γράψιμο και τη διδασκαλία. Με το μυαλό σας σε υπερωριακή λειτουργία, μην εκπλαγείτε αν κλείσετε μια σημαντική δουλειά. Με την κατάλληλη ομάδα στήριξης, θα αποτελέσετε «κελεπούρι».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μαζέψτε το πορτοφόλι σας. Οι τομείς σας που αφορούν χρήματα και προϋπολογισμό απαιτούν σύνεση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για να χειριστείτε τις ρεαλιστικές υποχρεώσεις σας, δώστε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες. Αυτές θα ανορθώσουν κάθε μελετημένο σχέδιό σας, με πρακτικά και γρήγορα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο εαυτός σας είναι σε πρώτο πλάνο, οι πιο προσωπικοί στόχοι βγαίνουν στο προσκήνιο. Δώστε χαρά και στους άλλους. Αλλά δεν πρέπει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα δικά σας σχέδια, όσο επικρατεί αυτή η ενθουσιώδης ενέργεια. Όποιο κι αν είναι το πιο μεγαλεπήβολο όνειρό σας, η ώθηση δυναμισμού θα σας φέρει πιο κοντά στον θρίαμβο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παραμείνετε ρεαλιστές. Είναι καιρός να πάτε στα όποια συναισθηματικά συντρίμμια σας και να τα απομακρύνετε άπαξ δια παντός. Δεν έχει σημασία αν οι πληγές σας εδράζουν στην παιδική ηλικία ή σε σχέσεις αλληλεξάρτησης. Έχετε την ευκαιρία να βγάλετε τον φόβο και την πικρία από τη ζωή σας, κοιτάζοντας κατά πρόσωπο την αλήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικοδομήστε το πιο στιβαρό δίκτυό σας. Η πειθώ σας είναι αυτή που θα βοηθήσει να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα, ειδικά αυτά που είναι σε πόστα κύρους. Τι πειράζει να αξιοποιήσετε τη γοητεία σας, αν ενισχύσει την προσπάθειά σας; Και να ξέρετε ότι όσο πιο ειλικρινείς είστε, τόσο περισσότερους θαυμαστές θα έλξετε. Δεν θα χαρούν όλοι με τα αιχμηρά σας σχόλια, όμως η πλειοψηφία θα τα εκτιμήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανορθώσετε τους στόχους και τα οράματά σας, οι φιλοδοξίες σας παίρνουν φωτιά. Καιρός να αποφασίσετε τι πρέπει να κρατήσετε και τι να διώξετε, μέχρι να στήσετε ένα αποδοτικό περιβάλλον. Τολμήστε να προσεγγίσετε άτομα σε θέσεις ηγεσίας ή κύρους, ακόμα και με κάποιες φιλοφρονήσεις. Σημασία έχει να κερδίσετε την ευκαιρία για μια νέα καριέρα, μια προαγωγή ή μια αύξηση. Τώρα μπορείτε να χαράξετε αυτή τη διαδρομή για την επιτυχία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment