PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η ενέργεια είναι ευνοϊκή και αισιόδοξη.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε ετοιμοπόλεμοι; Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και μετρήστε τα δεδομένα σας, θα σας δυσκολέψει να κατανοήσετε τις προσδοκίες των άλλων. Και αυτό μπερδεύει τη φύση σας, που αγαπά να προσφέρει. Παραμείνετε ψύχραιμοι παρά το διφορούμενο κλίμα ή τα απρόβλεπτα συμβάντα. Αντί να γίνετε αμυντικοί, συζητήστε με τους εμπλεκόμενους. Μην αποστρέφεστε, ερευνήστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζυγίζετε αν θα μείνετε ή θα φύγετε; Δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να αποφασίσετε το πλανητικό σκηνικό. Η μία πτυχή σας λαχταρά τη δέσμευση και σταθερότητα, η άλλη αποζητά περισσότερη ελευθερία στην προσωπική ή την επαγγελματική ζωή. Σίγουρα σας συναρπάζει η ιδέα να επιταχύνετε «κάτι». Αλλά αύριο θα το έχετε μετανιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χτυπά το καμπανάκι σας του άγχους. Δύσκολα θα χαλαρώσετε και θα βρείτε ρυθμό, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας πιέζουν. Μπορεί και το ταίρι σας να εκδίδει τελεσίγραφα ή να έχει πολλές απαιτήσεις. Για να μην φτάσετε στα όριά σας, πρέπει να κατασταλάξετε στα δικά σας εσώτερα ζητούμενα. Αυτή δεν είναι ποτέ λάθος επιλογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μειώστε την ταχύτητά σας, ίσως έτσι χειριστείτε τα μπερδεμένα μηνύματα. Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι, ενώ η άλλη πλευρά ξαφνικά χάνει το ενδιαφέρον της. Ίσως ένα άτομο να σας πιέζει πολύ για κάτι, πολύ σύντομα. Και ενώ θέλετε να είστε ειλικρινείς, η πρόθεσή σας εγείρει περισσότερη κυκλοθυμία. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να αποσυρθείτε για τώρα. Τις επόμενες μέρες θα αποκατασταθούν σταδιακά οι γραμμές επικοινωνίας.

ΛΕΩΝ

Τα αισθήματα παίρνουν την ανιούσα. Μπορεί μια πρόσφατη γνωριμία να σας εξάψει, είτε να θελήσετε να «αναβαθμίσετε» μια πλατωνική σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε μια τάση ζήλιας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκαλίσετε το τηλέφωνο του έτερου σας ήμισυ. Προτιμήστε να συζητήσετε πιθανές υποψίες σας, με ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διατήρηση της γαλήνης στις σχέσεις σας δυσκολεύει. Ίσως να ασκήσετε πίεση σε ένα άτομο, την πιο λανθασμένη στιγμή. Αποφύγετε να θίξετε ευαίσθητα θέματα υπό αυτή την εύφλεκτη ατμόσφαιρα, όπως να συζητήσετε το μέλλον με ένα επαγγελματικό ή προσωπικό «ταίρι». Προσέξτε τον τόνο της φωνής σας, τη γλώσσα του σώματος αλλά και τις λέξεις που χρησιμοποιείτε.

ΖΥΓΟΣ

Καταφέρατε να υιοθετήσετε τη λογική «ο καθένας δικαιούται να ζήσει όπως θέλει»; Το θέμα είναι να τη διατηρήσετε, μπροστά σε μια σύγκρουση τιτάνων. Ξέρετε τι θέλετε και πότε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι νιώθουν το ίδιο και θα συνεργαστούν. Πριν κρίνετε, κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τη συνολική εικόνα με ειλικρίνεια. Δεν σας αναστατώνουν οι άλλοι, από μέσα σας πηγάζει η δυσφορία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μειώστε την έντασή σας, όσο κι αν σας αρέσουν οι εξάρσεις, μην προκαλείτε πιο δυνατά συναισθήματα απ’ όσο αντέχετε. Η ζήλια και οι μάχες ισχύος θα εκτροχιάσουν τις απόπειρες αγαστής σύμπραξης. Αντί να εστιάσετε στα δικά σας ζητούμενα, δοκιμάστε να βάλετε πρώτες τις ανάγκες της άλλης πλευράς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πόσο λάτρεις είστε της αλληλεξάρτησης; Ίσως προκύψουν κάποιες έντονες συναισθηματικές επαφές, η αρμονία έναντι της ορμής, στις ζώνες σας των σχέσεων. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην παροχή βοήθειας και την ενδυνάμωση των άλλων. Γι’ αυτό αν ένα κοντινό σας άτομο στηρίζεται υπερβολικά πάνω σας, είναι καιρός να απομακρυνθείτε διακριτικά. Όσο περισσότερο δίνετε, τόσο περισσότερα οι άλλοι παίρνουν ή χρειάζονται. Σπάστε αυτό τον φαύλο κύκλο, όσο κι αν σας δυσαρεστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφυπνιστείτε, η διπλωματία δεν θα σας βοηθήσει. Μην δαγκώνεστε για να μην δηλώσετε ότι κάτι σας ενοχλεί, μην κάνετε τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες συμπεριφορές. Χρειάζεται η ειλικρίνεια, αρκεί να μην φτάσει στο σημείο να κάψετε γέφυρες. Μετρήστε ως το δέκα πριν μιλήσετε, αλλά να το κάνετε και με ευγένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εστιάστε στην ειρήνη, υπάρχει ήδη πιεστική κατάσταση. Φυσικά πρέπει να υποστηρίξετε τον εαυτό σας, αλλά χωρίς να χάσετε τον έλεγχο και την ψυχραιμία σας. Αν δεν θέλετε την οριστική ρήξη, στραφείτε στην ευρύτερη εικόνα και το δικό σας μερίδιο επί του θέματος. Αν η άλλη πλευρά παραμείνει επιθετική, απομακρυνθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ.

Αν δεν υποστηρίξετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος περιμένετε να το κάνει; Μπορεί να αμφισβητήσετε τις ίδιες σας τις προθέσεις. Από τη μία πλευρά, φοβάστε πως θα είστε επιθετικοί αν μιλήσετε. Από την άλλη, βαρεθήκατε να υποχωρείτε για χάρη της ειρήνης. Επειδή το ένστικτό σας είναι συνήθως ακριβές, ζητήστε από έναν έμπιστο φίλο να σας ακούσει ώστε να εκφραστείτε σωστά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment