PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα άμεσες προσεγγίσεις και διαθέσεις απελευθερωμένες.

ΚΡΙΟΣ

Το πιστεύετε ή όχι, υπάρχει πολύ κόσμος που θέλει σας τραβήξει την προσοχή. Είναι η ιδανική περίοδος να διερευνήσετε καινούργιες ομάδες και κατά πόσο ταιριάζετε με τις απόψεις τους. Αν καμία από αυτές τις εμπειρίες δεν σας ενθουσιάσει, μην διστάσετε να δημιουργήσετε κάτι δικό σας, ανοίξτε τον δρόμο και φροντίστε να διαδώσετε τις ιδέες σας σε όσο γίνεται ευρύτερο κοινό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος της νωχελικότητας έφτασε στο τέλος της. Αν έχετε την πρόθεση να στήσετε κάτι δικό σας, φροντίστε να έχετε διασφαλίσει την εξέλιξή του πριν δηλώσετε παραίτηση, όσο έτοιμοι κι αν είστε για μια μεγάλη αλλαγή, παραμένετε ιδιοσυγκρασία που αγαπάει την ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακολουθήστε την παρόρμησή σας για περιπλάνηση. Είναι γεγονός ότι οι φετινές συνθήκες δεν ευνοούν την ανάγκη σας για ταξίδια, αλλά εσείς θα βρείτε ασφαλείς πρακτικές για να διευρύνετε το μυαλό σας και να καλωσορίστε καινούργια πράγματα στη ζωή σας. Μπορείτε να περιπλανηθείτε εμμέσως, μαθαίνοντας μια ακόμη γλώσσα και αποκτώντας καινούργια πεδία γνώσεων. Από τα διεθνή θέματα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας, αναζητήστε τρόπους να κάνετε κι εσείς τη διαφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να μην είστε οι πλέον ορμητικές ιδιοσυγκρασίες, αλλά είστε πρωταθλητές στη διερεύνηση των συναισθημάτων, τώρα ετοιμαστείτε να περάσετε σε νέα βάθη. Ξεχάστε τα πολλά λόγια και τα κουτσομπολιά. Η ψυχή σας θα αποζητά τις πιο στενές επαφές, με άτομα που αγαπάτε και νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Θωρακίστε αυτές τις σημαντικές σχέσεις με ποιοτικό διαπροσωπικό χρόνο και μπορεί σε κάποιες να μην χρειαστείτε καν «ένδυμα».

ΛΕΩΝ

Κάντε χώρο για δύο στο λημέρι σας. Αυτή η περίοδος θα ενδυναμώσει όλους τους δεσμούς σας, κάνοντας πιο εύκολη για εσάς την ιδέα της αφοσίωσης. Για τους αδέσμευτους, θα φανεί φυσικό να κάνουν το επιπλέον βήμα σε γνωριμίες που έχουν προοπτική διάρκειας. Οι δεσμευμένοι θα φροντίσετε να γεμίσετε κάθε κενό στο πρόγραμμά σας, με ιδιαίτερες στιγμές ψυχαγωγίας και τρυφερότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε το έναυσμα να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Αναζητήστε διαδικτυακά προγράμματα για να ασκηθείτε ή να χορέψετε σε καθημερινή βάση. Χρειάζεστε αυτή την τόνωση, καθώς πλέον θα είστε και επαγγελματικά πιο πολυάσχολοι. Αλλά πριν ορμήσετε, βάλτε προτεραιότητες και στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα. Όλα θα λειτουργήσουν καλύτερα μόλις χειριστείτε κάθε ακαταστασία, από τους χώρους μέχρι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Αυτοματοποιήστε τις πληρωμές λογαριασμών και άλλες καθημερινές δραστηριότητες, ο χρόνος σας είναι χρήμα στο εξής.

ΖΥΓΟΣ

Η επιδεικτική σας πτυχή βγαίνει στη σκηνή. Παρά το ότι πέρασε η εορταστική περίοδος, δεν θα σας λείψουν οι ιδέες για να κάνετε μοναδικές εμφανίσεις και θα παρασύρετε και τους φίλους σας να φορέσουν τα καλά τους, ακόμα και για διαδικτυακές συναθροίσεις. Θα έχετε και την εύνοια του Έρωτα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βρείτε το κατάλληλο ταίρι για εσάς. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε τώρα την αναζωπύρωση του πάθους με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πού νομίζετε ότι πάτε; Σπιτικό θα αποτελέσει για εσάς κάθε μέρος που βρίσκεται η καρδιά και η θέρμη σας. Είναι η στιγμή να φροντίσετε τη φωλιά σας, να την στολίσετε με το ιδιαίτερο γούστο σας και να την απολαύσετε. Από τα οικογενειακά δείπνα μέχρι τα επιτραπέζια με τους δικούς σας ανθρώπους, σύντομα δεν θα σκέφτεστε καν ότι είναι χειμώνας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεχάστε τις πιθανές σκέψεις σας για χαλάρωση και απομόνωση. Ακόμα κι αν η εξωστρεφής ιδιοσυγκρασία σας περιοριστεί σε διαδικτυακές επαφές, δεν θα παραλείψετε καμία επικοινωνία με τις ομάδες σας. Ενισχύστε όσους χρειάζονται στήριξη, προστρέξτε για όποιον θέλει βοήθεια στην περιοχή σας. Παράλληλα, οι ιδέες σας για κάθε είδους προώθηση θα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, να είστε έτοιμοι να τις παρουσιάσετε μέσα στις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιστρέφετε στους γνωστούς σας ρυθμούς. Μετά από έναν μήνα επεκτάσεων και ίσως κάποιων υπερβολών στις απολαύσεις, η ζωή σας γυρίζει στην ομαλότητα. Η γενέθλια περίοδός σας λήγει, γι’ αυτό πιείτε το τελευταίο ποτήρι σαμπάνιας στην υγειά σας. Είναι η ιδανική στιγμή να μελετήσετε ποιες από τις ιδέες που σας κατέκλυσαν τον τελευταίο μήνα, είναι υλοποιήσιμες. Δεν αποκλείεται να καταλήξετε με ένα πολύ προσοδοφόρο σχέδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βγείτε από τη συναισθηματική δίνη που σας παίδευε και πάρτε μια ανάσα ανακούφισης. Μην πιεστείτε να κλείσετε τώρα κάθε εκκρεμότητά σας, ενίοτε ενδείκνυται απλώς να προχωράτε ή να αφήνετε τις δυσχέρειες στα χέρια της μοίρας. Εστιάστε στο μέλλον, που πάντα προτιμά η καινοτόμα ιδιοσυγκρασία σας, εκεί σας αναμένουν ενθουσιώδεις νέες εμπειρίες και καινούργιοι άνθρωποι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η στιγμή να βάλετε τελείες, είναι η ευκαιρία σας να χαλαρώσετε και να κλείσετε κάθε επώδυνη εκκρεμότητα. Αξιοποιήστε αυτή τη μεταβατική περίοδο για να τακτοποιήστε τους χώρους σας, να αποτοξινώσετε το σώμα σας, και να αποβάλετε καταστάσεις που δεν σας ευχαριστούν πλέον. Διαθέστε χρόνο για πρακτικές αποκατάστασης, όπως το μασάζ και ο διαλογισμός. Ίσως η πιο δύσκολη αποστολή σας να αποδειχθεί το να θέσετε όρια σε σχέσεις εξάρτησης, αλλά η πρακτική φέρνει την τελειότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment