PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αφήστε να αναδυθεί η οραματιστική πλευρά σας.

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, ενισχύεται η ανάγκη σας για ανεξαρτησία και απελευθερωμένες επιλογές. Συνεργάσιμη θα είναι η διάθεση σας, σε ομαδικές εργασίες η συμπεριφορά σας θα είναι δοτική, οι επαγγελματικές σας επαφές θα πορευτούν ισορροπημένα. Σήμερα προσπαθήστε να μετριάσετε τον ενθουσιασμός σας, το συναίσθημα σας καλό θα είναι να το εξισορροπήσετε έναντι του ορθολογισμού. Εσείς που τις προηγούμενες μέρες λάβατε κάποιες προτάσεις και τώρα καλείστε να απαντήσετε, σκεφτείτε ρεαλιστικά, δε θα πρέπει να σας συνεπάρει η έντονη αισιοδοξία. Τα συμβάντα της ημέρας θα είναι θετικά, φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά ωστόσο σε περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση και ουσιαστική δράση δε θα πρέπει να κινηθείτε παρορμητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι επαγγελματικές σας εξελίξεις, θα δοθεί άνοιγμα για να ξεκινήσετε την εφαρμογή μιας συγκεκριμένης ιδέας που ενδεχομένως να υπάρχει στη σκέψη και στα πλάνα σας εδώ και αρκετό καιρό. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σας προτρέπω να κινηθείτε δυναμικά ωστόσο προνοήστε σχετικά με κινήσεις που απαιτούν οικονομικό ρίσκο. Οι σχέσεις σας οικογενειακές και κοινωνικές θα διανύσουν περίοδο ισορροπίας, θα είστε στη σωστή χρονική στιγμή που αν μιλήσετε με ευθύτητα και ειλικρίνεια θα μπορέσετε να διορθώσετε λάθη ή αστοχίες του παρελθόντος. Θα φανείτε εξωστρεφείς, δείξτε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που θα σας ανοιχτούν συναισθηματικά. Σε προσωπικά ζητήματα θα βρεθούν λύσεις, η σκέψη σας θα είναι συγκαταβατική, ο διάλογος που θα ανοίξετε θα κλείσει με συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρχονται απρόσμενα ανοίγματα, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν καινούργια ενδεχόμενα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε έκταση στις δυνατότητες σας, επαγγελματικά ίσως να πάρετε την απόφαση να δοκιμαστείτε σε κάποιο καινούργιο αντικείμενο. Κρατήσετε θετική στάση στις προτάσεις που θα ακούσετε, θα σας δώσουν τη ευκαιρία να βγείτε από καθιερωμένες καταστάσεις που ουσιαστικά μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να σας ικανοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί στις επαφές σας προσωπικές ή εργασιακές σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα θα φέρει συνεννόηση. Σε θέματα οικογενειακών σχέσεων δείξτε προσιτή στάση, προσπαθήστε να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε και να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, δείξτε με πράξεις το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έμπνευση, θετικότητα, και δημιουργική φαντασία θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά σας, σας προτρέπω να προβάλετε τις νέες σας ιδέες, επεκταθείτε επαγγελματικά, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι προσοδοφόρες. Εσείς που θα δείτε να καταφθάνουν χρήματα στο πορτοφόλι σας, προσοχή στην ανάγκη σας για αγορές και κατανάλωση, σας συμβουλεύω ένα μέρος από τα έσοδα σας να τα αποταμιεύσετε, δε θα είναι σοφό να τα σπαταλήσετε όλα. Στις οικογενειακές και φιλικές επαφές εκδηλωτική και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα συμπονέσετε και θα συμπαρασταθείτε όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά. Εσείς οι στρεσαρισμένοι δεν αποκλείεται να καταφύγετε σε ονειροπολήσεις, προσπαθήστε να έχετε προσγειωμένες και ρεαλιστικές σκέψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε να σας παγιδεύσουν αναμνήσεις παρελθοντικών γεγονότων.

ΛΕΩΝ

Θα αισθανθείτε δυνατοί και ακμαίοι, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν να αλλάξετε και να βελτιώσετε. Με αισιοδοξία θα επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας βήματα, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε ωστόσο οι βλέψεις σας θα πρέπει να είναι εφικτές και προσγειωμένες. Διπλωματική θα είναι η στάση σας, στις διαπραγματεύσεις σας θα υπάρξει δίοδος συνεννόησης, τυχόν συμφωνίες θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Σήμερα θα θελήσετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια και σαφήνεια, ανοίξτε τολμηρούς διαλόγους, προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα και διευθέτηση ανοιχτών υποθέσεων. Εσείς οι προβληματισμένοι, βγαίνετε από την ανασφάλεια, αφήνετε στην άκρη την αδράνεια, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να αναλάβετε τα ηνία. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, οικεία στάση θα κρατήσετε στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε θα έχετε διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας και να κλειδώσετε τις σκέψεις σας. Σήμερα θα είστε εκδηλωτικοί με απελευθερωμένες διαθέσεις, ίσως να μην λείψουν και οι ασυνήθιστες ενέργειες. Συνεργάσιμη και ήρεμη θα είναι η συμπεριφορά σας, σε εργασιακά θέματα θα θελήσετε να πορευτείτε μέσα σε κλίμα ομαδικότητας. Κοινωνικοί και δεκτικοί θα φανείτε, δε θα απορρίψετε προτάσεις για συνευρέσεις και γενικότερα για κοινωνικές συναναστροφές. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα πάρει διαστάσεις που θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τη σκέψη σας πάνω στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε. Θερμή και ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, θα κερδίσετε τη συμπάθεια των καινούργιων ατόμων που θα γνωρίσετε. Μείνετε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις θα υπάρξει ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Η διαίσθηση σας θα είναι βάσιμη και εμπιστεύσιμη, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός και αισιοδοξία. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει είναι απολύτως συνειδητές, κρατήστε υπό έλεγχο την παρορμητικότητα σας. Στόχο θα βάλετε να ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και ρίσκα ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να κινηθείτε υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού. Απρόοπτη επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα εμφανιστεί καινούργια προοπτική, σας δίνω τη συμβουλή να μην απαντήσετε ή αποφασίσετε βιαστικά. Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να βγείτε απ τις ανασφάλειες σας , θα καταφέρετε να κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, όμως η δράση σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενη και όχι επιπόλαια. Οικογενειακές συζητήσεις θα έχουν θετική κατάληξη, λύνονται επίμαχα ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανανεώνεστε ψυχολογικά, δε πρόκειται να αδρανήσετε ή να αρκεστείτε σε δεδομένα που πλέον δε σας καλύπτουν. Θα κινηθείτε ορμητικά και αισιόδοξα με στόχο να βελτιώσετε, να ικανοποιηθείτε, και να βγείτε από τυχόν μίζερες καταστάσεις που δεν ταιριάσουν στον χαρακτήρα σας. Ανάγκη σας θα είναι να εκφραστείτε και να συζητήσετε με ειλικρίνεια και όχι με υπεκφυγές ή καμουφλαρισμένες βλέψεις, η διάθεση σας θα είναι τολμηρή και απελευθερωμένη. Η κίνηση σας να διατυπώσετε μια καινούργια επαγγελματική ιδέα, δε θα έχει αποκαρδιωτική εξέλιξη, ενδιαφέρον θα δείξουν τα πρόσωπα στα οποία θα απευθυνθείτε. Σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε με φίλους και με πρόσωπα που σας κάνουν να αισθάνεστε χαλαρά και οικεία, στις κοινωνικές σας επαφές θα περάσετε ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεβαίνει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαγγελματικές και κοινωνικές σας σχέσεις, σε διακανονισμούς και συμφωνίες δε θα υπάρξουν εμπόδια. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να περάσετε σε διεκδικήσεις και να κάνετε τα απαιτούμενα άλματα. Αν περιμένετε κάποια συγκεκριμένα χρήματα ή έσοδα είναι πολύ πιθανόν να τα λάβετε, θα ξεμπλοκαριστεί μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση. Θα έχετε την δυνατότητα να προβείτε σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές, ωστόσο καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε στην άσκοπη κατανάλωση. Εσείς που θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε και θα ‘ρθείτε σε προσωπικές επαφές θα προκύψουν ευχάριστα ανοίγματα. Η μέρα σας θα έχει τηλεφωνήματα και συναντήσεις, επαφές και συναναστροφές με φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα θα πορευτούν ευχάριστα και ανανεωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εσωτερική σας ανανέωση δε θα σας αφήσει να σκεφτείτε αρνητικά ή απαισιόδοξα, σήμερα θα αφήσετε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί. Έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αναζωογονήσουν επιθυμίες, βλέψεις, και στόχους. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, κοινωνική και δοτική θα είναι η στάση σας, θελκτικοί θα είστε στο φιλικό σας περιβάλλον, σε κοινωνικό επίπεδο θα κερδίσετε τις συμπάθειες, διευρύνονται οι γνωριμίες σας. Απρόοπτη γνωριμία θα ανοίξει νέο ορίζοντα στον επαγγελματικό σας τομέα, η πρόταση που θα ακούσετε θα δημιουργήσει νέες προοπτικές. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρεί αρχίσει να γίνεται πλέον διαχειρίσιμο, θα δοθεί λύση, θα σας βοηθήσει ο διακανονισμός που θα προκύψει. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποφύγετε τις καχύποπτες σκέψεις και θεωρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα δε θα λείψουν από πλευράς σας οι παρορμητικές ενέργειες, θα είστε επιρρεπείς στους ξαφνικούς ενθουσιασμούς. Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες που θα δώσουν πνοή αισιοδοξίας στο σκεπτικό σας. Σε κοινωνικό επίπεδο ο τρόπος που θα εκφραστείτε και θα συζητήσετε θα είναι οικείος και ευθύς θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια πρόσωπα. Σε επαγγελματικά θέματα σας συμβουλεύω η στάση σας να μην είναι επιφανειακή ή επιπόλαιη, κινηθείτε με επαγγελματική υπευθυνότητα. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρο σας οικονομικές διεκδικήσεις, προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μελετήστε και την αρνητική ή επικίνδυνη πλευρά των επιλογών σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για έντονη δραστηριοποίηση με στόχο να μπουν σε εφαρμογή τα σχέδια σας, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία και τη βιασύνη.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η διαίσθηση σας δεν θα σας ξεγελάσει. Για εσάς που αναζητάτε εργασία θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία, διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Διευρύνεστε κοινωνικά, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Άμεσο και πρακτικό ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ίσως να χρειαστεί να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένα θέματα, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση. Βγείτε έξω με φίλους, καλέστε κόσμο στο σπίτι σας, η μέρα σας θα είναι γεμάτη και ευχάριστη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment