PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ενέργεια σε ό,τι κι αν κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα για να δράσετε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας που ζητούν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Η μέρα θα σας προτρέψει να μοιραστείτε με τα οικεία σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο απόψεις και ιδέες για το μέλλον της σχέσης σας, να σκορπίσετε τον αισθησιασμό και την συναισθηματική σας παρορμητικότητα στην ατμόσφαιρα, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα του δεσμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας και της κοινωνικής σας ζωής, να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με συναδέλφους ή έμπιστους φίλους σας ειδικά για ζητήματα που αφορούν την μόρφωση σας, ένα σεμινάριο, μια νέα ιδέα σας πάνω στην καριέρα σας. Δείξτε την τρυφερότητα και την ζεστασιά σας στον άνθρωπο που αγαπάτε, μην αφήνετε περιθώρια στην στασιμότητα και την ζήλεια να βλάπτουν την σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πρωτότυπες ιδέες, η ευφυΐα του μυαλού και η ευγλωττία σας, σας οδηγούν σήμερα σε μια πολύ δημιουργική και οργανωτική ημέρα τόσο στην δουλειά σας, όσο και στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Η σημερινή αστρολογική όψη σας προτρέπει να ανάψετε την σπίθα του πάθους και της ευτυχίας στην ερωτική σας ζωή, να αποσπάσετε από τον δεσμό σας μια αληθινή υπόσχεση, έναν παντοτινό όρκο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καλή και θετική σας διάθεση που διαχέεται σήμερα στους χώρους που κινείσθε είναι πιθανόν να προέρχεται από την σημερινή αστρολογική όψη, πράγμα που σας ωθεί να εξελίξετε και να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον, είτε αυτά αφορούν την επαγγελματική, είτε την συναισθηματική σας ζωή. Κινηθείτε με άνεση και ηρεμία στον δεσμό σας, μαγνητίστε το ταίρι σας με την τρυφερότητα και την ζεστασιά σας.

ΛΕΩΝ

Ο επαγγελματικός σας δυναμισμός και η προθυμία που δείχνετε στο περιβάλλον της δουλειάς σας, βρίσκουν ανταπόκριση από τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σας σήμερα, μια σοβαρή πρόταση για νέες ευθύνες έρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει αρκετά το επόμενο κοντινό διάστημα. Ακολουθήστε σταθερούς και όχι βιαστικούς ρυθμούς στην συναισθηματική σας ζωή, επενδύστε στην ορθή σας κρίση και την γοητεία σας, μην απομονώνεστε από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό σας λειτουργεί αξιοθαύμαστα και εύστοχα σήμερα, είσαστε ικανοί και άξιοι για να πετύχετε οποιαδήποτε ανέλπιστη φιλοδοξία σας, ξεπερνώντας ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Εμπιστευτείτε τα πρακτικά σας ταλέντα, ελιχθείτε στις προκλήσεις και τις παγίδες που στήνονται γύρω σας από άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία σας, μπορείτε να αποκτήσετε ότι επιθυμεί η καρδιά σας, αρκεί να βάλετε σταθερά θεμέλια στο οικοδόμημα που χτίζετε μεθοδικά με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πιθανόν να προκαλέσετε σήμερα την ζήλια των συναδέλφων και των προσφιλών σας ατόμων, με την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που σας διακατέχει, είτε γιατί η ανάγκη σας για πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις αποτυπώνεται στις επιλογές και τις κινήσεις σας, είτε γιατί η εξωτερική σας εμφάνιση και η γλυκύτητα σας, μπορεί να κεντρίσουν την προσοχή και του πιο δύσκολου εκπροσώπου του αντίθετου φύλου. Επενδύστε στο ταμπεραμέντο και την γοητεία σας, φλερτάρετε με μια νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υψώστε σήμερα το ανάστημά σας και τις φιλοδοξίες σας που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα, μπροστά στα τείχη της αδιαφορίας και της στασιμότητας που υψώνονται στην καριέρα σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι αστρολογικές όψεις και οι πλανητικές συγκυρίες σας περιβάλλουν με αποφασιστικότητα, με σταθερότητα και επιμονή για να επιτύχετε τους στόχους και τα συναισθηματικά σας οράματα με τον άνθρωπο που επιλέγετε να συντροφέψει μόνιμα την ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει ιδιαίτερα τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, σας υποδεικνύουν να προχωρήσετε με γοργούς ρυθμούς τα σχέδια και τα πλάνα που κάνετε για το κοντινό μέλλον στην δουλειά σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Σκεφτείτε το συμφέρον και το καλό σας, μην επενδύετε σε καταστάσεις και ανθρώπους που επιβουλεύονται την χαρά και την ευτυχία σας, αγκαλιάστε με στοργή και συντροφικότητα το άλλο σας μισό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τις ατομικές σας ανάγκες και τα λειτουργικά θέματα της καθημερινότητας, να φροντίσετε την υγεία και την διατροφή σας, να βάλετε σε τάξη τις ανάγκες και τα θέλω σας, να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας με στιγμές δοτικότητας και πάθους με το ταίρι σας. Δείτε κατάματα και με νηφαλιότητα την πραγματικότητα γύρω σας, μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και μπερδέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ζητούμενο σήμερα και αυτό που πρέπει να επιδιώξετε είναι μια σοβαρή, εποικοδομητική συζήτηση στην δουλειά σας με τους ανωτέρους και τους συνεργάτες σας, που ίσως το αποτέλεσμα που θα αποσπάσετε, να σας δώσει ώθηση και φτερά για νέες, δημιουργικές επιδιώξεις και επιτυχίες. Μην γίνεστε ανυπόμονοι και βιαστικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο, αν δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας, δείξτε συναινετική και τρυφερή διάθεση στις επιθυμίες και τα θέλω του δεσμού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ζητήστε από έμπιστους φίλους και συναδέλφους να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε παγίδα ή πρόκληση εμποδίζει τα σχέδια και τις επιθυμίες σας σήμερα, οργανώστε μια κοντινή ή μακρινή φυγή με το ταίρι σας, βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα θέματα που ταλαιπωρούν την ερωτική σας ζωή. Οι αστρολογικοί σχηματισμοί με τους υπόλοιπους πλανήτες, σας προτείνουν να κάνετε συναντήσεις και ήρεμες συζητήσεις, που σίγουρα θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα και τα διλήμματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment