PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα έτοιμοι να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη σας αναμένει στον τομέα των φιλοδοξιών, αν νιώθατε αποκλεισμένοι ή μακριά από κάποιες σημαίνουσες ομάδες, τώρα θα πάρετε αποκλειστική πρόσβαση. Συνδυάστε την ανταγωνιστική σας φύση με διπλωματική διάθεση και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συγκυρία. Έχει φτάσει η στιγμή να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε από τη ζωή, αρκεί να δίνετε και στους άλλους το περιθώριο να εκφραστούν. Αποβάλετε κάθε περισπασμό και εστιάστε στα βήματα που πρέπει να γίνουν. Έτσι αφήνετε χρόνο στις άλλες πλευρές να επεξεργαστούν τα στοιχεία και ίσως αυτό να σημαίνει και λιγότερη δουλειά για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ειλικρινής ιδιοσυγκρασία σας είναι γνωστή για την έκφραση της άποψής της, αλλά αν θέλετε παραγωγικούς διαλόγους, μην αναμένετε να συμφωνούν όλοι μαζί σας. Αν το πρόβλημα είναι ότι δεν σας καταλαβαίνουν, προσέξτε τις λέξεις που χρησιμοποιείτε. Όσο αγαστή κι αν είναι η πρόθεσή σας, ίσως οι υπόλοιποι να το δουν διαφορετικά. Αφού μιλάτε εσείς, δικαιούνται κι εκείνοι να πουν τη γνώμη τους. Μια ευγενική και διακριτική προσέγγιση, μπορεί να μετατρέψει τους πάντες σε πιστούς συμμάχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώστε σημασία στις αντιδράσεις των άλλων στα μηνύματα που εκπέμπετε, «διαβάζετε» ακόμα και τη γλώσσα του σώματος. Μην παραβλέπετε το ότι δεν σας κοιτούν στα μάτια ή σταυρώνουν αμυντικά τα χέρια τους. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να χαμηλώσετε τον τόνο σας, για να γίνετε πιο προσιτοί. Όσο πιο ήρεμες είναι οι δονήσεις που εκπέμπετε, τόσο περισσότερο θα ανοιχτούν και οι άλλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι στρατηγικές δικτυώσεις θα σας πάνε στην επιτυχία, παραμείνετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μπορείτε να βρείτε τη μέση οδό που αναζητούσατε εδώ και καιρό, χωρίς να χρειαστεί να αποχωρίσετε ή να υποχωρήσετε. Αναζητήστε την ευγένειά σας και πείτε όσα πρέπει, ακούγοντας με προσοχή όσα λέει και η άλλη πλευρά. Με ανοικτό πνεύμα θα εντοπίσετε τα σημεία σύνδεσης και θα διευρύνετε τον κύκλο των συμμάχων σας, πριν τελειώσει αυτή η μέρα.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε τις κοινωνικές δράσεις σας αυτή την περίοδο, δεν θέλετε να χάνετε καμία ευκαιρία για διασκέδαση, αλλά πρέπει να οξύνετε την εστίασή σας. Μην αρκεστείτε σε ημίμετρα, αφιερώστε τον πολύτιμο χρόνο σας μόνο εκεί που τονώνεται η διάθεσή σας. Αρνηθείτε οτιδήποτε απομυζά την ενέργειά σας, αντικρίστε πιο φιλοσοφικά το φορτωμένο σας πρόγραμμα. Με ένα βήμα την κάθε φορά, είναι βέβαιο ότι θα διεκπεραιώσετε περισσότερα ως το τέλος της μέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν το φαντάζεστε ούτε έχετε παρανοήσει, πραγματικά υπάρχει έλξη με ένα ιδιαίτερο άτομο κι αυτό είναι που σας παραξενεύει. Δεν θα περιμένατε ποτέ να κεντρίσει αυτή η ιδιοσυγκρασία το ενδιαφέρον σας, εντούτοις συνέβη. Μην σας πιάνει πανικός, το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας είναι να απολαύσετε αυτή την ενέργεια. Προσεγγίστε, κάντε ερωτήσεις, μάθετε πολλά για το εν λόγω άτομο. Αν μην τι άλλο, αυτή η εξερεύνηση θα σας δείξει πόσο συναρπαστικό μπορεί να είναι το αναπάντεχο.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκουράστε τον αμυντικό σας μηχανισμό, ρίξτε τα τείχη σας. Η ατμόσφαιρα στο στενό σας περιβάλλον μπορεί να αποκτήσει επιπλέον ενέργεια, αν αφήσετε τον εαυτό σας να δείξει την ευάλωτη πλευρά του. Δώστε τις συμβουλές σας σε ένα άτομο ή αποδεχθείτε τη στήριξη από έναν άνθρωπο που νοιάζεται αρκετά ώστε να την προσφέρει. Αυτή η πρακτική θα ενδυναμώσει τις σχέσεις σας και θα σας γεμίσει ανακούφιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καμία γάτα δεν δαγκώνει τη γλώσσα έκφρασης, επιλέξτε τις σωστές λέξεις. Μπορείτε να πείτε την αλήθεια σας, αν δεν συγχέετε τα γεγονότα με τις απόψεις σας. Παράλληλα, φροντίστε να αφήσετε το περιθώριο διαφωνίας από την άλλη πλευρά. Επειδή κάθε διάλογος μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία, ας αποφύγετε τώρα να θίξετε ευαίσθητα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είστε λάτρεις του προγραμματισμού, αλλά δεν πρέπει να φτάνετε στο άλλο άκρο, να τρέχετε σαν αποκεφαλισμένο κοτόπουλο. Αν υιοθετήσετε κάποιες απλές πρακτικές, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε πολύ περισσότερα. Για παράδειγμα, ξυπνήστε λίγο πιο νωρίς για να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να προσαρμοστεί με το περιβάλλον. Κάντε πιο αργές κινήσεις στην ετοιμασία του προγεύματος και την οργάνωση της μέρας σας. Να κάνετε τακτά διαλείμματα, για να αποσυμπιέζεστε και να καθαρίζετε τη σκέψη σας. Μικρές αλλαγές θα βοηθήσουν να τονώσετε την αποδοτικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθατε κάπως πεσμένη τη διάθεσή σας τον τελευταίο καιρό; Ρούχα, αξεσουάρ, προσεγμένη εμφάνιση, νέο χτένισμα, όλα θα βοηθήσουν για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας. Ακόμα κι αν υπάρχει λίγη υπερβολή, ο περίγυρος σας θα λατρέψει αυτή την ευδιάθετη πλευρά σας. Κάθε διακριτική προσέγγιση θα αποφέρει περισσότερα από την επίθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να μείνετε απαθείς απέναντι στις προκλήσεις. Όποιος κι αν σας προκαλέσει, αποφύγετε να αντιδράσετε επιθετικά. Προτιμήστε να αποστασιοποιηθείτε από την κατάσταση και πάρτε βαθιές ανάσες, για να αξιολογήσετε την επόμενη κίνηση. Είναι πιθανό η άλλη πλευρά να μην κατάλαβε καν ότι σας εκνεύρισε, γι’ αυτό χειριστείτε τους πάντες με το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Η κοινωνική σας πτυχή παίρνει την ανιούσα, οι άνθρωποι πρώτοι στη λίστα προτεραιοτήτων σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να φανείτε απαιτητικοί ή να επιβάλετε την πειθαρχία στις ομάδες σας. Η ελαστικότητα και ο χειρισμός του κάθε θέματος όταν προκύπτει, είναι η πιο αποδοτική τακτική. Σκεφτείτε και την στρατηγική να διαμοιράσετε το δυναμικό σας σε μικρότερες ομάδες, προκειμένου να γίνει το κλίμα πιο ισορροπημένο και ευχάριστο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment