PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα τακτοποίησε εργασιακές εκκρεμότητες.

ΚΡΙΟΣ

Κάντε την δουλειά σας με ευσυνειδησία και αυτοπεποίθηση στην δημιουργικότητα και την ενεργητικότητά σας σήμερα, μην περιμένετε να σας αποδοθούν τα εύσημα από την μια στιγμή στην άλλη, ωστόσο ηρεμήστε και απολαύστε χαλαρές στιγμές με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Η όψη της ημέρας ίσως προκαλέσει ανασφάλεια και φοβία για την αφοσίωση του δεσμού σας, προσπεράστε τις εντάσεις και τις παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην επιμένετε σήμερα σε επαγγελματικά σχέδια που ίσως κρύβουν μπερδέματα και αοριστίες, επικεντρώστε την προσοχή σας στις απτές και ουσιαστικές σας επιθυμίες, επεκταθείτε σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, με σταθερές και σοβαρές αποφάσεις. H όψη της ημέρας είναι πιθανόν να σας κάνει περισσότερο νωχελικούς, ίσως και απαισιόδοξους για την σχέση σας, αν δεν γίνετε τολμηροί και ευέλικτοι στην επικοινωνία με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τύχη σας χαμογελά διάπλατα σήμερα κυρίως στα προσωπικά και τα συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν, γι’ αυτό ποντάρετε στον έρωτα του συντρόφου σας, κερδίστε το στοίχημα της μόνιμης, ευτυχισμένης σχέσης, ασχοληθείτε με τα σημαντικά ζητήματα της δουλειάς σας, μην το βάζετε κάτω στις δυσκολίες και τις ατυχίες. Για τους αδέσμευτους είναι μια ημέρα για να γοητέψετε μια τρυφερή γνωριμία, με την ευθύτητα και την ειλικρίνειά σας, με την ευγένεια και την εξυπνάδα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε να φανατίζεστε με τα πιστεύω και τις ιδέες σας σήμερα, που ίσως προκαλέσουν συγκρούσεις με συναδέλφους και με το κοινωνικό σας περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις απόψεις σας σε ήπιους τόνους, γιατί έτσι θα αποκτήσετε περισσότερους υποστηρικτές των οραμάτων σας. Επανεξετάστε με ωριμότητα και ισορροπία τις παρελθούσες και την τωρινή σας σχέση, είναι πιθανόν να επικοινωνήσετε με άτομο έκπληξη που δεν έχει διαγραφεί εντελώς από την καρδιά σας.

ΛΕΩΝ

Μην γίνεστε υπερβολικοί στα λόγια και τις υποσχέσεις σας σήμερα, γιατί δεν θα μπορείτε να βγείτε αληθινοί με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα. Αναλώνεστε ίσως περισσότερο από όσο πρέπει στην συναισθηματική σας ζωή και δεδομένων των όχι και τόσο ευνοϊκών όψεων της μέρας, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων και αποφάσεων στην σχέση σας. Ηρεμήστε και χαλαρώστε στον αγαπημένο σας χώρο, δεχτείτε τη συγγνώμη του δεσμού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τύχη στα οικονομικά σας και στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες είναι με το μέρος σας σήμερα, ενώ στην συναισθηματική σας ζωή, δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύετε τα αισθήματά σας για ανθρώπους και σχέσεις που μπορεί να μην ταιριάζουν στο ταμπεραμέντο και την ψυχοσύνθεσή σας Οι αδέσμευτοι φίλοι, ίσως χρειαστεί να επιμένετε λίγο παραπάνω για να κεντρίσετε την προσοχή μιας καινούριας γνωριμίας, μην καταθέτετε τα όπλα με τις πρώτες δυσκολίες αλλά την καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ξεπεράστε τα εμπόδια, τις παγίδες και τους σκοπέλους που υψώνονται σήμερα στην δουλειά σας με ισορροπημένες επιλογές και επικεντρωμένες στους στόχους σας αποφάσεις, μην αναλώνετε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια σας σε συζητήσεις που δεν αρμόζουν στην προσωπικότητα και τα θέλω σας. Να είσαστε ευγενείς και επικοινωνιακοί με τα προσφιλή άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, επιλέξτε την κατάλληλη ευκαιρία για να ομολογήσετε μια αλήθεια καρδιάς στο ταίρι που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γιατί παραμένετε και σήμερα με την πλάτη σας γυρισμένη στον τοίχο, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι επιδιώξεις σας από την μια στιγμή στην άλλη; Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε όλα αυτά που αναβάλλατε τις προηγούμενες ημέρες. Έντονες αναμετρήσεις συναισθηματικής και σεξουαλικής δύναμης είναι πιθανόν να επηρεάσουν τον δεσμό σας, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που δεν ανατρέπονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε προστατευμένοι και προφυλαγμένοι σήμερα από πάσης φύσεως κακοτοπιές και προκλήσεις επηρεάζουν αρνητικά την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή και αυτός είναι ένας λόγος για να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να κατακτήσετε τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας και στην συναισθηματική σας σχέση. Η  όψη της ημέρας σας εφιστά την προσοχή σε θέματα συνεννόησης και κατανόησης με τον ερωτικό σύντροφο, ρίξτε τους τόνους για να κερδίσετε το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανεβάζετε σήμερα την ταχύτητα σε σκέψεις και πράξεις, επιταχύνετε τις εργασιακές σας επιδιώξεις φροντίζοντας το κοινωνικό σας προφίλ, γιατί δεν θέλετε να χάσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να μπει ένα οριστικό τέλος στις όποιες εκκρεμότητες από το χθες επηρεάζουν το τώρα, το σήμερα, το κοντινό σας μέλλον. Αποδείξτε την αγάπη σας στο άλλο σας μισό με τρυφερές, ένθερμες και ρομαντικές στιγμές, η διάθεσή σας ανεβαίνει, το πάθος φουντώνει στο δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην γίνεστε απαιτητικοί και εξουσιαστικοί με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα, μην καταδυναστεύετε τις αποφάσεις και τις επιλογές των γύρω σας, ζητώντας από το Σύμπαν να σας φέρει τα πάντα και τους πάντες στα πόδια σας τακτοποιημένα και υποταγμένα στα γούστα σας. Οι πλανητικές συγκυρίες αξιώνουν να αγκαλιάσετε με στοργή τον ερωτικό σας δεσμό, να μην αφήνετε στην τύχη τους τις εξελίξεις, να διώξετε την στασιμότητα και την πλήξη από την σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μπορείτε να βρείτε ανθρώπους από το επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον που θα στηρίξουν τις απόψεις και τις ιδέες σας και θα υποστηρίξουν με περίσσια θέληση και βούληση τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες σας. Κερδίστε το στοίχημα με τον έρωτα, φλερτάροντας μια τρυφερή γνωριμία, αναπτύξτε τον αισθησιασμό σας με ένα νέο ειδύλλιο, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να φεύγουν από μπροστά σας. Οι ζευγαρωμένοι στηρίξτε το ταίρι σας, γεμίστε ενέργεια τον δεσμό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment