PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα παραγωγικές κινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις και δουλειές. Τελευταία στιγμή προκύπτουν θέματα και εσύ καλείσαι να φανείς  γρήγορος και αποφασιστικός. Τα καταφέρνεις τέλεια και κερδίζεις τον σεβασμό των γύρω σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά, ξεκινάει μια ερωτική ιστορία που σε συνεπαίρνει. Οι δεσμευμένοι έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν  και να σε διεκδικήσει έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα προκύπτουν θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και το διαδίκτυο. Δείξε προσοχή που στέλνεις και τι γιατί μπορεί να πάνε σε λάθος παραλήπτη.  Κράτα μπακ απ από το αρχείο σου για να μην βρεθείς  προ εκπλήξεων. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου νέες γνωριμίες σε παρασύρουν και σε κάνουν να ξεχάσεις ότι ήξερες μέχρι τώρα στον έρωτα. Μια επιθυμία σου τώρα γίνεται πραγματικότητα με τρόπο ξαφνικό και απρόβλεπτο. Ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, φίλοι και αγαπημένοι είναι δίπλα σου και μπορείς να εκμυστηρευτείς όλες σου τις έγνοιες. Θα πάρεις πολύτιμες συμβουλές από ανθρώπους που σε αγαπάνε και θέλουν το καλό σου. Μην είσαι αρνητικός  αν γίνουν λίγο επικριτικοί απέναντί σου. Όσον αφορά τα οικονομικά έρχονται θέματα  στο προσκήνιο που είχες αφήσει για καιρό στην άκρη. Ενδέχεται ξαφνικές ζημιές ή θέματα κληρονομιάς να απορροφήσουν την ενέργειά σου. Συναισθηματικά, θέλεις να είσαι μόνος σου, δεν αντέχεις τους συμβιβασμούς και απογοητεύεσαι όταν όλα δεν πηγαίνουν όπως θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, έχεις αφήσει καιρό υποχρεώσεις και τώρα έχουν συσσωρευτεί. Πρέπει να αφήσεις τη γκρίνια στην άκρη και να πιάσεις δουλειά. Αν δράσεις  θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις ότι θέλεις. Βρίσκεις έξυπνες και πρωτότυπες  λύσεις για όλα τα θέματα. Όσον αφορά τα αισθηματικά, υπάρχουν κι εκεί υποθέσεις που δεν πήγαν όπως θα ήθελες αλλά το απρόβλεπτο δεν λείπει από τη ζωή σου. Ξαφνικές νέες γνωριμίες σε παρασύρουν. Ενδιαφέροντες άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και την ανατρέπουν.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες βέβαια που μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σου, όμως τίποτα δεν χαλάει τη διάθεσή σου. Συναντάς φίλους, υπάρχει ευχάριστο κλίμα και μπορείς να μοιραστείς όμορφα συναισθήματα.  Όσον αφορά τα αισθηματικά είσαι σε μια περίοδο αναμονής, θέλεις να ερωτευτείς και να δοθείς σε έναν άνθρωπο. Η ζωή σου είναι τώρα απρόβλεπτη σε αυτό το κομμάτι, υπάρχουν εξελίξεις με νέες γνωριμίες ή άτομα από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ίσως ένα μυστικό σου αποκαλυφθεί, γι’ αυτό πρόσεχε που λες και τι. Η επικοινωνία βλέπεις και εσύ ότι είναι δύσκολη. Χρειάζεται να εξηγείς δύο και τρεις φορές αυτά που λες. Η μέρα ίσως φέρει παρεξηγήσεις με συναδέλφους που όμως δεν είναι σημαντικές. Νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς συναισθηματικά. Αν δεις ότι οι γύρω σου δεν είναι στην ίδια διάθεση σε πιάνει εκνευρισμός. Άτομα από το παρελθόν έρχονται τώρα ξανά στη ζωή σου με αποτέλεσμα να νιώθεις μπερδεμένος.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστη ημέρα η σημερινή. Κάποιο οικονομικό θέμα φαίνεται να εξελίσσεται καλά. Αυτό σου δίνει χαρά και λίγο από την ανεμελιά που είχες χάσει το τελευταία διάστημα. Στην εργασία τα πράγματα κυλούν ομαλά και η διάθεση για συνεργασία σε βοηθάει να πετύχεις. Όσον αφορά τα αισθηματικά, μια γλυκιά διάθεση υπάρχει κι εκεί. Αν είσαι σε σχέση θα δεις το σύντροφό σου πιο δεκτικό και υπάρχουν δυνατότητες για ανανέωση. Αν είσαι ελεύθερος υπάρχει έντονο φλερτ και ερωτική διάθεση. Δέχεσαι προσκλήσεις για διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα νιώθεις ότι δεν είσαι ικανοποιημένος από τα αισθηματικά σου. Τρώγεσαι κυριολεκτικά με τα ρούχα σου και δεν ξέρεις τι θέλεις. Μην μεταφέρεις την αρνητική σου διάθεση στους γύρω σου και κυρίως μην ξεσπάς όπου να ναι. Αν προσέξεις καλύτερα υπάρχουν άτομα που ψάχνουν ευκαιρία να βρεθούν δίπλα σου. Να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και προκλήσεις. Υπάρχει περίπτωση και ένα άτομο από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνισή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεσαι σε μια διαρκή κίνηση σήμερα. Συναντάς φίλους, διευθετείς δουλειές, διανύεις αποστάσεις, βγάζεις λόγους. Εξαντλείσαι με όλα αυτά και καλό θα ήταν να προσέξεις τη διατροφή σου και ένα θέμα υγείας που έχεις αμελήσει. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, υπάρχει κι εκεί κίνηση. Μια ιστορία από το παρελθόν που είχε διακοπεί ξαφνικά ξαναπρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Καλό θα είναι αν έχεις κάτι μόνιμο να μη ρισκάρεις. Προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που ζητάει και από εσένα το άτομο και μετά να προχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα υπάρχει ευχάριστη διάθεση. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με φίλους και παρασύρεις τους γύρω σου. Από την άλλη δεν αντέχεις το επικριτικό ύφος κάποιων ανθρώπων. Οι επιλογές σου θεωρείς ότι είναι προσωπική σου υπόθεση. Καλό θα είναι να μην μπεις σε καυγάδες και λογομαχίες. Υπάρχει στα ερωτικά μια εξέλιξη που σου δίνει ενθουσιασμό. Ένα άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται. Τώρα είναι η ευκαιρία να πεις αυτά που θα ήθελες καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα. Προσπαθείς πολύ στον εργασιακό τομέα και δεν ξέρεις πότε θα αποδώσουν οι κόποι σου. Νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς τους φόβους σου με τους άλλους όμως δείχνουν σαν να μην καταλαβαίνουν. Κάνε υπομονή έρχονται καλύτερες ημέρες. Θα λάβεις ένα μήνυμα ή είδηση από άτομο που έχεις να ακούσεις καιρό. Υπάρχει ευχάριστο ερωτικό κλίμα. Πρέπει να αποφασίσεις όμως τι είναι αυτό που εσύ θέλεις ώστε μετά να το διεκδικήσεις. Υπάρχουν και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Έντονα συναισθήματα η σημερινή ημέρα. Υπάρχουν φίλοι που είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν σε αποφάσεις που παίρνεις για τα επαγγελματικά σου. Κάνεις σχέδια για κάποια ψώνια και προγραμματίζεις δουλειές. Έρχονται θέματα από το παρελθόν να σου χτυπήσουν την πόρτα. Είτε έχουν να κάνουν με κάποιο οικογενειακό πρόσωπο, είτε με κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Βάλε πρόγραμμα και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment