PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα προσοχή σε μεγάλα λόγια.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιοδοξία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε, να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε. Φεύγει εμπόδιο σε ένα οικονομικό σας θέμα, ολοκληρώνεται επιτυχώς εργασιακή ή επιχειρηματική συμφωνία. Προσιτοί, συμπαθητικοί και ελκυστικοί θα φανείτε στα καινούργια άτομα, ένα γοητευτικό πρόσωπο είναι πολύ πιθανόν να σας ερωτευτεί. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση κινηθείτε αποφασιστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στους απότομους εκνευρισμούς, περιορίστε τη διάθεση σας για απόλυτη κυριαρχία. Με πρακτικότητα και μεθοδική υπομονή θα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας, μη προκαλέσετε εντάσεις κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο αποφεύγοντας πιεστικές πράξεις ή βιαστικά συμπεράσματα. Συζητήσιμη και κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, αξιοποιήσετε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρχονται νέα ανοίγματα επικοινωνίας με φίλους, συνεργάτες και πρόσωπα αισθηματικού ενδιαφέροντος. Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα προχωρήσουν ομαλά και θα καταλήξουν υπέρ σας δίνοντας σας την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα. Καινούργιες ιδέες και νέες σκέψεις θα καταφέρουν να υλοποιηθούν, επιτυχία θα βρει ένας συγκεκριμένος σας στόχος. Εσείς οι ελεύθεροι, προσεγγίσετε και εκδηλωθείτε, καταφθάνει γνωριμία με εντυπωσιακό πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διορατικότητα και η διαύγεια σας θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε γρήγορα και επιτυχώς τις εργασιακές σας υποχρεώσεις. Πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Εκτιμήστε τη θερμή στάση φιλικών σας ατόμων, όσοι από εσάς είστε μόνοι χωρίς σχέση φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

ΛΕΩΝ

Μια επαγγελματική σας κίνηση θα σας οδηγήσει σταδιακά σε χρηματική άνοδο. Τολμήστε να κάνετε τις επιχειρηματικές σας ιδέες πράξη, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός αρκεί να κινηθείτε με μεθοδικότητα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και ερωτικής επανένωσης, γι αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, σας συμβουλεύω να εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές. Πειστικά θα είναι τα λόγια σας, θετική κατάληξη θα έχουν οι οικονομικές σας συμφωνίες. Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές, με θετικό μάτι θα δείτε την καινούργια συνεργασία που θα εμφανιστεί. Η γοητεία σας θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα είναι στη δική σας απόφαση αν θα προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Κινηθείτε με αμεσότητα, περάστε σε τολμηρές ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Η ηττοπάθεια λαμβάνει τέλος, αλλάζουν τα συναισθήματα σας, αποκτάται αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη. Το εμπόδιο που πάγωσε μια χρηματική σας υπόθεση φεύγει, ωστόσο προσοχή μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Πρόβλημα που δημιουργήθηκε από οικογενειακό σας άτομο το κατευθύνεται πλέον σε πορεία λύσης, ηρεμεί η ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, την εμφάνιση του θα κάνει πρόσωπο με πρόταση που θα βάλει νέα θεμέλια στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τερματίζουν εμπόδια και αδιέξοδες καταστάσεις, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ενισχύσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που θα δώσουν στη σκέψη σας θετικότητα και όχι αρνητισμό. Διλήμματα, προβληματισμοί και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, αλλάζετε τρόπο σκέψης, τώρα θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις βασιζόμενοι στη λογική, το ένστικτο σας θα είναι σωστό. Καινούργιο ερωτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, δε θα έχετε κανέναν λόγο να το απορρίψετε, ταιριαστό θα είναι στις προτιμήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ανανεώσει τη διάθεση σας, θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, η φαντασία σας και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Με δικές σας ενέργειες ένα αρνητικό κεφάλαιο θα κλείσει στη ζωή σας, τερματίζετε καταστάσεις ή σχέσεις που σας πλήγωσαν και έφεραν ψυχολογικές μεταπτώσεις. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ό,τι μπορεί να σας αναζωογονήσει ή μπορεί να προχωρήσει τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να σας κάνει λίγο ευέξαπτους, θα σας εκνευρίσουν λόγια τρίτων ή κάποια αρνητικά σχόλια που θα ακούσετε. Θα εμφανίσετε πείσμα, αποφύγετε την υπερβολή. Αναμνήσεις και ονειροπολήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, επιθυμία σας θα είναι η συναισθηματική αρμονία και η ψυχική ηρεμία. Σήμερα θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις, προτάσεις, και μια νυχτερινή έξοδο που θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε και να αντισταθείτε με επίμονο πείσμα, κύρια επιθυμία σας θα είναι να υπερισχύσετε. Επειδή θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας, καλό θα είναι να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Ψυχική δύναμη και έντονη μαχητικότητα θα κατευθύνει τις πράξεις σας, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες. Με στόμφο θα εκφράσετε τις απόψεις σας, τα λόγια σας θα έχουν επιρροή και πειστικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυθόρμητη, κοινωνική και εγκάρδια θα είναι η συμπεριφορά σας, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε. Σήμερα θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα, επιθυμία σας θα είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Συμμέτοχη θα λάβετε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη, η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία δε θα σας αφήσουν να απομονωθείτε. Προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας, διοργανώστε μια εκδήλωση θα βρείτε θερμή ανταπόκριση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment