PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ενέργεια προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΚΡΙΟΣ

Προετοιμαστείτε για μια επιπλέον δόση θάρρους και κινήτρων. Είναι καιρός να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις, να εντυπωσιάσετε τους «ισχυρούς» με τις επαγγελματικές ικανότητές σας. Αν αναμένατε την κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσετε μια ριζοσπαστική ιδέα, έφτασε, το λιγότερο που πρέπει να κάνετε, είναι να ανοίξει η συζήτηση γύρω από το άτομό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην διχάζεστε αν θα μείνετε ή θα φύγετε από μια κατάσταση. Πριν το καταλάβετε, μπορεί να βρεθείτε σε σύγκρουση με ένα άτομο που ξέρει να πατά τα «κουμπιά» σας. Αν και είναι δύσκολο να μείνετε απαθείς σε τέτοιες συγκυρίες, η σιωπή θα αποδειχθεί το πιο αποτελεσματικό όπλο σας. Αποδείξτε ότι μπορείτε να φανείτε ανώτεροι των περιστάσεων. Να ξέρετε ότι αυτό το κλίμα είναι παροδικό, άρα και η πολεμική του καταλαγιάσει γρήγορα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφήστε τις ευγένειες και φανείτε ακέραιοι. Εστιάστε στην ορθότερη στρατηγική για να προσεγγίζετε τους άλλους για να μιλήσετε μαζί τους. Αν οι απόψεις διίστανται, προτιμήστε την ειλικρίνεια για το πώς βλέπετε εσείς τα πράγματα και τη μελλοντική τους εξέλιξη, αυτή η πρακτική θα οδηγήσει τη συνεργασία ή τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ούτε στα μαθητικά χρόνια δεν επιτρέπεται να αποδέχεται κάποιος την πίεση, δεν θα κάνετε εσείς τώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε σιωπηλοί για κάτι που δεν σας ταιριάζει, δεν έχει σημασία αν εμπλέκεται ένας φίλος ή πρόκειται για έναν άδικο νέο κανονισμό στο γραφείο. Θα εκφραστείτε για να θέσετε τα όριά σας. Αν οι άλλοι δεν φανούν διατεθημένοι να σας ακούσουν, επιλέξτε να αποχωρήσετε.

ΛΕΩΝ

Ώρα να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Το καλοκαιράκι έχει περάσει, άρα δεν έχετε τη δικαιολογία της ανεμελιάς του για το χάος γύρω σας. Καθαρίστε και βάλτε τάξη στους χώρους σας. Οργανωθείτε με εργαλείο την τεχνολογία, που θα εξυπηρετήσει τις καινοτόμες ιδέες σας. Μπορείτε να απολαύσετε όλη αυτή τη διαδικασία, ειδικά αν εμπλέξετε και τους υπόλοιπους του σπιτιού ή της παρέας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήπως νιώθετε σαν να σας εγκαταλείπουν οι αντοχές σας; Επειδή θα έχετε μια αίσθηση κούρασης ή υπερδιέγερσης, προσέξτε να μην φτάσετε στο σημείο να βλάψετε την υγεία σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας έτσι, ώστε να αξιοποιήσετε την τεχνολογία προς όφελός σας. Μιας και πρόκειται για μια περαστική συγκυρία, αποφύγετε τις εντάσεις και στραφείτε στις τέχνες και τη δημιουργικότητα. Παράλληλα αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Τολμήστε να μιλήσετε ανοικτά. Δεν μπορείτε να είστε πάντα η «γραμμή εξυπηρέτησης» των άλλων στα δύσκολα. Πρέπει να αναλάβουν κι εκείνοι κάποιες ευθύνες, τουλάχιστον τις δικές τους. Να ξέρετε ότι η ειλικρίνεια μπορεί να σας ανοίξει πολλές καινούργιες διαδρομές. Μπορεί να βρείτε κοινό έδαφος με τα πλέον ανέλπιστα άτομα, δώστε χρόνο για να εξερευνήσετε αυτά τα νέα μονοπάτια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε κάποιες φάσεις μπορείτε να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας, αλλά όχι τώρα. Ο ανταγωνισμός ανεβαίνει μαζί με την πίεση και δεν είναι καιρός για υπαναχωρήσεις. Κάποιοι φιλόδοξοι εποφθαλμιούν τα «κεκτημένα» σας, γι’ αυτό πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Το θετικό για εσάς σε αυτή τη συγκυρία, είναι ότι η έξαψη θα σας βρει και πάλι νικητές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ορμή σας για ανέλιξη παίρνει και πάλι τα ηνία. Μην πείτε και μην αναρτήσετε τίποτα, που δεν έχετε σκεφτεί δύο φορές. Αν δεν μπορείτε να κατευνάσετε την «βιτριολική» τάση σας, καλύτερα να την μοιραστείτε μόνο με έναν έμπιστο φίλο. Από μια τολμηρή επαγγελματική επιλογή μέχρι τα ασυγκράτητα συναισθήματα, δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος ο ενθουσιασμός, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τώρα να κάψετε πολύτιμες γέφυρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μικρόβιο της κτητικότητας μπορεί να σας επηρεάσει. Αντί να σας δημιουργεί ένταση ή ζήλια μια πιθανή έλλειψη αποδοχής από άλλους, δώστε σημασία στην προσωπική σας αξιολόγηση, να θυμάστε ότι οι σχέσεις αποτελούν καθρέφτη συμπεριφοράς του καθενός, γι’ αυτό ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Αντί να θυμώνετε ή να γίνεστε ανασφαλείς, αξιοποιήστε αυτή την ώθηση για να δείτε την πραγματική εικόνα των πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην σας εκπλήξει κάποια κυκλοθυμική τάση. Τα πάθη σας μπορεί να αλλάζουν θερμοκρασία πριν το καταλάβετε, μια σχέση να γίνει πιο «θερμή» ξαφνικά, ίσως να μην κατασταλάζετε για μια επαγγελματική συμφωνία. Δικαιούστε να το εξερευνήσετε, μην ορμήσετε σε κάτι που δεν θα μπορείτε να αντιστρέψετε. Τα υψηλά κριτήρια είναι απαραίτητα, αρκεί να μην σας οδηγούν στην απέραντη μοναξιά της κορυφής.

ΙΧΘΥΕΣ

Προτεραιότητα στην ομάδα; Όσο κι αν δεν θέλετε να υπάρξουν περισπασμοί στο πρόγραμμά σας, κάποιες διαφωνίες ενδέχεται να το ανατρέψουν. Μπορεί να αναγκαστείτε να παρακάμψετε υποχρεώσεις, για να χειριστείτε έκτακτα περιστατικά στο εργασιακό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον. Να ξέρετε ότι η όποια πρώιμη αντίδραση, θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment