PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δραστήρια όλη η μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου αφήνει τα ίχνη του περάσματος της από εκεί, με το να σε έχει φορτώσει με έντονες διακυμάνσεις στα συναισθήματα σου. Κάνε όμως λίγο υπομονή μέχρι το μεσημέρι που θα σε ευνοήσει στις σχέσεις σου και θα σου ανοίξει τους ορίζοντες για νέες γνωριμίες και ευχάριστες μετακινήσεις, έτσι για να πάρεις μια ανάσα και να ξεκουραστείς ψυχικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα κάποιοι κοντινοί, μέχρι και πολύ κοντινοί σου άνθρωποι, όπως το ταίρι σου, φαίνεται ότι κρέμονται από σένα για την βοήθεια που χρειάζονται. Εσύ θα την προσφέρεις πρόθυμα και με μεγάλη ευχαρίστηση επειδή θέλεις να τους ευχαριστήσεις και να το αναγνωρίσουν. Από το μεσημέρι έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τα θέλω του συναισθηματικού σου κόσμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πριν από την ξεκούραση και την χαλάρωση, πρέπει να βγάλεις από πάνω σου όλες τις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, πράγμα που οφείλεις να κάνεις μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως σου δείχνει η αστρολογική όψη της ημέρας. Το μεσημέρι θα γεμίσει η ημέρα σου από το ταίρι και αγαπημένους σου ανθρώπους που θα διεκδικούν την παρουσία σου. Εσύ θα κρίνεις αν θεωρείς σκόπιμο να τους ακολουθήσεις σε μια διασκέδαση ή να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να απαλλαγείς από την κούραση για να είσαι σε φόρμα την άλλη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε ευνοεί στο να αναζωογονηθείς μέσα από ασχολίες που σε ευχαριστούν, όπως δραστηριότητες με το ταίρι σου. Το μεσημέρι θα σε φέρει μπροστά στα όσα είχες αμελήσει να τακτοποιήσεις στην δουλειά και πρέπει να φροντίσεις τώρα. Αυτή η κατάσταση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ήρεμα και ψύχραιμα, ώστε να μην δημιουργηθούν διενέξεις και προστριβές στον εργασιακό σου χώρο, ιδίως για κάτι που έχεις εσύ την ευθύνη.

ΛΕΩΝ

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σου τονίζει ότι ο οικογενειακός τομέας σου έχει ακόμη θέματα για τακτοποίηση, όμως σου δίνονται διέξοδοι. Από το μεσημέρι και μετά, τα πράγματα για σένα βελτιώνονται θεαματικά. Οι δυνατότητες σου να βρεις ευκαιρίες για να διασκεδάσεις πολλαπλασιάζονται, και μπορείς να πάρεις μια ανάσα από τις σκοτούρες με το να ασχοληθείς μαζί με το ταίρι σου και τους φίλους σου με ότι σε ευχαριστεί, ώστε να γεμίσεις ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να αξιοποιείς την επικοινωνιακή σου ικανότητα στο έπακρο, και σε επαγγελματικό αλλά, και σε διαπροσωπικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι, δίνεις έμφαση στον τομέα του σπιτιού σου με την κυριολεκτική έννοια, οπότε θα τραβήξουν την προσοχή σου θέματα που το αφορούν. Ίσως πρέπει να το επαναδιακοσμήσεις, να το επισκευάσεις ή και να το επεκτείνεις. Τυχόν διαφωνίες αντιμετώπισε τις με λογική και ήρεμα, ώστε να καταλήξετε στην σωστή λύση.

ΖΥΓΟΣ

Το βάρος σου πέφτει στις οικονομικές σου υποθέσεις. Υπολογίζεις έσοδα, έξοδα, πληρωμές, υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και που σε αγχώνουν. Μετά το μεσημέρι, η μέρα θα σε κάνει να λασκάρεις λίγο τους ρυθμούς και τα τρεξίματα σου. Θα θελήσεις να έχεις μια ευχάριστη ανάπαυλα με το ταίρι σου ή και άλλα αγαπημένα πρόσωπα για να αποφορτιστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σου φέρει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις που θα αφήσουν τα ίχνη τους στις σχέσεις σου με όσους συναντήσεις αυτό το διάστημα. Το μεσημέρι αλλάζει η κατάσταση και τα οικονομικά τραβούν την προσοχή σου. Το ταίρι σου σε βοηθά να πάρεις τα πάνω σου και αναζητάς τρόπους να τα βελτιώσεις, άλλα η στιγμή είναι κατάλληλη μόνο για να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα και να αποφύγεις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις πεσμένος/η, κακόκεφος/η και κάνεις το μυαλό σου να τριγυρίζει σε διαφορές εκδοχές. Ευτυχώς για σένα, μετά το μεσημέρι θα αντιμετωπίσεις, με καλύτερη διάθεση όσα προκύψουν σχετικά με τις διαπροσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Οι λύσεις  στις οποίες θα πρέπει να καταλήξεις, καλό θα είναι να βασίζονται στην αίσθηση δικαίου και για τις επαγγελματικές σχέσεις, στην ¨καλή συναλλακτική πίστη¨ από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη με νηφαλιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργική σου σκέψη λειτουργεί στο να κάνεις προτάσεις, να λύσεις προβλήματα φιλικών σου προσώπων αλλά και συλλόγων, ομάδων, που συμμετέχεις. Μετά το μεσημέρι, μπορείς να γίνεις κάπως εσωστρεφής και να βάλεις μετά από κάποιον απολογισμό, τάξη στις σκέψεις σου. Αυτό στο προκαλεί ένα παρατραβηγμένο αίσθημα ότι ίσως φίλοι σε εκμεταλλεύονται και καλό είναι να το αποδιώξεις γιατί είναι αδικαιολόγητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις να αντιμετωπίσεις μια φυσιολογική αλληλουχία πραγμάτων σήμερα. Όλο σου το βάρος το ρίχνεις στην προσπάθεια να πραγματοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια με επιτυχία αποσκοπώντας παράλληλα και σε αναγνώριση της αξίας σου. Μετά το μεσημέρι, έρχεται η αναγκαία ευχαρίστηση και χαλάρωση μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος, στο οποίο γίνεσαι περιζήτητος, και που σου προσφέρει μια ευκαιρία για μιαν ανάπαυλα που τόσο χρειάζεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα, γιατί η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να ονειρεύεσαι διασκεδάσεις και αποδράσεις. Μετά το μεσημέρι, σε αναγκάζει να προσγειωθείς και να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά ζητήματα ή και προτάσεις που προκύπτουν και σε αναγκάζουν να αντιμετωπίσεις. Άφησε πια τις ονειροπολήσεις, δείξε σοβαρότητα, και ασχολήσου με τα πεζά και επείγοντα για να αποφύγεις τα παρατράγουδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment