PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η προσοχή σας είναι στην ασφάλεια και την άνεση.

ΚΡΙΟΣ

Ενίοτε μπορεί να το παρακάνετε όσο αφορά τους στόχους σας, σίγουρα είναι αξιοθαύμαστες οι φιλοδοξίες σας. Αλλά αν παραβλέψετε τους κανόνες, μπορεί να βγείτε εκτός πορείας και να προκαλέσετε τα λάθος άτομα. Επιλέξτε να τιμήσετε την ηγετική πυραμίδα και να κινηθείτε στρατηγικά. Βάλτε την προσωπική σας πινελιά σε επαγγελματικές συζητήσεις. Η ευγένεια και η αποδοτικότητα θα σας κάνουν να προηγηθείτε του ανταγωνισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Διαχωρίστε τις απόψεις από την εμπειρική γνώση, μείνετε ακροατές στις ένθερμες συζητήσεις. Και μπορείτε να μάθετε πολλά από τους ειδήμονες, αν δεν εμπλακείτε σε ανούσιες διαφωνίες με άτομα που μόνο διατείνονται ότι τα ξέρουν όλα. Αν θέλετε να επιβεβαιώσετε κάτι, συλλέξτε πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές και ερευνήστε όλα τα στοιχεία. Μόνο η εγκυρότητα θα αποδώσει θετικά στο δικό σας μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σέξι και το ξέρετε, προσέξτε μόνο να μην μειώσετε την άνεσή σας, όταν θα νιώσετε γύρω σας έντονο το φλερτ, γι’ αυτό οι εφήμερες περιπέτειες μπορεί να καταλήξουν σε εμμονή. Όσο ξαναμμένοι κι αν είστε, προσπαθήστε να εστιάσετε στη διάρκεια των «συμπράξεών» σας. Και αυτό ισχύει τόσο για τις προσωπικές όσο και για τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσδοκίες και απαιτήσεις των άλλων μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Και την ευθύνη γι’ αυτό θα την φέρετε μόνο εσείς, αν ο εγωισμός πάρει τα ηνία της ανάγκης να αποδείξετε την αξία σας. Γι’ αυτό επιλέξτε συνειδητά να μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες μπορείτε να χειριστείτε. Να θυμάστε ότι η υπεροψία προηγείται κάθε πτώσης. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αποδείξετε σε κανέναν ότι είστε καλοί φίλοι ή γείτονες ή συνεργάτες. Ειδικά αν πρόκειται να εξαντληθείτε στην πορεία, επιλέξτε συνειδητά να μην το κάνετε.

ΛΕΩΝ

Δεν έχει μείνει τυχαία διάσημη η έκφραση «μόνο αυτή τη φορά». Μην ενδώσετε στον πειρασμό, απομακρυνθείτε από καθετί που αρχίζουν να θολώσουν τα όριά σου. Όσο κι αν σας αρέσουν οι μικρές αταξίες, δεν πρέπει να υπονομεύουν τις προσπάθειες βελτίωσης του μέλλοντός σας. Έχετε κοπιάσει για να φτάσετε ως εδώ, μην ανατρέψετε τα πάντα για μια εφήμερη απόλαυση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το δράμα ενδέχεται να εισβάλλει στη ζωή σας και να μετατρέψει σε βουνά τους κόκκους άμμου. Κρατήστε αποστάσεις από ανθρώπους που πάντα είναι μπλεγμένοι σε κάποια κρίση, που τις περισσότερες φορές δημιουργούν μόνοι τους. Οι εντάσεις τους δεν είναι θετική επιρροή για την ψυχολογία σας, ο ναρκισσισμός τους θα απορροφήσει όλη την ενέργειά σας. Εστιάστε την προσοχή σας σε εκείνους που σας δίνουν κιόλας, αντί μόνο να παίρνουν από εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να αποκαλύψετε τα πάντα ή θα κρατήσετε κάτι για τον εαυτό σας; Μην βιαστείτε να αναρτήσετε απόψεις ή δεδομένα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μελετήστε προσεκτικά τα μηνύματα με επαγγελματικό περιεχόμενο που έχετε να στείλετε. Απασχολήστε όσο μπορείτε περισσότερο το μυαλό σας στη δουλειά, για να μην αμαυρώσετε τη φήμη σας. Μιλήστε μόνο με άτομα που έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βλέπετε την αλήθεια ή την εικόνα των πραγμάτων που θέλετε εσείς; Δύσκολο να το διαχωρίσετε, μην ασχοληθείτε με την επίλυση μυστηρίων, μην εμπλακείτε καν σε τέτοιες έρευνες. Το μόνο που θα πετύχετε θα είναι να μπερδευτείτε περισσότερο, εξαιτίας των αντικρουόμενων στοιχείων. Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις, γι’ αυτό μείνετε εκεί και όχι σε όσα θα ακούσετε ή θα διαβάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε οικονομικές συμφωνίες. Κάτι που φαντάζει ευκαιρία, το πιο πιθανό είναι να αποδειχθεί απάτη και να σας απομακρύνει από τα πραγματικά σας ζητούμενα. Δώστε σημασία στα προειδοποιητικά σημάδια για άτομα που σας προσεγγίζουν, κάντε ενδελεχή έρευνα για κάθε επένδυση που σκέφτεστε. Επιτυγχάνουν πάντα περισσότερα εκείνοι που επιδεικνύουν υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα και οι πιο συντηρητικοί από εσάς θα δυσκολευτούν να διατηρήσουν το μέτρο, θα το παρακάνετε με τις αποκαλύψεις. Οι ουσιαστικές συζητήσεις απαιτούν την κατάλληλη στιγμή, δεν ενδείκνυται να δοκιμάζετε το κλίμα με σημαντικές εξομολογήσεις. Κερδίστε πρώτα τις εντυπώσεις με τη θετική σας στάση και αποδείξτε ότι έχετε καλές προθέσεις και μετά μοιραστείτε όσα θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπακούστε στο ένστικτό σας που ουρλιάζει να περιμένετε! Όσο κι αν θέλετε να πιστεύετε τα καλύτερα για τους άλλους, θα πρέπει να ελέγξετε τα δεδομένα τους και να αφήσετε τον χρόνο να αποδείξει την πορεία τους. Επιστρατεύστε τη δύναμη της θέλησής σας, για να μην εμπλακείτε σε κάτι από ενθουσιασμό ή διάθεση να ευχαριστήσετε άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ.

Κρατήστε τους αλαζόνες και τους νάρκισσους μακριά από το περιβάλλον σας, οι περισσότεροι δεν είναι το καλύτερο. Μην ενδώσετε στην πρόταση να περιλάβετε κάποιες «σπουδαίες» προσωπικότητες στα σχέδιά σας, διαφυλάξτε τη ζωή σας από διασπαστικά άτομα. Προτιμήστε να ενδώσετε στη διάθεση να καταλάβετε εσείς το κέντρο της σκηνής. Αλλά με στόχο να έρθετε πιο κοντά με άλλους ανθρώπους, όχι να τους ψυχαγωγήσετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment