PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα σημασία στις λεπτομέρειες.

ΚΡΙΟΣ

Δώστε περισσότερη δύναμη στο πορτοφόλι σας, έχετε επιλογή ως προς το πού να δαπανήσετε τα χρήματα που κερδίζετε με κόπο. Είναι πολλές οι εταιρίες που σέβεστε και εκτιμάτε τις ηθικές τους πρακτικές. Και πολλές καινοτόμες προσπάθειες από ανεξάρτητα άτομα, που μπορείτε να στηρίξετε. Γνωστοποιήστε τις, με μια θετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης. Εναλλακτικά, μπορείτε να διαθέσετε κάπου χρόνο αντί για χρήμα, για να προσφέρετε σε άτομα που έχουν ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε να μην σας παρασύρει η έλξη προς ένα ιδιαίτερο άτομο, όσο και να σας σαγηνεύσει η γοητεία του, είναι πολύ νωρίς για να το εμπιστευθείτε. Προσέξτε τις ρομαντικές παρορμήσεις. Αντισταθείτε στο να γνωρίσετε το καινούργιο σας φλερτ σε φίλους κιόλας, είτε να κάνετε πρώιμες δηλώσεις στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης. Αν είστε δεσμευμένοι, ετοιμάστε ένα σκηνικό παραμυθιού για εσάς και το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε περισσότερο ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως; Να αποφύγετε κάθε είδους πρόκληση. Ειδικά οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να πάρουν αχρείαστες διαστάσεις, αν χάσετε την ψυχραιμία σας. Για να μην μαζευτούν όλοι να σας χωρίσουν με έναν συνάδελφο, χειριστείτε ιδιαιτέρως την κάθε διαφωνία. Αν θεωρείτε ότι δεν μπορείτε, παραπέμψτε το θέμα στους ανωτέρους σας. Πάντως το ιδανικό για εσάς υπό αυτή την ατμόσφαιρα, είναι να εργαστείτε όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδυθείτε την ευγένεια και τη διακριτικότητά σας, θα πρέπει να χειριστείτε τους πάντες με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα είναι εξαιρετικά αμυντικοί. Επιστρατεύστε την τρυφερή και όχι την καυστική πλευρά σας, σκεφτείτε ότι έχετε βρεθεί κι εσείς στη θέση όσων φανούν προκλητικοί. Συμβουλεύστε τους ήρεμα, με γνώμονα τη σύμπνοια και την κατανόηση.

ΛΕΩΝ

Κλειδώστε το πορτοφόλι σας. Αυτό το «γυαλιστερό» αντικείμενο του πόθου σας, αύριο μπορεί να έχει χάσει τη λάμψη του. Η ευκαιρία του αιώνα μπορεί να αποδειχθεί γόρδιος δεσμός, αφότου βάλετε την υπογραφή σας. Επειδή στα πάντα χρειάζεται ισορροπία, ρίξτε πρώτα μια ματιά στα οικονομικά σας πριν κάνετε αχρείαστες δαπάνες. Και αν κάποιοι σας πιέζουν να κλείσετε μια συμφωνία, αναρωτηθείτε γιατί βιάζονται. Δεν χρειάζεται να πάρετε τις απαντήσεις με τον σκληρό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάστε στο σημαιάκι κινδύνου της λογοδιάρροιας, μπορεί να σας παρασύρει σε αποκαλύψεις. Σιγάστε αυτή την παρόρμηση και μην δώσετε μεγάλη σημασία στα λεγόμενα ατόμων που δεν εκτιμάτε. Υπό αυτή την επήρεια, στραφείτε στους έμπιστους φίλους σας για να ικανοποιήσετε την ανάγκη διαλόγου. Η ρεαλιστική οπτική τους θα σας γαληνέψει – και θα αποκαλύψει αν κάτι έχει βαρύτητα ή όχι.

ΖΥΓΟΣ

Πού μπορεί να σας οδηγήσει η ανάγκη για αρμονία; Όσο εύκολα κι αν συγχωρείτε κάποιους, η αποφυγή των συγκρούσεων μπορεί να σωρεύσει θέματα. Να επιθεωρήσετε ξανά τις πρακτικές σας. Ίσως είναι καιρός να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο κάτι ή κάποιον. Σε αυτό, θα σας βοηθήσει η προσέγγιση του «εγώ». Αντί να πείτε «φαίνεται σαν να με παραμελείς τελευταία», επιλέξτε το «θα ήθελα να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παραμερίστε τις πολλές παραχωρήσεις αυτή την περίοδο, θα σας ωφελήσει περισσότερο να εκφράσετε τις απόψεις σας, χωρίς να τις συνοδεύσετε με πολλές προσδοκίες. Εντάξετε σε αυτές μια καλή δόση ρεαλισμού, για να μην χάσετε τον στόχο σας. Καλύτερα να βουλιάξει μια βάρκα, παρά όλοι να πλέουν προς λάθος κατεύθυνση. Αυτή η αποστολή χρειάζεται τη διαύγειά σας, γι’ αυτό ακολουθήστε το ένστικτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην δράτε με γνώμονα την ευαισθησία σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις. Να επαναλάβετε πολλές φορές στον εαυτό σας ότι τίποτα απ’ όσα ακούτε δεν είναι προσωπικό. Όλοι θα είναι υπερβολικά εύθικτοι και θα φέρονται επιθετικά αλλά μην προσπαθήσετε να ψυχολογήσετε τη συμπεριφορά τους. Επιλέξτε να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και αυτόνομα, μέχρι να καταλαγιάσει αυτή η ατμόσφαιρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην το παρακάνετε με τον ορό της αλήθειας, καλή είναι η ακεραιότητα, όταν την επιδιώκετε με ευγένεια και κατανόηση. Μπορεί να φέρει κι εσάς σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Κάποιοι που ζητούν τη γνώμη σας, ίσως να αναζητούν τελικά μια επικύρωση. Γι’ αυτό επιλέξτε τις χρυσές τομές που θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσετε; Καλό θα είναι να μην το ανακαλύψετε τώρα. Μπορεί να φανείτε κακιασμένοι, ακόμα κι αν δεν είναι στις προθέσεις σας. Ο Γκάντι είπε ότι «το οφθαλμός αντί οφθαλμού, θα μας καταλήξει σε έναν κόσμο τυφλών». Επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε προκλητικούς διαλόγους. Η σιωπή μπορεί να μιλήσει πιο δυνατά από κάθε δηλητηριώδη νύξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσέξτε πόσα είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε. Άλλο είναι να είστε γενναιόδωροι και άλλο να σωπαίνετε για να ικανοποιήσετε άλλους. Είναι βέβαιο ότι θα το μετανιώσετε στη συνέχεια. Όποιος θέλει να λάβει, πρέπει πρώτα να έχει δώσει. Και κανείς δεν θα καταλάβει αν εσείς κάποτε χρειάζεστε βοήθεια, επειδή απλώνετε το χέρι όποτε σας το ζητά ή και όχι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment