PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανάγκη για ισορροπία για ξεκούραση και για χαλάρωση.

ΚΡΙΟΣ

Μια δύσκολη κατάσταση έχει αρχίσει να σας καταβάλει. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε απαθείς ή δεν νοιάζεστε, απλώς χρειάζεται να ξαναβρείτε την ευρύτερη οπτική σας. Όσο ακραίο κι αν σας ακουστεί, το γέλιο είναι πραγματικά το καλύτερο φάρμακο στην περίπτωσή σας. Περάστε χρόνο με άτομα που ανορθώνουν τη διάθεσή σας, ακόμα κι αν δεν είναι οι πιο στενοί σας άνθρωποι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργικότητα «θρέφει» την ψυχή σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να στραφείτε στην αναζήτηση καινούργιας έμπνευσης. Μπορείτε να την βρείτε στα βιβλία ή μέσω της τέχνης και της μουσικής, πάντα τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες. Η διέγερση της εσώτερης αισθητικής σας μέσα από την κουλτούρα, θα επαναφορτίσει τη φαντασία σας. Ανοίξτε τα μάτια και τα αφτιά σας στην ομορφιά που σας περιβάλλει, σύντομα θα έχετε κάποιες καινοτόμες ιδέες που θα σας παθιάσουν, σε σημείο ακόμα και να προχωρήσετε στόχους που έχουν βαλτώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παραμερίστε την υπερβολικά μαλθακή πλευρά σας. Δεν πρόκειται να συλλέξετε συμμάχους, αν τους προσεγγίζετε μόνο με ευγένεια και παθητικότητα. Προτάξτε το πάθος πίσω από τις ιδέες σας, η εκδήλωση του ενθουσιασμού σας θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των άλλων. Θα πείσετε για τα οράματά σας, όταν έχετε πίστη στις ιδέες αλλά και τη δεξιοτεχνία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσεγγίστε τους δικούς σας ανθρώπους σε υψηλά πόστα. Αυτή είναι η ιδανική στρατηγική για να εξελίξετε έναν στόχο σας τώρα και αν δεν έχετε κάποιον, προσφερθείτε εθελοντικά να συμπράξετε σε έναν σχετικό όμιλο. Έτσι θα χτίσετε ένα υπόβαθρο επαφών, ενώ θα διαχέετε θετική ενέργεια στον κόσμο. Πρέπει να έρθετε πιο κοντά με όσους παίρνουν ή επηρεάζουν τις αποφάσεις και σε κάθε περίπτωση, η γενναιοδωρία σας θα ανταμειφτεί.

ΛΕΩΝ

Χρειάζεται ενίοτε μια εναλλαγή στους κύκλους που συναναστρέφεστε. Αν και η πανδημία έχει δυσκολέψει αυτή τη διεργασία, βρείτε τρόπους να διευρύνετε τις επαφές σας έστω και διαδικτυακά. Αυτές οι προσεγγίσεις θα επιτρέψουν να αποκαλύψετε και πτυχές σας που συνήθως κρατάτε κρυφές. Μπορείτε να είστε όποιοι θέλετε με ένα καινούργιο κοινό, δεν έχει σημεία αναφοράς για να σας κατακρίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάψτε να «κυνηγάτε» τους άλλους για να έρθουν εκείνοι σε εσάς. Μπορεί να προτιμάτε να αποζητάτε γενικότερα την προσοχή των ανθρώπων, αλλά αυτή η τακτική δεν θα σας δώσει ποτέ την αίσθηση της ασφάλειας στις σχέσεις σας. Αλλάξτε στάση, αναδείξτε τον μαγνητισμό και τη γοητεία σας. Προβάλετε τη δουλειά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονώστε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από όσα έχετε καταφέρει. Η προσγειωμένη φύση σας θα έλξει τους σωστούς ανθρώπους και κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Ώρα να κάνετε τον ορό της αλήθειας, ακόμα κι αν σας προβληματίζει μια ανατάραξη του κατεστημένου, η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πρακτική. Ωστόσο, φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για έναν εξίσου ειλικρινή αντίλογο. μπορεί όσα ακούσετε, να είναι δύσκολο να τα δεχθείτε. Μην περάσετε στην άμυνα, παραμείνετε ανοικτόμυαλοι για να κερδίσουν και οι δύο πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εστίασή σας λαμβάνει την ακρίβεια ακτίνας λέιζερ. Διοχετεύστε τον ζήλο σας σε ένα εγχείρημα, αυτή η αφοσίωση θα το εκτοξεύσει αφάνταστα. Αλλά όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, μην φανείτε τόσο αιχμηροί, εκτός αν το ζητούμενό σας είναι να τις αναταράξετε. Ενδείκνυται να στρέψετε την επιπλέον ενέργειά σας σε μια εντατική εξάσκηση, ώστε να μειώσετε λίγο την ορμητικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκφράστε τον ενθουσιασμό σας όπου κι αν βρεθείτε. Αν μειώσετε την ορμή σας, μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν είστε αφοσιωμένοι στο όποιο εγχείρημα. Η έξαψή σας θα τους πείσει να μπουν στην ομάδα, μαζί με την παράθεση όλων των απαραίτητων στοιχείων. Πρέπει να έχετε τις απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην υποτιμάτε τη σημασία των λεπτομερειών, μπορεί να είναι πιο επεξηγηματικές απ’ όσο νομίζετε. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν θεωρήσουν σημαντικό κάτι που εσείς το θεωρείτε, ακούστε το ένστικτό σας. Μην παραμερίζετε τα μικροπράγματα που σας βαριέστε, διεκπεραιώστε τα με τον πιο άρτιο τρόπο. Πέρα από την ανακούφιση που θα νιώσετε, θα διατηρήσετε και τη φήμη σας ως αξιόπιστοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιδείξτε σε όλους πόσο ικανοί και καταπληκτικοί είστε. Μην θεωρήσετε ότι θα απομακρύνετε πιθανούς συμμάχους αν καυχηθείτε, έχετε τις πρακτικές αποδείξεις για όσα δηλώνετε. Επίσης, διαθέστε χρόνο για να εντάξετε στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης τα πιο πρόσφατα επιτεύγματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εστιάστε στο «εδώ και τώρα», παραμερίστε όσα μελλοντικά σχέδια σας απασχολούν, η δράση συντελείται σε πραγματικό χρόνο. Καλό είναι να σκέφτεστε όσα θέλετε να οικοδομήσετε και να πετύχετε. Μειώστε την ταχύτητά σας, νιώστε και απολαύστε όσα διαφεύγουν των πέντε αισθήσεών σας συνήθως, αυτά τα «μικρά πράγματα» είναι εξίσου ουσιαστικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment