PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα συνεργασία και ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

Είναι εξουθενωτικές και κοστοβόρες οι μεγαλεπήβολες λαχτάρες σας, αλλά η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Ταύρο, ρίχνει φως στον 2ο oίκο σας των οικονομικών. Τα χρήματα και η υλική ασφάλεια θα βρεθούν στο επίκεντρο της άμεσης προσοχής σας. Αφιερώστε χρόνο στην οργάνωση των στόχων σας αλλά και σε στρατηγικές που θα βοηθήσουν να επιβλέπετε καλύτερα τα έξοδά σας. Ένας μακροπρόθεσμος σχεδιασμός του προϋπολογισμού σας, μπορεί να εξυπηρετήσει τα όνειρά σας. Και σε όποιο στάδιο χρειαστείτε βοήθεια, μη διστάσετε να τη ζητήσετε από έναν ειδικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε καλό δρόμο για να αδράξετε τους καρπούς των κόπων σας, η μοναδική Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιό σας, θα σας δείξει την ευρύτερη εικόνα της δουλειάς που επενδύσατε τους τελευταίους έξι μήνες. Προς ποια κατεύθυνση φυτέψατε τους σπόρους σας και πόσο τους περιποιηθήκατε; Ήσασταν εστιασμένοι στους στόχους που θέσατε κατά την αντίστοιχη Νέα Σελήνη στα μέσα του Μαΐου που πέρασε; Αν έχετε διαυγείς απαντήσεις, θα δείτε τις προσπάθειές σας να φτάνουν σε εντυπωσιακή κατάληξη. Αν έχετε ακόμη κάποιες αμφιβολίες, δεν είναι αργά για να αφοσιωθείτε σε ένα όραμα. Εξάλλου, αυτό είναι το χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρτε θέση για να απελευθερωθείτε από δεσμευτικές υποσχέσεις, η μοναδική Πανσέληνος στον Ταύρο για φέτος, θα χαλαρώσει στον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης και της ανανέωσης. Θα νιώσετε να ξεκινά ένας νέος κύκλος, που θα σας φορτίσει με ενέργεια για τους επόμενους έξι μήνες. Πλέον θα είστε πιο υποχωρητικοί αλλά με οξυμένη τη διαίσθησή σας. Να θυμάστε ότι πρόκειται για μαραθώνιο, όχι για κατοστάρι. Γι’ αυτό εστιάστε στην προσωπική σας ισορροπία και κάντε αργά και σταθερά βήματα στο εξής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να είστε ειλικρινείς, πόσο υποστηρικτικά είναι τα άτομα του στενού σας κύκλου; Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Ταύρο, αφορά τον 11ο Οίκο σας της φιλίας και των ομάδων. Μπορεί να αποφασίσετε να μειώσετε τις συνέργειές σας, για να τονωθεί η αξία τους. Αρχίστε με την ρεαλιστική αξιολόγηση της προσφοράς κάθε μέλους. Αν ασχολείστε με ένα συνεργατικό εγχείρημα, αυτή είναι εξαιρετική στιγμή να στήσετε τα θεμέλια για κάτι καινούργιο.

ΛΕΩΝ

Το άστρο σας θα λάμψει λαμπρό στον επαγγελματικό σας τομέα. Τους τελευταίους έξι μήνες παλέψατε για να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Και αυτή είναι η στιγμή να ανοίξετε τη σαμπάνια για τους θριάμβους σας, με τη μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Ταύρο. Αρχίστε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας, έχοντας στο μυαλό σας δύο παράγοντες. Ο πρώτος αφορά τον εγωισμό σας, που πρέπει να τον κατευνάσετε λίγο. Φτάσατε ως εδώ με τη στήριξη της ομάδας σας, γι’ αυτό πρέπει να δείξετε την εκτίμησή σας. Ο δεύτερος παράγοντας, είναι να μην επαναπαυθείτε στις δάφνες σας. Συνεχίστε στην πορεία των επιτυχιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θεά της τύχης στρέφει το βλέμμα της πάνω σας. Η Πανσέληνος στον Ταύρο ηλεκτρίζει τον 9ο Οίκο σας της εύνοιας αλλά και της επέκτασης. Αρχίστε να προγραμματίζετε τα σχέδιά σας για τις ενάρξεις που θέλετε να κάνετε, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Η περίοδος είναι ιδιαίτερα αίσια για εσάς, γι’ αυτό δοκιμάστε την τύχη σας σε οικονομικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, ειδικά αν έχετε ενδιαφέρουσα συντροφιά. Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΖΥΓΟΣ

Κλείστε το κεφάλαιο των αμφιβολιών για τις σημαντικές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος στον Ταύρο, ρίχνει φως στον 8ο Οίκο σας της μεταμόρφωσης. Η ώθηση που θα νιώσετε, έχει την πρόθεση να σας δείξει ποιες αλλαγές πρέπει να κάνετε άμεσα στη ζωή σας. Επιστρατεύστε το θάρρος σας, για να αφήσετε πίσω τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι. Μην σας εκπλήξει μια ανέλπιστη έλξη ή η επισφράγιση ενός ενθουσιώδους νέου εγχειρήματος. Είναι η στιγμή του «μέσα ή έξω», χωρίς καμία ενδιάμεση επιλογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πρόθυμοι να κάνετε αλλαγές στην πρακτική σας για τις σχέσεις. Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Ταύρο, πυροδοτεί τον 7ο Οίκο σας της συνύπαρξης. Είναι καιρός να επανέλθει η ισορροπία στις σχέσεις σας, κάτι που θα καταφέρετε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Φροντίστε να είστε απόλυτα ειλικρινείς προς το ταίρι σας ή ένα καινούργιο ενδιαφέρον. Οι εξελίξεις θα πάρουν γρήγορα επίσημη τροπή, αρκεί να μιλήσετε ξεκάθαρα και να επιλύσετε βαλτωμένα προβλήματα. Αν έχετε κάποια επιχειρηματικά σχέδια, φροντίστε να συνεργαστείτε με ακεραιότητα και συνέπεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήπως φτάνει στη λήξη της η ετήσια συνδρομή σας στο γυμναστήριο; Η Πανσέληνος στον Ταύρο και τον τομέα σας της ευημερίας, θα σας θυμίσει όσα έχετε αμελήσει για τον εαυτό σας. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στη φυσική σας κατάσταση, γιατί ακόμα και μικρές αλλαγές μπορούν να επιφέρουν μεγάλα οφέλη. Προσέξτε τη διατροφή σας, φροντίστε την υγεία σας, κάντε την εξάσκηση καθημερινή σας συνήθεια. Θα νιώσετε γρήγορα τη θετική διαφορά σε πολλά επίπεδα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκφραστείτε, η Πανσέληνος στον Ταύρο και τον 5ο Οίκο σας της δημιουργίας, απαιτεί από εσάς να εξωτερικεύσετε όσα σχεδιάζετε στο μυαλό σας. Μην διστάσετε να αναλάβετε δράση, καθώς το θάρρος θα είναι ο καταλύτης για την επιτυχία σας. Η ερωτική σας ζωή τονώνεται επίσης, μιας και κεντρίζεται ο αισθησιασμός και η γοητεία σας. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να πάρετε ρίσκα που θα αποδώσουν «καρπούς», ειδικά αν είστε έτοιμοι να διευρύνετε την οικογένειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ό,τι αφορά το σπιτικό σας θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκεί σας στρέφει η Πανσέληνος στον Ταύρο, που θα φωλιάσει στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της φροντίδας. Ενδώστε στη διάθεση να ασχοληθείτε με τους χώρους σας, σε επίπεδο διακόσμησης ή και ανακαίνισης. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, σύντομα θα βρεθείτε μπροστά στο ακίνητο των ονείρων σας. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε από πού να αρχίσετε, να ξέρετε ότι έχετε έξι μήνες περιθώριο για να πραγματώσετε κάθε σπιτικό όνειρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κοινωνικοποίηση είναι το ζητούμενό σας, αυτό θα συνειδητοποιήσετε με την Πανσέληνο στον Ταύρο, που θα φωτίσει τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Είναι η ιδανική στιγμή για να στρέψετε την προσοχή και τη δράση σας στο σύνολο, σε τοπικό ή ευρύτερο επίπεδο. Έχετε πολλά να μάθετε, να μοιραστείτε και να εξερευνήσετε. Να θυμάστε ότι η επαφή σας με καινούργια άτομα, μπορεί να σας φέρει κοντά σε ανθρώπους με ισχύ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment