PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει με δυναμισμό.

ΚΡΙΟΣ

Το χάρισμα σας του οραματισμού κορυφώνεται. Από τη μία πλευρά θα εκτοξευτεί η δημιουργικότητά σας, βλέποντας πολύχρωμες δυνατότητες εκεί που θεωρούσατε ότι υπήρχαν μόνο αδιέξοδα. Από την άλλη, θα κάνετε γενική καθαριότητα στο σπιτικό σας. Είστε έτοιμοι να εξαλείψετε κάθε ακαταστασία και να απαλλαγείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον σε κάτι. Μπορεί καθ’ οδόν να νιώσετε κάποιες τύψεις ή άλλα έντονα συναισθήματα, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε την κατάλληλη στήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλοι για έναν και ένας για όλους. Θα βρείτε εμπνευσμένους νέους τρόπους να συμπράξετε, ακόμα και υπό τους παρόντες υγειονομικούς περιορισμούς. Έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, ακόμα κι αν μοιραστείτε τη δόξα. Μελετήστε ξανά τους στόχους σας για το υπόλοιπο της χρονιάς και αξιοποιήστε την εύνοια της τεχνολογίας. Προσεγγίστε τις γνωριμίες και τις διαδικτυακές επαφές σας, που είναι πρόθυμες να καινοτομήσουν παρά τις συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στήστε τη δική σας γωνιά εργασίας και επιτυχίας, για να εκτοξεύσει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μέχρι τις 27 Ιουνίου θα πρωταγωνιστήσει η προώθηση της καριέρας σας, ακόμα και μέσω στρατηγικής για αξιοποίηση των διαδικτυακών σας επαφών. Προσεγγίστε τα άτομα με ισχύ, για να μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Κάντε δελεαστικές προσφορές και προτάσεις, που θα παραμερίζουν τον ανταγωνισμό. Και στο μεταξύ φροντίστε να κάνετε συχνά διαλείμματα, για να παραμείνετε δυνατοί και ακμαίοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμάστε τις αποσκευές σας, μεταφορικά μιλώντας, η διάθεσή σας για περιπλανήσεις κεντρίζεται μέχρι τις 27 Ιουνίου. Υπό κανονικές συνθήκες χωρίς υγειονομικούς περιορισμούς, αυτή θα ήταν η ιδανική περίοδος να γνωρίσετε καινούργια μέρη και άλλες κουλτούρες. Τώρα πρέπει να φανείτε «διαδικτυακά» δημιουργικοί, βάζοντας καινούργιες εικόνες και ιδέες στη ζωή σας. Η επαφή με ανθρώπους από διάφορα μέρη, μπορεί να δώσει εναύσματα για κάποιες διεθνείς συνεργασίες. Ενδείκνυται επίσης να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, με εργαστήρια και σεμινάρια για τομείς που σας ενδιαφέρουν.

ΛΕΩΝ

Δυστυχώς δεν εξαϋλώνεται ό,τι δεν βλέπετε, θα αναγκαστείτε να χειριστείτε όσα έχετε χώσει κάτω από το χαλί. Ίσως και η διάθεσή σας να έχει εναλλαγές, να νιώθετε πωρωμένοι με κάτι και το επόμενο λεπτό να σας είναι αδιάφορο. Για να διατηρήστε όση ισορροπία είναι εφικτή, αποφύγετε δραστηριότητες που σας πιέζουν ή να δίνετε χρόνο ανάκαμψης ανάμεσά τους. Ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, καθώς ο ερωτισμός σας θα τονωθεί. Μόνο προσέξτε μια πιθανή έξαρση ζήλιας, που μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Ξεχάστε την υπομονετική φύση σας, αυτή η περίοδος ανορθώνει τη σεξουαλική σας διάθεση και εντείνει την ανάγκη για δέσμευση. Οι δεσμευμένοι θα σκεφτείτε το επόμενο βήμα της σχέσης, από τη συμβίωση μέχρι και την επέκταση της οικογένειάς σας. Προσέξτε μόνο την ένταση της ορμής σας, εστιάστε στη διαπραγμάτευση και τις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Μην καταλήξετε να γκρεμίσετε γέφυρες αντί να χτίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Στραφείτε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, το ευνοεί η Άνοιξη. Μιας και η περίοδος αυτή αναμένεται να είναι απαιτητική, πρέπει να διαμορφώστε ανάλογα το πρόγραμμά σας. Θα χρειάζεστε πρακτικές αποσυμπίεσης, ώστε να μην καταπονήσετε τον εαυτό σας. Παράλληλα, φορέστε τα γάντια σας και βγάλτε από τη ζωή σας τη σκόνη και την τοξικότητα. Αφού καθαρίσετε, αδειάστε τα ντουλάπια σας από τροφές που απομυζούν την ενέργειά σας αντί να σας φορτίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κανείς δεν βάζει στη γωνία έναν Σκορπιό! Η λάμψη σας γίνεται εκτυφλωτική και προτιμάτε να γίνετε οι πρωταγωνιστές αντί για παρατηρητές των εξελίξεων. Αξιοποιήστε το διαδίκτυο για να επιδείξετε τα ταλέντα και να γνωστοποιήσετε τα επιτεύγματά σας. Παράλληλα θα αρχίσει να εκτοξεύεται και η προσωπική σας ζωή, γι’ αυτό επιτρέψτε στο πάθος να πάρει τα ηνία. Μόνο προσέξτε την ορμή σας, για να μην θίξετε ευαίσθητα πρόσωπα και θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πανέτοιμοι να ασχοληθείτε με το σπιτικό σας. Από τη μία πλευρά, θα θέλετε να διαμορφώσετε την έδρα των καινοτόμων ιδεών σας. Από την άλλη, πρέπει να σκεφτείτε τις στιγμές θαλπωρής για εσάς και όσους άλλους είναι υπό την ίδια στέγη. Γι’ αυτό μειώστε την έκταση των εργασιών σας, ώστε να έχετε περιθώριο ελιγμών. Δεν χρειάζονται υπερβολές, τόσο σε επίπεδο αλλαγής της διακόσμησης όσο και σε μια πιθανή ανακαίνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε περισσότερο τα λόγια σας, οι λέξεις αποκτούν περισσότερη δύναμη. Αυτή η μετάβαση μπορεί να βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας. Αλλά θα είναι απαραίτητο να επιλέγετε το κατάλληλο κοινό, για να έχετε την ανταπόκριση που επιδιώκετε. Οι υπάρχουσες σχέσεις μπορεί να γίνουν πιο δυναμικές ή «δυναμίτιδες». Για να αποφύγετε συγκρούσεις, φροντίστε να είναι ισότιμα διαμερισμένες οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του καθενός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λαμβάνετε το άγγιγμα του Μίδα, κάθε σκέψη σας μπορεί να αποδίδει σε μετρητά, γι’ αυτό αδράξτε κάθε ευκαιρία και βάλτε σε κίνηση τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Είστε πλημμυρισμένοι καινοτόμες ιδέες. Τώρα εστιάστε στο να τις περάσετε στη δράση, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τα έσοδα και κάνετε υπερβολικές δαπάνες. Επίσης, φροντίστε να μην είστε επικριτικοί και σκληροί με τους συνεργάτες σας. Είστε οι ομαδικοί παίκτες του ζωδιακού κύκλου, όχι δικτάτορες.

ΙΧΘΥΕΣ.

Ετοιμαστείτε να αναδυθεί όλη η ορμή και η παραγωγικότητά σας, να κάνετε επιτέλους τις μεγάλες αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να απελευθερωθείτε από καθετί περιττό και κάθε περισπασμό. Για να αποφύγετε να πιεστείτε ή να εξαντληθείτε, πρέπει να φροντίσετε παράλληλα το σώμα και τη διατροφή σας. Θέστε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα γιατί όσο πιο πετυχημένοι και ευτυχισμένοι είστε, τόσο πιο γενναιόδωροι γίνεστε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment