PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην εργασιακή εξέλιξη.

ΚΡΙΟΣ

Οραματιστείτε τη λωρίδα της γρήγορης ταχύτητας, αρκεί να θυμάστε ότι δεν έχει τόσο σημασία το τι γνωρίζετε αλλά το ποιον. Είναι καιρός να αξιοποιήσετε όλα τα άτομα με επιρροή στη λίστα επαφών σας. Δεν θα ζητήσετε άμεση προώθηση, μόνο μια σύσταση ως ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας. Ορμήστε και γνωστοποιήστε τις προθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Διευρύνετε την οπτική σας για τα πάντα και τους πάντες. Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος, έξω από τους οικείους τέσσερεις τοίχους σας. Διαβάστε φιλοσοφία, μελετήστε κοινωνικά θέματα, κάντε μια διαδικτυακή περιήγηση σε μουσεία ανά τον κόσμο. Δεν χρειάζεστε αφορμή ή αιτία για να δράσετε, κάντε το για τη δράση. Απλά ακολουθήστε την έμπνευση της ατμόσφαιρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να εξομαλύνετε κάθε δυσχέρεια στις επικοινωνίες σας. Ακόμα κι αν πρέπει να παραμερίσετε την περηφάνια σας για να επέλθει η γαλήνη, είναι μια θυσία που αξίζει τον κόπο. Αν είναι δύσκολο να ξεπεραστεί ο αμυντικός μηχανισμός μίας πλευράς, θέστε ως όρο να μιλάει ο καθένας χωρίς να τον διακόπτει ο άλλος. Μπορεί να μην επιλύσετε τα πάντα σε μία συζήτηση, αλλά θα ανοίξετε τον δρόμο για μια αμοιβαία επωφελή λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αποποιείστε την ευάλωτη πτυχή σας. Η επαφή με τα πιο γνήσια και ωμά συναισθήματά σας, είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Σκεφτείτε πως ό,τι καταπιέζετε, θα εκραγεί την πιο απρόβλεπτη στιγμή και θα σας πιάσει απροετοίμαστους. Όσοι νοιάζονται για εσάς, δεν θα τρομάξουν από την αλήθεια σας. Ίσως μάλιστα να έρθουν πιο κοντά σας.

ΛΕΩΝ

Επιβληθείτε στον εαυτό σας, τη στιγμή που νομίζετε ότι είστε σε καλή πορεία, μια συναισθηματική αναταραχή μπορεί να σας βγάλει εκτός. Όσο καλά κι αν ξέρετε την αρένα του δράματος, ίσως έχετε την αίσθηση ότι κάποιος «κέντρισε» την ευαισθησία σας όταν δεν κοιτούσατε, επειδή δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε, αποφύγετε καταστάσεις που σας πιέζουν. Ίσως η γιόγκα να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αγάπη πλανάται στον αέρα, έχετε επιλογή.: Μια εκρηκτική εμπειρία που ίσως καταλήξει εφήμερη, είτε να κοπιάσετε συναισθηματικά για να διατηρήσετε έναν δεσμό, τα ζευγάρια μπορούν να δοκιμάσουν νέες ερωτικές προοπτικές. Οι ελεύθεροι αποφύγετε να κρίνετε κάποιο άτομο από την εμφάνιση και μόνο. Φυσικά χρειάζεται η χημεία, όμως και η πνευματική διέγερση μπορεί να κάνει θαύματα.

ΖΥΓΟΣ

Θέστε προτεραιότητες, όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας, ένας δικός σας άνθρωπος μπορεί να χρειαστεί τη στήριξή σας. Το πιο πιθανό είναι απλά να θέλει να «ξαλαφρώσει» αυτός ο άνθρωπος. Γι’ αυτό υπάρχουν οι σωστοί φίλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε τους κόλακες που σας περιτριγυρίζουν. Είτε πρόκειται για μια συναισθηματική προσέγγιση είτε για έναν πωλητή, εσείς δεν θα κερδίσετε από αυτήν. Αν το λογύδριο κάποιου ενέχει και χρήματα, θεωρήστε το ένδειξη για περαιτέρω έρευνα. Οποιοσδήποτε σας κάνει να νιώσετε άβολα, απομακρυνθείτε άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην προσπαθήσετε καν να ταιριάξετε χρήματα με φιλίες ή σχέσεις, δεν θα τα καταφέρετε. Κρατήστε τα οικονομικά σας έξω από τα επαγγελματικά και τα προσωπικά θέματα, ειδικά σε μια καινούργια γνωριμία. Λίγες ευγενικές χειρονομίες δεν βλάπτουν, αλλά οι γαλαντόμες από πλευράς σας, θα ραγίσουν το πορτοφόλι και την καρδιά σας. Μπορείτε να δείξετε το ενδιαφέρον σας με ένα δείπνο στο σπίτι και με ευχάριστη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν προτιμάτε να είστε ψυχροί και ευθείς στις συζητήσεις σας, αλλά θα υπερβάλετε και να «διανθίσετε» την αλήθεια. Ξέρετε ότι οι άλλοι στρέφονται σε εσάς στα δύσκολα, προκειμένου να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μην πείτε τίποτα παραπάνω από τα απαραίτητα και ας αποφασίσουν αν θα μείνουν ή θα φύγουν. Μόνο τα δεδομένα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πότε θα φανείτε μεγαλόψυχοι με τον εαυτό σας; Δεν είναι απαραίτητο να προστρέχετε συνεχώς για να σώσετε τους πάντες. Είναι πολύ πιο απλό να αφήσετε τους άλλους να σας προσεγγίσουν, αν χρειαστούν τη βοήθειά σας και πάλι, φροντίστε να τους ενδυναμώσετε για να βρουν τις δικές τους λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Δεν είναι κακό να μοιράζεστε τη σκηνή και να έχετε κόσμο γύρω σας. Κάθε είδους ανταλλαγή ιδεών θα βοηθήσει τη δημιουργική ροή, γι’ αυτό ακολουθήστε τον οίστρο της ατμόσφαιρας. Και αν δυσκολεύονται κάποιοι να συμμετέχουν, σπάστε τον πάγο με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment