PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα να  διευθετήσετε  πρωτίστως δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

ΚΡΙΟΣ

Είναι η τέλεια ημέρα για σας να βουτήξετε στα βαθιά νερά της απελπισίας και της απογοήτευσης και να μεταμορφώσετε τις σκέψεις και τα λόγια σας σε πράξεις επιτυχίας και ικανοποίησης. Βάλτε ψηλά τον πήχη της ευτυχίας και στην ερωτική σας ζωή σήμερα, κάντε σημαντικά και ουσιαστικά βήματα για να πλησιάσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε, διαλογιστείτε και φιλοσοφήστε τα ζητήματα καρδιάς που σας παιδεύουν και αφήστε να δράσουν ελεύθερα ο παρορμητισμός και ο ενθουσιασμός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα σας γεμίζει με όμορφες σκέψεις από το παρελθόν, με ολοζώντανες, αγαπημένες εικόνες από τις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, σας παρακινεί να ταξιδέψετε στο μέλλον έχοντας παρακαταθήκη τις εμπειρίες και τις ατυχίες που προηγήθηκαν. Προσανατολίστε τις επιθυμίες και τα θέλω σας προς την ομοψυχία και την αμοιβαιότητα στη σχέση σας, η σημερινή αστρολογική όψη φλογίζει την ευαίσθητη πλευρά σας, η τρυφερότητα του δεσμού σας βάζει φτερά στα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώστε μεγάλη σημασία σήμερα στα μηνύματα που έρχονται από τους αγαπημένους σας ανθρώπους και το φιλικό σας περιβάλλον, γιατί είναι εκείνα που θα αφυπνίσουν το επικοινωνιακό χάρισμα και τη διπλωματία σας για να βάλετε σε ενέργεια τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας. Εμπιστευτείτε τα καλότυχα σημάδια των αλλαγών στη ζωή σας, ζητήστε από το ταίρι σας να σας εκμυστηρευτεί τα προβλήματα και τις ανησυχίες του, μην αφήνετε το δεσμό σας να βαλτώνει από ανία και πλήξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά και τα εργασιακά θέματα που σας προβληματίζουν είναι στο προσκήνιο για σας. Συγχρονίστε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, η αρμονική όψη εξάπτει την φαντασία σας και σας προτρέπει να λειτουργήσετε περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική σας. Αφήστε για αύριο την ορθολογιστική σας διάθεση, απομακρύνοντας από την ερωτική σας ζωή το φόβο για μια έντονη ρήξη με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Φροντίστε να έχετε μεθοδικότητα και διαλλακτικότητα στη συμπεριφορά σας απέναντι σε πρόσωπα της οικογένειας και του φιλικού σας περιβάλλοντος σήμερα, για να περάσετε μια απίθανη μέρα. Αγκαλιάστε ζεστά τη συντροφικότητα και τη ρομαντική διάθεση του δεσμού σας, μη δείχνετε επιφυλακτικότητα σε μια σημαντική πρόταση που θα σας γίνει, υπάρχει ανάγκη να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στον εγωισμό και τα πραγματικά σας θέλω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθανθείτε την ευφορία και την ευχαρίστηση σήμερα από μια σημαντική και ουσιαστική συζήτηση με έναν κοντινό σας άνθρωπο, που θα βοηθήσει τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας να γίνουν πραγματικότητα. Η μέρα θα είναι πολύ καλή για σένα και αυτό θα είναι ένα σημάδι καλής συνεννόησης και ευχάριστης επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο, που πιθανόν σας επιβάλλει να ξεχάσετε τα δύσβατα προβλήματα του παρελθόντος, βάζοντας πλώρη για μια καινούρια, ευτυχισμένη αρχή στο δεσμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργική διάθεση για αλλαγές και θετικές ανατροπές στην καθημερινότητά σας, είναι η σημερινή ενέργεια που διαχέετε στο περιβάλλον που κινείστε και προέρχεται κυρίως από τη σημερινή αστρολογική όψη, που ανεβάζει τους συναισθηματικούς και σεξουαλικούς τόνους στη σχέση σας, δε σας επιτρέπει να αψιμαχήσετε ή να κοντράρετε με τον ερωτικό σύντροφο, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ανοιχτές τις πόρτες για ένα ρομαντικό και τρυφερό περίπατο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστη, ξέγνοιαστη και παράλληλα ολοζώντανη μέρα ξημερώνει, η σημερινή αστρολογική όψη κάνει ευοίωνες όψεις για την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Διαλύστε επιτέλους τις ψευδαισθήσεις και τις φαντασιώσεις που ταλαιπωρούν το δεσμό σας, αποσυμπιεστείτε από τα βάρη και τις ευθύνες που σας κατατρέχουν στη δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, αφεθείτε στην τρυφερότητα και τη ζεστασιά του ερωτικού σας συντρόφου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, είναι δεδομένο πως η καθημερινότητά σας αλλάζει μορφή, το χαμόγελο επανέρχεται στα χείλη σας, οι συζητήσεις που κάνετε με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους είναι μεθυστικές, η θετική σας αύρα και η γοητεία σας μαγνητίζουν συναισθηματικά και αισθησιακά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Επωφεληθείτε από τη θέση των πλανητών, για να κερδίσετε μια σημαντική υπόσχεση απ’ το ταίρι σας για το μέλλον της σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πλημμυρίζετε με ζεστά και τρυφερά συναισθήματα, η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, οι καλλιτεχνικές σας ικανότητες και η δημιουργικότητά σας έρχονται στο προσκήνιο, οι μυστικές σκέψεις που κρατούσατε απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο απελευθερώνονται από τα βάθη της ψυχής σας, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται με αφοσιωμένη και δοτική διάθεση, το κέφι και η ζωντάνια επανέρχονται στην προσωπική και ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρούμενο και ευχάριστο προφίλ χρειάζεται να έχετε σήμερα, γιατί είναι μία από τις πιο τυχερές σας ημέρες, οι αστρολογικές συγκυρίες και οι θετικές όψεις των πλανητών φέρνουν ευτυχισμένα συναισθήματα στην καρδιά σας, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις διέπονται από αισιόδοξα μηνύματα, οι έμπιστοι φίλοι είναι στο πλευρό σας. Αποκτήστε παιχνιδιάρικη διάθεση με τον άνθρωπο που αγαπάτε, βγείτε έξω από τα τετριμμένα της ζωής, απολαύστε την ερωτική ζεστασιά και την αίγλη του δεσμού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και χαρείτε με τους φίλους σας σήμερα, απολαμβάνοντας ξεχωριστές, μοναδικές στιγμές. Είναι μία ημέρα που οι αστρολογικές όψεις της ημέρας φέρνουν προσωπική λάμψη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στη ζωή σας. Απομακρυνθείτε από τα υλικά και εφήμερα αγαθά, επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στον άδολο έρωτα και την ειλικρινή αγάπη του συντρόφου σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment