PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια. Καλό μήνα σε όλες και όλους!

Συμβουλή: Σήμερα επικοινωνιακά ανοίγματα, αισιόδοξες διαθέσεις, έμφαση στη συναναστροφή.

ΚΡΙΟΣ

Τολμήστε να προκαλέσετε έντονες συζητήσεις για ένα επιχειρηματικό όνειρό σας. Οι ιδέες θα σας κατακλύζουν με ταχύτητα και θα πρέπει να τις καταγράφετε για να τις συγκρατήσετε. Μόνο μην ρισκάρετε καμία παρορμητική επένδυση, πρέπει να κάνετε σχολαστική έρευνα. Θα εντοπίσετε συνεργάτες από διάφορους τομείς και μαζί θα απογειώσετε τα οράματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποχαιρετίστε κάθε είδους νωχελικότητα, ποτέ δεν είναι αργά να δράσετε, επιλέξτε έναν στόχο και ορμήστε του. Δεν πειράζει αν τα εγχειρήματά σας μικρύνουν τη λίστα ατόμων που θα πάρουν δώρο φέτος, πάντως δεν θα χάσουν οι άνθρωποι που έχουν αποδείξει τα αισθήματα και την αξιοπιστία τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να τους δείξετε πόσο σημαντικοί και να ενδυναμώσετε το δέσιμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι οι συνέργειες κερδίζουν κάθε πίστα. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα τονώνεται γι’ αυτό αξιοποιήστε το διάστημα και μοιραστείτε τις πιο μύχιες σκέψεις, ελπίδες σας αλλά και ανησυχίες. Αν είστε αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι χρειάζεται η χημεία αλλά η διέγερση του μυαλού σας είναι πιο ερεθιστική από οτιδήποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε ένα σπουδαίο εγχείρημά σας; Βάλτε τις τελευταίες πινελιές και περάστε στη στρατηγική γνωστοποίησης. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, από τη γραμματοσειρά που θα επιλέξετε μέχρι το κάθε περιτύλιγμα, αλλά διαθέτετε γούστο, για να φροντίσετε τα πάντα με άρτιες προτεραιότητες.

ΛΕΩΝ

Αναβαθμιστείτε, ίσως σας γίνει μια δελεαστική πρόταση με ηγετικό ρόλο ή θα τολμήσετε να δοκιμάσετε ένα αυτόνομο εγχείρημα. Κάποιοι θα βγείτε στο προσκήνιο, άλλοι θα αποδείξετε τα πολλά δημιουργικά ταλέντα σας. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου να αξιοποιήσετε αυτή την συμπαντική ώθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πώς πάει ο προγραμματισμός για την εορταστική περίοδο; Η πρόθεσή σας θα είναι να δείξετε σε φίλους και την οικογένεια, πόσο εκτιμάτε τη στήριξη και την αγάπη που μοιράζεστε. Αν υπάρχουν τριβές στο στενό σας περιβάλλον, τώρα μπορείτε να τις εξομαλύνετε. Και αρχίστε να οργανώνετε τις κοινές γιορταστικές δράσεις σας, με όλους τους κανόνες ασφάλειας που απαιτεί η «νέα κανονικότητα».

ΖΥΓΟΣ

Ποια μεγάλη αλλαγή θέλετε να κάνετε στη ζωή σας; Αρχίστε την προετοιμασία τους, αξιοποιήστε το διάστημα για να κάνετε προτάσεις και να οργανώσετε συμφωνίες, χρησιμοποιώντας την ευφράδειά σας. Για ό,τι κι αν ονειρεύεστε, τώρα είναι η στιγμή να του δώσετε προβάδισμα και να στήσετε την ιδανική ομάδα συμμάχων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα γραπτά μένουν, είναι σημαντικό να κινήστε με αυτή την αρχή στο εξής. Μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου πρέπει να εξισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας και να στραφείτε στη λιτότητα αντί για την σπατάλη. Αλλά αν σκέφτεστε τις αγορές σας ως επένδυση, κάντε δώρα στους άλλους και στον εαυτό σας, που θα διέπονται από αγάπη και όχι από την ποσότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεστε βοήθεια στον τομέα της προβολής, παρ’ όλα αυτά, μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου θα εκτοξεύεται η ετοιμότητα και η οξύνοιά σας. Ό,τι σημαντικό έχετε να εκφράσετε ή να προωθήσετε, κάντε το με ειλικρίνεια. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος, αν θέλετε επίσης να αλλάξετε ή να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε να μην σας παρασύρουν οι δονήσεις παραμυθιού αυτής της περιόδου. Μπορείτε να πετύχετε αίσια αποτελέσματα, αν μειώσετε λίγο τις άμυνές σας και επιτρέψετε την πρόσβαση στην καρδιά σας. Μόνο προσέξτε μήπως δεχθείτε και την επίσκεψη θεμάτων του παρελθόντος ή παλαιότερων φόβων. Αυτή είναι η στιγμή να απαλλαγείτε από όλα δια παντός, γι’ αυτό επενδύστε στην επούλωση. Στραφείτε σε ειδικούς ή σε μεθόδους διαλογισμού για στήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε στο συνεργατικό στοιχείο σας, πολλοί θα θέλουν να μετάσχουν σε κάθε σημαντικό σκοπό ή όνειρό σας, γι’ αυτό αρχίστε να διευρύνετε τα δίκτυά σας. Όλοι έχουν διάθεση για προσφορά, κάτι που θα υπηρετήσει η δύναμη των συνόλων και η οργάνωση σχετικών δράσεων. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται το εργαλείο για να διαδώσετε κάθε ευγενή πρόθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε έτοιμοι για πολλές ευκαιρίες; Επαφές και συζητήσεις μπορούν να περάσουν γρήγορα την καριέρα σας σε ανώτερα επίπεδα. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να στήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας και να κάνετε προσεγγίσεις. Η επιμελής προετοιμασία είναι το κλειδί, για να βρεθείτε κοντά σε άτομα με επιρροή που θα εκτοξεύσουν το μέλλον σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment