PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε το χάρισμα να κάνετε τους άλλους να ανοίγονται, αυτό θα αμβλυνθεί τώρα. Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, ενδέχεται να ακούσετε πολλά μυστικά τους. Τιμήστε την εχεμύθεια που σας δείχνουν και διαφυλάξτε τα ως κόρη οφθαλμού. Να ξέρετε ότι δεν αποκλείεται να σας δοκιμάσει κάποιος, ζητώντας τη γνώμη σας για έναν κοινό γνωστό. Δεν πρέπει να εμπλακείτε σε αυτό το κουτσομπολιό, ακόμα κι αν πρόκειται για κάποιον που αντιπαθείτε. Με την αποφυγή σχολιασμών θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη αλλά και τον σεβασμό των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίξτε διάπλατα τις επικοινωνιακές σας κεραίες, αναμένεται βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε σπίθες για ένα άτομο που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Συνεχίστε να ανταλλάσσετε τις απόψεις σας διαδικτυακά, μέχρι να τα πείτε και δια ζώσης. Όσο για τους δεσμευμένους, καλούνται να σπάσουν τη μονοτονία του περιορισμού στο σπίτι. Πάρτε την πρωτοβουλία να «στήσετε» κάτι καινούργιο για εσάς και το ταίρι σας, στην κουζίνα ή την κρεβατοκάμαρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, να δώσετε περισσότερη σημασία στα μικροπράγματα, τώρα που έχετε και άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας. Αξιοποιήστε τον περιορισμό στο σπίτι, για να το τακτοποιήσετε και να κάνετε διακοσμητικές αλλαγές ή παρεμβάσεις. Επίσης, ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τους συνεργάτες σας. Στις συζητήσεις σας εκ του μακρόθεν, μην περνάτε κατευθείαν στα εργασιακά θέματα. Λίγος κοινωνικός διάλογος θα τονώσει την οικειότητά σας και θα ωφελήσει τις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο φακός σας λατρεύει και δεν υπάρχει διάκριση ανάμεσα σε αυτόν του κινητού ή του υπολογιστή σας. Αξιοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γνωστοποιήσετε τα σημαντικά που έχετε να πείτε. Ξεπεράστε στους δισταγμούς και θέστε ψηλά τον πήχη, ειδικά αν πρόκειται για πιο προσωπικές προσεγγίσεις. Όταν στοχεύετε στο τέλειο, έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσετε. Οι δεσμευμένοι, επιστρατεύστε τη δημιουργικότητά σας και μέσα στο σπίτι. Στήστε το κατάλληλο σκηνικό που θα αναδύει τη ρομαντική και ερωτική σας διάθεση και δεν θα χάσετε.

ΛΕΩΝ

Κάντε μια παύση στην επιδεικτική σας τάση, όσο κι αν ζείτε για το χειροκρότημα, μπορείτε να διαπρέψετε και σε ρόλους στήριξης. Γι’ αυτούς που αγαπάτε και πιστεύετε, μπορείτε να γίνετε ο ήρωας τους και να αναδείξετε τα ταλέντα τους. Ίσως μπορείτε να τους προωθήσετε διαδικτυακά σε κάποιες χρήσιμες γνωριμίες σας. Μπορείτε επίσης να αναλάβετε μέρος των πολλών υποχρεώσεών τους αν πρόκειται για συνεργάτες. Να ξέρετε ότι οι ευχαριστίες ίσως καθυστερήσουν να έρθουν ή να μην έρθουν καθόλου. Ωστόσο, η γενναιοδωρία σας θα ανταμειφθεί με άλλους τρόπους από το σύμπαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιήστε τον κύκλο των επαφών σας, πριν κάνετε οποιαδήποτε σημαντική κίνηση, ζητήστε τις απόψεις των ατόμων με γνώση επί του θέματος. Έτσι δεν καταλήξετε να χαθείτε στις αμέτρητες σελίδες του διαδικτύου. Αν και εσείς θα πάρετε την τελική απόφαση, οι πολλές οπτικές θα διευρύνουν πολύ τις επιλογές σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα λάθη του παρελθόντος δεν μπορούν να ανακληθούν, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να φτιάξετε λεμονάδα όταν η ζωή σας δίνει λεμόνια. Αν θεωρείτε ότι μια ιδέα σας μπορεί ακόμη να πραγματωθεί, είναι η στιγμή να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο. Αυτή τη φορά είστε πιο σοφοί και θα κινηθείτε με συνέπεια, αντί να αναζητάτε σύντομους δρόμους λόγω πίεσης χρόνου. Τώρα ευνοείτε και ο τομέας σας των σχέσεων. Αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, είτε είναι σε απόσταση είτε συμβιώνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επανέρχεστε στο στοιχείο σας. Βάλτε προτεραιότητες σε όλες τις υποχρεώσεις σας και φροντίστε να δώσετε χρόνο σε όσα αγαπάτε να κάνετε. Μήπως λέτε στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν, αντί γι’ αυτά που θα έπρεπε; Παραμερίστε τις στρατηγικές και εστιάστε στην αυθεντικότητα. Ακόμα κι αν κάποιοι σοκαριστούν κάποιοι αρχικά, θα κατανοήσουν ότι είστε στο πλευρό τους. Η αλήθεια είναι αυτή που θα σας κάνει να επικοινωνήσετε ξανά με καθαρή συνείδηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιστρατεύστε την εμπιστευτικότητα και τη διακριτικότητά σας, ίσως δυσκολευτείτε να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων. Κάποιος που φαίνεται να σας ακούει με προσοχή, είναι πιθανό να θέλει να εκμαιεύσει πληροφορίες από εσάς. Επειδή για κανέναν δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι, αποφύγετε να αποκαλύψετε μυστικά σας ή να σχολιάσετε άλλα άτομα. Κρατήστε τα προσωπικά σας πίσω από τις πόρτες σας, όπου δεν σκέφτεστε ότι και οι τοίχοι έχουν αφτιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κερδίσετε περισσότερα με το χιούμορ σας, αν νιώθετε κάποια πίεση ή ένταση, βγάλτε στην επιφάνεια την ανέμελη πλευρά σας. Επειδή συνήθως είστε συγκρατημένοι, πολλοί δεν ξέρουν ότι είστε η ψυχή της παρέας. Ειδικά αν γνωρίζουν μόνο την επαγγελματική σας πτυχή. Παραμερίστε κάθε στρατηγική και θα γίνετε πιο προσιτοί. Επικοινωνήστε με φιλικά άτομα που έχετε να μιλήσετε καιρό, ποτέ δεν ξέρετε ποιος διάλογος θα αναδείξει εξαιρετικές συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σιγήστε το τηλέφωνό σας και κλείστε όλες τις πρόσθετες διαδικτυακές εφαρμογές, μια σημαντική ώθηση παραγωγικότητας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αφοσιωθείτε στα εγχειρήματα που χρειάζονται την προσοχή και την εστίασή σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να διακόψει τον οίστρο σας, εργαστείτε σε ένα απομονωμένο σημείο. Αν δεν είναι εφικτό υπό τις συγκυρίες που επικρατούν, φορέστε τα ακουστικά σας για να ακούτε μόνο μουσική. Θα τελειώσετε τα πάντα πιο γρήγορα, ώστε να διασκεδάσετε αργότερα με όσους συμβιώνετε.

ΙΧΘΥΕΣ.

Διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, μην χρονοτριβείτε με ασήμαντα θέματα. Κινηθείτε γρήγορα προς τους στόχους σας, γιατί διαφορετικά θα μείνετε στάσιμοι να κοιτάτε το δέντρο και θα χάσετε το δάσος. Με επιπλέον εύνοια όσον αφορά την εκπαίδευση, αναζητήστε τώρα σεμινάρια ή εργαστήρια που θα επεκτείνουν το γνωστικό σας πεδίο. Αν είστε ειδήμονες σε έναν τομέα, είναι καλή στιγμή για να μεταδώσετε τις γνώσεις σας σε διαδικτυακές ομάδες..

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment