PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η ζωή όλων πιο όμορφη .

ΚΡΙΟΣ

Ψυχραιμία, αυτοέλεγχος, αντοχή και υπομονή, αυτά είναι που θα πρέπει να επιδείξεις σήμερα. Η σημερινή μέρα θα σε επιβαρύνει με εκνευρισμό για τα όσα απαιτούνται να γίνουν από σένα με συνέπεια την κούραση που θα ρίξει σε δεύτερο πλάνο την επιθυμία σου να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τα θέλω σου και αυτά που σε διασκεδάζουν. Προσπάθησε λοιπόν να παραμείνεις ψύχραιμος, ώστε να περάσει αυτή η δύσκολη συγκυρία χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε ωθεί να αναθερμάνεις τις φιλίες σου, να διασκεδάσεις. Η μέρα φέρνει ανατροπές στα σχέδια που κατάστρωσες ή από απρόβλεπτα έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου ή κάποια ανασφάλεια που προκύπτει στα αισθηματικά σου, και που σου χαλάει την ευχάριστη διάθεση.  Πρέπει επίσης να ρίξεις και λίγο το βάρος στα όσα δεν έχεις τακτοποιήσει, ώστε να μην έχεις εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει τις υποθέσεις που σχετίζονται με τα οικογενειακά σου και κυρίως τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τα οικονομικά και υποθέσεις που απαιτούν λύσεις. Κρατάς το ταίρι σου έξω από αυτά που σε απασχολούν και είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί από την μια το προστατεύεις και από την άλλη δεν το κάνεις συμμέτοχο, άρα απόσταση. Το SOS της ημέρας πάντως είναι η αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία για να μην επιδεινωθούν οι ήδη δύσκολες καταστάσεις εξ αιτίας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συντροφικότητα σου υποδεικνύει ότι θα πρέπει να κανείς κοινωνούς τους δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς,  ώστε να συμμετέχουν σε όσα θέματα σε κρατούν σε εγρήγορση. Η μέρα θα σε απομακρύνει από κάποιους συγγενείς σου, αρκετά κοντινούς, αλλά και λίγο μακρύτερους, εξ αίτιας του ότι η στάση τους σε ξενέρισε γιατί δεν ήσαν υποστηρικτικοί στις επιδιώξεις σου, με συνεπεία να δημιουργηθεί χάσμα στις σχέσεις σας. Αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό, αλλά μην πέσεις στην παγίδα ώστε να χαλάσουν σχέσεις σας. Οι υπερβολές είναι κακοί σύμβουλοι στην παρούσα φάση, οπότε  δέον να τις αποφύγεις.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου γεννά ανασφάλεια κατά πόσον οι δυνατότητες και οι ικανότητες σου έχουν  υποχωρήσει σε βαθμό να μην μπορείς να ανταποκριθείς σε όσα είσαι υποχρεωμένος. Η μέρα δεν σε αφήνει να κάνεις κάποιες πιο ευχάριστες σκέψεις που να αποσπάσουν την προσοχή σου από τα όσα απαισιόδοξα σε ταλαιπωρούν, ευτυχώς μόνο προσωρινά. Όμως, όπως λέγεται, ¨αύριο είναι μια άλλη μέρα¨ και τα δυσάρεστα συναισθήματα θα εξαφανιστούν όπως ήρθαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη δημιουργεί την τάση να ασκείς κριτική ιδιαιτέρα μεροληπτική και πολλές φόρες άδικη στους πάντες, ακόμη και προς το ταίρι σου, εξιδανικεύοντας παράλληλα τον εαυτό σου. Η μέρα σε κουράζει, σε εκνευρίζει και σου χαλάει την διάθεση επειδή σου προκύπτουν οικογενειακά ζητήματα που πρέπει να φροντίσεις. Βάλε νερό στο κρασί σου, γιατί αλλιώς μόνο επιδείνωση την προβλημάτων να περιμένεις.

ΖΥΓΟΣ

Απαισιοδοξία και μελαγχολία είναι αυτά που σου φέρνει η μέρα, γιατί έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα μαύρα σχετικά με το τι δρόμο θα πάρουν  όσα προγραμματίζεις σε όλους τους τομείς, σχέσεις διαπροσωπικές, επαγγελματικές και τα οικονομικά σου. Με δεδομένη την κακή ψυχολογία σου, δυσκολεύουν οι σχέσεις σου στο οικογενειακό περιβάλλον, εξ αίτιας και των δυο μερών, οπότε θα προκύψει για λίγο μια αποστασιοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει τον τομέα των φιλικών σχέσεων σου και τη σύσφιξη τους. Η μέρα χαλάει το κλίμα από την άτσαλη παρόρμηση σου να κριτικάρεις τις επιλογές των φιλών σου. Εσύ μπορεί να έχεις καλές προθέσεις αλλά πρέπει να τις εκφράσεις με διπλωματικότητα και μόνο αν σου τις ζητήσουν, για να εισακουστούν οι υποδείξεις σου, αν και οι φίλοι σου το θέλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη εστιάζει την προσοχή σου σε θέματα που άπτονται της επαγγελματικής σου εξέλιξης και βελτίωσης. Όμως η μέρα σε διδάσκει, ότι κάθε επιτυχία πρέπει να έχει γερά θεμέλια, ώστε να διαρκέσει. Απαιτείται να είσαι οπλισμένος με διάθεση για δουλεία, επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία για να μην τα παρατήσεις με την πρώτη δυσκολία και να φθάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη αφήνει το μυαλό σου να ταξιδεύει, να προγραμματίζεις διασκεδάσεις και ξεκούραση. Η μέρα θα σου φέρει ανατροπές με κάθε είδους υποχρεώσεις που θα σε απογοητεύσουν με συνεπεία τον εκνευρισμό. Καταλάγιασε τον και μην τον εξωτερικεύεις στους άλλους, γιατί θα ψυχρανθείτε χωρίς πραγματικό λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η απομόνωση και οι αναμνήσεις που προβάλλουν έντονα θέλεις να είναι η μοναδική σου συντροφιά. Η αστρολογική όψη της ημέρας ίσως θα σε αποξενώσει από τους φίλους σου που θα νομίσουν ότι τους αποφεύγεις. Στο χέρι σου είναι να τους παρουσιάσεις με σωστό και εύσχημο τρόπο τους λόγους της αποχής σου από τις παρέες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η μέρα ρίχνει το φως της στα όσα αφορούν τις κάθε είδους σχέσεις σου, είτε διαπροσωπικές, είτε επαγγελματικές. Όμως η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει δυσκολίες σ’ αυτές, εξ αίτιας της παρορμήσεως σου να φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν κάνοντας κριτική που άφορα πράγματα άσχετα με σένα. Καλύτερα για σένα θα είναι να επιδιώξεις να απομονωθείς γιατί έτσι θα αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις και ζημιές στις σχέσεις σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment