PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα οι ανάγκες με τις επιθυμίες θα συμβαδίζουν.

ΚΡΙΟΣ

Είναι προτιμότερο να πατήσετε σήμερα φρένο στα βραχυπρόθεσμα, επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια, κάνοντας έναν σημαντικό απολογισμό για τις μέχρι τώρα επιτυχίες και επιδιώξεις σας. Μη βιάζεστε να γίνουν όλα από την μια στιγμή στην άλλη, πάρτε αποφάσεις με γνώμονα την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά σας στη συναισθηματική σας ζωή, η σημερινή αστρολογική όψη προτείνει να αποφύγετε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να οδηγηθούν σε αδιέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναπτύξτε τις θεωρίες και τα πιστεύω σας στη δουλειά και τις κοινωνικές σας επαφές σήμερα, η γνώμη και η θέση σας στα γεγονότα και τις εξελίξεις όχι μόνο μετράει, αλλά αποκτά οπαδούς και συμμάχους. Οι εναλλασσόμενες καταστάσεις γύρω σας και οι αιφνίδιες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, σας χαροποιούν και σας δημιουργούν γαλήνια και ήρεμη διάθεση. Ο ερωτικός σύντροφος περιμένει τη ζεστασιά και την τρυφερότητά σας, μη στερείτε από το δεσμό σας πολύτιμα, ηθικά αγαθά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, να συμμετέχετε στα κοινά με ήρεμη και νηφάλια διάθεση, να εξωτερικεύετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας, δίχως εγωισμό και πείσμα. Έχετε αυτοπεποίθηση στα ταλέντα και τα προτερήματά σας, μπορεί να ταλαιπωρείστε λίγο στον οικονομικό τομέα, αλλά η εποικοδομητική σας επιμονή και η υπομονή σας δίνουν λύσεις σε ό,τι συμβαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε σήμερα τα λόγια και τις κουβέντες σας στους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν και να διαστρεβλωθούν, φέρνοντας μπερδέματα και κόντρες με τους οικείους σας. Μισοτελειωμένες προσωπικές και συναισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν ίσως επανεμφανιστούν στο δρόμο σας, γι’ αυτό χρειάζεται ψυχικό σθένος και τόλμη για να αντιμετωπιστούν οι αιφνιδιαστικές εξελίξεις και οι απρόσμενες εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με τα οικονομικά και εργασιακά θέματα που σας καίνε σήμερα, αλλά και με τις συναισθηματικές σας ανησυχίες και επιθυμίες για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Χρειάζεται να προσέξετε την καλή σας επικοινωνία και τη γλυκύτητα στους τρόπους και τη συμπεριφορά σας στο ταίρι σας ή στα προσφιλή σας άτομα, για να κερδίσετε την εύνοια και τη συμπάθεια των γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από σήμερα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τις δημιουργικές σας ανησυχίες και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις αψιμαχίες στον επαγγελματικό και προσωπικό χώρο που κινείστε. Μια επανασύνδεση που περιμένατε διακαώς από το συναισθηματικό σας παρελθόν, είναι πολύ πιθανόν να σας απασχολήσει από σήμερα αρκετά σοβαρά, οι αδέσμευτοι επικοινωνήστε τρυφερά με το αντίθετο φύλο.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε σήμερα να αλλάξετε τις παγιωμένες συνήθειες που σας πηγαίνουν πίσω, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις στο χώρο της δουλειάς σας, που θα βοηθήσουν να απομακρύνετε τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες. Δράστε με τρυφερότητα και ζεστασιά στη συναισθηματική σας ζωή, μην αφήνετε άλυτες εκκρεμότητες στο δεσμό σας που αργότερα δε θα μπορείτε να διορθώσετε, δώστε τις μάχες σας με όπλα τη διπλωματική φύση και την ευγλωττία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαναμπαίνετε από σήμερα σε γρήγορους και ευχάριστους ρυθμούς καθημερινότητας, που σας ανεβάζουν ψυχολογικά και σας δημιουργούν χαρούμενη και ζωντανή διάθεση, είτε αφορά στις εργασιακές υποχρεώσεις, είτε στις συναισθηματικές σας επιθυμίες. Ενώ οι ερωτικές προθέσεις για το ταίρι σας απογειώνονται, προσέξτε λίγο περισσότερο την επικοινωνία με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι πιθανόν να δημιουργηθεί ασάφεια και ασυνεννοησία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέφτεστε έντονα σήμερα τις αλλαγές και τις διορθωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε στο χώρο της δουλειάς και του σπιτιού σας και ίσως ταραχτείτε λίγο με τα έξοδα και τις δαπάνες που χρειάζονται. Μην το βάζετε κάτω, διαθέτετε το κέφι και τη ζωντάνια να βγάλετε τη συναισθηματική σας ζωή από την μουντάδα και την θλίψη και πρέπει να το πετύχετε. Η σημερινή αστρολογική όψη σάς προειδοποιεί να μεταμορφώσετε τις εντάσεις σε πάθος και τις αψιμαχίες, σε τρυφερές στιγμές στο δεσμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε να προγραμματίσετε σήμερα πολλές εξωτερικές δουλειές και διευθετήσεις και να κάνετε σημαντικές συναντήσεις, γιατί οι μικροαναποδιές που ίσως παρουσιαστούν θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό και άγχος. Η σημερινή αστρολογική όψη ίσως φέρει κάποια μπερδέματα στην συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο, μη στέκεστε στις λεπτομέρειες, αγκαλιάστε τις ανάγκες και τα θέλω του δεσμού σας με υπομονή και κατανόηση, δίνοντας τον πιο θερμό σας εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναρωτηθείτε για τις επιλογές και τις σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, ξεκαθαρίστε τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν από τις δραστηριότητες που μπορείτε να αναβάλλετε, τακτοποιήστε τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας και μη φορτώνετε τον προϋπολογισμό σας με περιττές δαπάνες. Προσέξτε τις κουβέντες σας προς τον ερωτικό σύντροφο, μιλήστε με ειλικρίνεια και σαφήνεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σας, δίνουν ώθηση σήμερα, στα σχέδια και τις επιδιώξεις σας στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, αλλά και στις κοινωνικές σας επαφές. Ίσως δεν μπορείτε ακόμα να ικανοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας, γιατί μια απρόσμενη συνάντηση ή επικοινωνία με άτομο από το παρελθόν, θα σας βγάλει έξω από τα νερά σας, η σημερινή αστρολογική όψη είναι δεδομένο πως θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις από το χθες, που μπορεί να γίνουν μελλοντικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment