PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα δυναμικά και με τόλμη.

ΚΡΙΟΣ

Το κλίμα σήμερα είναι πιο βοηθητικό για τις υποθέσεις σου, ωστόσο θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνεπής με τις υποχρεώσεις, καθώς νιώθεις την ανάγκη να αποδράσεις από τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, αυτή η συμπεριφορά όμως είναι πιθανό να σε εμπλέξει σε μπελάδες. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή ημέρα τονίζει την ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχει μια ασάφεια στους στόχους σου που δεν σου επιτρέπει να προσεγγίσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, θα πρέπει σήμερα να δείξεις περισσότερη προσοχή σε πιθανά σενάρια εκμετάλλευσης από τρίτους, γενικότερα όμως υπάρχουν δυσκολίες στη ρύθμιση καθημερινών ζητημάτων πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχει και μια απόσταση με τα σχέδια που καταστρώνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει απέναντί σου, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δείχνοντας πως η προτεραιότητά σου είναι οι άλλοι μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Ωστόσο το κλίμα σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο και τα όρια δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα, λόγω και της συνάντησης του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ήλιο, που σε κάνει να… «καίγεσαι», προσπαθώντας να βρεις λύσεις μέσα από τη συζήτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου περισσότερο σε υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, κυρίως υποθέσεις πρακτικής φύσεως που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ωστόσο αντιμετωπίζεις όλα αυτά κάπως σαν αγγαρείες μετά από ένα πολύ κουραστικό διάστημα που ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά, καθώς νιώθεις πως ακόμη και η παραμικρή ενασχόληση με μικρολεπτομέρειες σε εξαντλεί μέσα στον ορίζοντα της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα είναι σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου πιο πρόσφορο έδαφος να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε προβληματίζουν, ωστόσο τα δημιουργικά σου σχέδια σήμερα σε προβληματίζουν καθώς νιώθεις πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως εσύ θέλεις και είσαι σε ένα κλίμα πιο πολεμικό, με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσοχή σου είναι σήμερα στραμμένη σε πιεστικά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή σε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ωστόσο σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο το τι είναι αυτό που αναζητάς από τους άλλους, καθώς υπάρχουν πολλές αυταπάτες που δεν σου επιτρέπουν να δεις καθαρά τις συνθήκες και οι βιαστικές κινήσεις εντείνουν ακόμη περισσότερο τα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα σήμερα είναι τονισμένα και σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, δυσκολεύεσαι να ρυθμίσεις κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας και αυτό μπερδεύει κάπως το κλίμα στις επαφές σου με τον περίγυρό σου. Ωστόσο, το κλίμα γίνεται πιο έντονο, καθώς οι συνθήκες σου φέρνουν κούραση, με το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε νευραλγικά σημεία του ωροσκοπίου σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου στις ανάγκες σου, ωστόσο σήμερα δυσκολεύεσαι να βρεις τι είναι αυτό ακριβώς που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πληρότητα και παρότι είναι μια βοηθητική περίοδος για σένα, σήμερα δεν δείχνεις τόσο ευελιξία, όσο οι συνθήκες απαιτούν, με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα. Από την άλλη, ένα ακόμη πιθανό σενάριο για σένα είναι πως έχεις απόλυτα προσανατολιστεί στα θέλω σου εγωιστικά, αφήνοντας τους άλλους σε δεύτερη μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο δικό σου ζώδιο, βγάζοντάς σε από την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών, ωστόσο παρότι νιώθεις την ανάγκη να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις νέα ξεκινήματα, οι συνθήκες μοιάζουν αρκετά μπερδεμένες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ανασφάλειες ως προς τα πού να κινηθείς. Γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που έχεις ένα θετικό πλαίσιο, χάρη στη θετική συνάντηση –για σένα– Ερμή και Ήλιου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη σημερινή ημέρα έχεις περισσότερο ανάγκη να ξεκουραστείς και προτιμάς να μεταθέσεις για κάποια επόμενη στιγμή στο μέλλον τις υποχρεώσεις που τρέχουν, ενώ παράλληλα υπάρχει μια σύγχυση στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις σου. Βρες λοιπόν χρόνο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς, καθώς με το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα, εκρήγνυσαι σαν ηφαίστειο με την παραμικρή αφορμή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα παρότι έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, δυσκολεύεσαι αρκετά να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και αυτό σε οδηγεί στο να θέτεις στόχους που τελικά δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμοι, λόγω της συνάντησης Ερμή-Ήλιου στο ζώδιό σου. Είσαι όμως πλέον σε μια περίοδο που προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, από την άλλη όμως δεν είναι λίγες οι φορές που δείχνεις εριστική διάθεση με το κοντινό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα είναι κάπως απαιτητική για σένα, με τη Σελήνη να έχει περάσει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, επιφορτίζοντάς σε με υποχρεώσεις που έρχονται στο προσκήνιο, καθώς και κοινωνικές επαφές περισσότερο τυπικού χαρακτήρα, ωστόσο εσύ τρέφεις κάποιες αυταπάτες και δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις, θέτοντας τελικά σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment