PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για οικονομικές διεκδικήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Το χάρισμα στην επικοινωνία το κατέχετε έτσι κι αλλιώς, αλλά τώρα ο μαγνητισμός σας αυξάνεται. Μόνο προσέξτε να μην ακουστείτε επιθετικοί ή ισχυρογνώμονες, μιας και ο κυβερνήτης σας μπορεί να σας καταστήσει τον «δικηγόρο του διαβόλου», κάτι τέτοιο θα γίνει αποδεκτό μόνο από άτομα που εστιάζουν στο πνεύμα σας, χωρίς να παίρνουν κάτι προσωπικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ετοιμαστείτε να συλλέξετε τους καρπούς των κόπων σας. Ακολουθήστε την παρόρμηση να διεκδικήσετε όσα ονειρεύεστε. Αυτή η ανάγκη θα οδηγεί τις φιλοδοξίες σας, παρά την πίεση που διέπει κάποια εγχειρήματά σας. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε και δεν αποκλείεται να λάβετε μια προαγωγή ή μια αύξηση. Απολαύστε τον υγιή ανταγωνισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλο σας το είναι ανορθώνεται. Αξιοποιήστε τη συγκυρία και πυροδοτήστε τις μηχανές σας. Ενισχύσετε την πνευματική και σωματική σας ακμαιότητα για να υλοποιήσετε όσα έχετε στοχεύσει. Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα και επενδύστε στα δικά σας όνειρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μειώστε ταχύτητα αλλά μην σταματήσετε. Αντισταθείτε σε κάθε πειρασμό να πιεστείτε, αυτή είναι μια φάση ανάπαυλας. Διαθέστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας, γιατί το κεντρισμένο σας υποσυνείδητο θα δουλεύει υπερωριακά. Πριν κοιμηθείτε, επιλέξτε να ακούσετε χαλαρωτική μουσική ή να δείτε μια ρομαντική ταινία. Αποφύγετε πρόσωπα και πράγματα που απομυζούν την ενέργειά σας.

ΛΕΩΝ

Στραφείτε στο ομαδικό πνεύμα. Θα είναι μια εξαιρετικά κοινωνική περίοδος, προκειμένου να προωθήσετε τις γνωριμίες και τις συμφωνίες σας. Αναζητήστε άτομα που έχουν ανάλογο σκεπτικό με το δικό σας, φροντίστε μόνο να λειτουργήσετε δημοκρατικά και όχι ηγετικά, ακόμα κι αν κάποιοι στην ομάδα καθυστερούν τις διαδικασίες. Αν ο καθένας αναλάβει το βάρος που αντέχει, θα αποφύγετε αχρείαστες εντάσεις και συγκρούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανασκουμπωθείτε. Η προσοχή σας στρέφεται στους επαγγελματικούς στόχους, όσο μεγαλεπήβολοι κι αν είναι. Μιας και αυτή η επίσκεψη γίνεται μία φορά κάθε δύο χρόνια, να κάνετε τολμηρά όνειρα και να τα γνωστοποιείτε. Δράστε αποφασιστικά, αλλά προσέξτε να μην γίνετε εργασιομανείς. Φροντίστε να ξεκουράζεστε επαρκώς και να μην αμελείτε την κοινωνική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Οι ορίζοντές σας απαιτούν διεύρυνση. Η διάθεσή σας για μετακινήσεις και περιπλανήσεις θα χτυπήσει κόκκινο τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ιδανική στιγμή για να ξεπεράσετε κάθε δισταγμό για το άγνωστο, να επεκτείνετε το γνωστικό σας πεδίο ως μαθητές ή καθοδηγητές. Αν και θα χρειαστεί να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, αδράξτε την πρόκληση και δεν θα χάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πόσο μπορεί να ανέβει η θρυλική σαγήνη σας; Πολύ, αλλά δεν πρέπει να αρκεστείτε στην εικόνα των πραγμάτων, γιατί μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Να ξέρετε πως οι επιλογές αυτής της περιόδου πρόκειται να έχουν διάρκεια. Επίσης, προσέξτε πιθανές εξάρσεις ζήλιας ή κτητικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανεξάρτητη ιδιοσυγκρασία σας θα λάβει ένα έναυσμα σύμπραξης. Μην αντισταθείτε σε καμία παρόρμηση για ομαδικότητα, για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους. Μόνο μην δεχθείτε καμία πίεση για να πάρετε αποφάσεις ή να βάλετε υπογραφές. Να κάνετε τις διαπραγματεύσεις σας με ένα βήμα κάθε φορά, παραμένοντας στη ζώνη άνεσής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευημερία σας παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να απαλλαγείτε από βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, η κακή διατροφή ή ο αρνητισμός. Πρέπει να φροντίσετε την εμφάνιση και τη φυσική σας κατάσταση, με προσεγμένη διατροφή και καθημερινή εξάσκηση. Αν χρειαστείτε τη βοήθεια έμπειρων φίλων ή ενός συμβούλου υγείας, μην διστάσετε να την ζητήσετε. Και να θυμάστε ότι τα καλά αποτελέσματα χρειάζονται χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μόλις σας προσέβαλε ο εαρινός πυρετός. Η ορμή σας θα ενταθεί στη ρομαντική αρένα και θα αφαιρέσετε τα φίλτρα στις επιλογές όσων λέτε και όσων φοράτε. Δεν αποκλείεται μια εγκυμοσύνη ή η «γέννηση» μια δημιουργικής ιδέας. Με την καλλιτεχνική και εκφραστική φλέβα σας σε έξαρση, βάλτε χρώμα και ένταση στο περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας όπου υπάρχει θαλπωρή, θα έχετε ανάγκη να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση, τη διαρρύθμιση, ακόμα και την έδρα του σπιτικού σας. Δεν πρέπει να παραμερίζετε τις απόψεις όσων άλλων διαμένουν μαζί σας, ούτε την ανάγκη να έχετε χώρο για τον εαυτό σας. Αν προκύψει κάποια ένταση στο περιβάλλον σας, μια ήρεμη συζήτηση μπορεί να την εξομαλύνει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment