PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να σκέφτεστε πέρα από τα τετριμμένα.

ΚΡΙΟΣ

Βάλτε τέλος στην καλή πρόθεση για τα προσωπικά σας θέματα, δεν χωράνε άλλα κάτω από το χαλί. Να υποστηρίξετε επιτέλους τις θέσεις σας. Δεν φτάνει να θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Αν δεν κάνετε το πρώτο βήμα, δεν θα μάθετε ποιοι άνθρωποι θέλουν και μπορούν να σταθούν στο πλάι σας. Η στιγμή είναι κατάλληλη και για να αποζητήσετε επαγγελματική βοήθεια, αν νιώθετε ότι χρειάζεστε ευρύτερες κατευθυντήριες γραμμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποχαιρετίστε επιτέλους την τοξικότητα, το να κρατάτε πικρίες γεμίζει εσάς αρνητισμό.  Δεν πειράζει αν κάποιοι δεν είχαν τα φόντα να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας. Εσείς στραφείτε στην εσωτερική σας γαλήνη, αφιερώνοντας χρόνο στην προσωπική σας χαλάρωση. Να θυμάστε ότι η συγχώρεση θα σας βοηθήσει να προοδεύσετε, διεκδικώντας ένα πιο αίσιο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι για δραστικές κινήσεις; Πάρτε μια βαθιά ανάσα και πατήστε φρένο, αν δεν βρίσκετε δίαυλο συνεννόησης με κάποιον. Θα καταφέρετε περισσότερα αν δείτε τα πράγματα από τη δική του πλευρά, γιατί δεν αποκλείεται κάτι να τον εμποδίζει να μιλήσει ανοικτά. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση τώρα που η κατανόησή σας είναι σε υψηλά επίπεδα. Τουλάχιστον θα ακούστε τις θέσεις του, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να τις ασπαστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε βέβαιοι ότι έχετε ανταγωνιστές απέναντί σας; Ίσως η δική σας ορμή να πετύχετε, να σας κάνει τον πιο δύσκολο εχθρό του εαυτού σας. Υπάρχει λόγος που λένε ότι υπάρχει μοναξιά στην κορυφή και είναι αυτός. Να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Η πραγματική ασφάλεια για την πορεία σας, δεν αφορά τους πόρους και τις επιτυχίες. Αφορά τη φροντίδα των σχέσεων με τα άτομα που είναι πάντα στο πλευρό σας. Να θυμάστε ότι δύναμη έρχεται από τη σύμπνοια, όχι από την άμυνα.

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός να βγάλετε το κεφάλι σας από την άμμο, αν σας ταλαιπωρεί μια διαμάχη, κάθε ειλικρινή σας προσέγγιση θα σας στηρίξει. Βρεθείτε με αυτό το ιδιαίτερο άτομο και εκφράστε την αλήθεια σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να επιλέξετε τη σωστή στιγμή και το σωστό μέρος. Η ιδιοσυγκρασία σας εξωτερικεύει καλύτερα τα συναισθήματα σε μια ήρεμη και ασφαλή ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πώς χειρίζεστε τις πολύ στενές σχέσεις σας; Αν κάτι δεν πάει καλά, μάλλον υπάρχει έλλειμμα πολυεπίπεδης επαφής. Η προσοχή σας ξεπερνά την επιφάνεια και αποζητά τα βάθη της αγάπης και της στοργής. Δεν αρκεί η λαγνεία και ένα όμορφο πρόσωπο, για να υπάρξει διάρκεια σε μια σχέση. Αν έχετε φορτωθεί εσείς το μεγαλύτερο πρακτικό βάρος της, είναι καιρός να κάνετε αυτή την ευαίσθητη συζήτηση.

ΖΥΓΟΣ

Έχει φτάσει η στιγμή να επιστρέψει η γαλήνη στη σχέση σας. Τώρα που θα βγάλετε στην επιφάνεια τη ρίζα του προβλήματος, θα εντοπίσετε και όσα αμελήσατε ως τώρα. Κοιτάξτε με ειλικρίνεια τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας, αντί να εκφράσετε κατηγορίες. Ο καθένας έχει τα δικά του χαρίσματα, που πρέπει να αξιοποιηθούν ισότητα μέσα στη σχέση για να την ενδυναμώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακούστε με προσοχή τα μηνύματα που σας στέλνει το σώμα σας, αν τον τελευταίο καιρό σας ταλαιπωρούν κάποιες αδιαθεσίες ή πόνοι, πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε, είναι να βελτιώσετε τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση. Το σώμα σας είναι το «μέσο» να διεκδικήσετε οτιδήποτε στη ζωή, γι’ αυτό πρέπει να το χειρίζεστε με τον σεβασμό και την αγάπη που του αρμόζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήπως σας έχει εξουθενώσει το «κυνήγι»; Μπορεί να θεωρείτε ότι αποζητάτε την ασφάλεια, εντούτοις δεν βλέπετε ποιοι άνθρωποι μπορεί να σας παραπλανούν. Είναι καιρός να αναθεωρήσετε τα κριτήριά σας και να βγάλετε από τη ζωή σας τα άτομα που μόνο σας βλάπτουν. Σας αξίζουν καλύτερα πράγματα. Αν κάποιοι τρέφουν πραγματικό ενδιαφέρον για εσάς, ας προσπαθήσουν εκείνοι να σας κερδίσουν ξανά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήπως νιώθετε την ενέργειά σας να εξαντλείται γρήγορα; Η νωθρότητα σας μπορεί να οφείλετε σε κάποιες ανθυγιεινές συνήθειές σας. Από το πρόχειρο φαγητό μέχρι τους ανθρώπους που απομυζούν την ενέργειά σας, το βέβαιο είναι ότι έχετε ανάγκη από αλλαγή κατευθύνσεων. Αν δεν ισορροπήσετε το πρόγραμμά σας σε όλα τα επίπεδα, δεν πρόκειται να εκλείψουν οι διακυμάνσεις της διάθεσης και των αντοχών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αποχαιρετίσετε όσα και όσους προκαλούν κόμπους στο στομάχι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παραμερίστε κάθε είδους επιφανειακή δραστηριότητα, καιρός να στρέψετε την προσοχή σας σε όσα έχετε σε αφθονία. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για χρήματα, γνώσεις ή χρόνο. Το ζητούμενο είναι να βρείτε τρόπους να τα αξιοποιήσετε. Το πιο πολύτιμο εργαλείο αυτή την περίοδο, θα αποδειχθούν οι συμπράξεις. Γι’ αυτό προσεγγίστε άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Μην το παρακάνετε με την οικειότητα, δεν πρέπει να υπερβεί την αξιοπιστία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αξιολογήσατε τον εαυτό σας; Τα χρήματα δεν αποτελούν κριτήριο για την ανέμελη ιδιοσυγκρασία σας, γι’ αυτό περιβάλλεστε από άτομα κάθε οικονομικής τάξης. Αλλά πρέπει να ισορροπήσετε πλέον τις δαπάνες με τα έσοδά σας. Δεν είναι δική σας ευθύνη να πληρώνετε λογαριασμούς ατόμων που εισπράττουν λιγότερα, όπως και δεν ενδείκνυται να κοστολογείτε χαμηλά τη δουλειά σας. Μια ρεαλιστική ματιά στις πρακτικές σας, θα αποβεί αποκαλυπτική για να επιστρέψετε σε ορθή πορεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment