PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ανάγκη για δραστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΚΡΙΟΣ

Είστε μια ασυγκράτητη δύναμη της φύσης, μην αναζητάτε απολογίες, επειδή έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια και τα διεκδικείτε. Θέστε τα ζητούμενά σας ξεκάθαρα και κάθετα, ακόμα κι αν ακουστείτε ορμητικοί, σαν να κάνατε ορό καφεΐνης. Όλοι θα ωφεληθούν από μια επιπλέον ώθηση. Αν δεν παλέψετε ο καθένας για τα όνειρά του, ποιος θα το κάνει; Παράλληλα, λάβετε υπόψιν ότι η συγκυρία θα σας κάνει ακόμα πιο ερωτικούς και σέξι.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δεν αποσυμπιεστείτε θα εκραγείτε. Δώσατε τα πάντα σε μια κατάσταση, για να βρεθείτε και πάλι μπροστά στον ίδιο τοίχο. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να απομακρυνθείτε, ίσως και να κλάψετε στον ώμο ενός υποστηρικτικού φίλου. Ξεπεράστε, προχωρήστε και βγάλτε την αναστάτωσή σας με μια δραστηριότητα. Δεν αποκλείεται να έχετε μια επιφοίτηση πάνω στο χαλάκι της γιόγκα ή το στρώμα σας. Χρειάζεται τόλμη η παράδοση, γι’ αυτό την ακολουθούν θαυματουργές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε από τα πλέον συνεργατικά πλάσματα. Θα σας είναι πολύ εύκολο να καλέσετε μια διαδικτυακή συνεδρία, για να δώσετε ώθηση σε έναν ακόμη φιλόδοξο στόχο σας. Όλες οι πλευρές θα ωφεληθούν από τα επιπλέον μάτια και μυαλά. Αλλά οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν χωρίς επιβολές και αντικρούσεις. Η ελαστικότητα και η ανάθεση ξεκάθαρων καθηκόντων στον καθένα είναι η πιο αποδοτική στρατηγική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι στόχοι κατακλύζουν τη σκέψη σας, σας έχουν μείνει λίγες ακόμη εκκρεμότητες μέχρι να λήξει αυτή η χρονιά, γι’ αυτό αδράξτε τη μέρα. Αξιοποιήσετε την ορμή σας για να στήσετε ένα αποδοτικό πλάνο, που θα περιλάβει όλη ομάδα αντί να δράτε μόνοι και να θυμάστε ότι η κολακεία μπορεί να ανοίξει πόρτες, όμως μόνο η δική σας αξιοπιστία και συνέπεια θα τις διατηρήσει ανοικτές.

ΛΕΩΝ

Εσείς δεν διευρύνετε απλώς τους ορίζοντές σας, ξεπερνάτε πραγματικά κάθε όριο. Θα είστε ένας συνδυασμός πολιτισμικού εκπροσώπου και ειρηνικού μαχητή. Αφήστε την ανάγκη για περιπλάνηση να σας καθοδηγεί, από τις διαδικτυακές συζητήσεις σας μέχρι τον σχεδιασμό μιας απόδρασης, στο μέλλον. Μόνο προσέξτε να μην το παρακάνετε με όσα αναλαμβάνετε. Καλύτερα να πάρετε λίγες μέρες περιθώριο, πριν δώσετε τελική απάντηση για οτιδήποτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να μείνετε λίγο ακόμη στο κρεβάτι, για να χουζουρέψετε μόνοι ή να απολαύσετε κι άλλο την σέξι παρέα σας; Τολμήστε να κάνετε κάπως πιο πικάντικες τις επαφές με το αντικείμενο του πόθου ή το ταίρι σας. Παράλληλα, η ατμόσφαιρα ευνοεί τις επενδυτικές ευκαιρίες μέσω ακινήτων ή επιχειρηματικών σχεδίων με έμπιστους φίλους. Κάθε προσπάθεια που θα ξεκινήσει τώρα, μπορεί να καταλήξει σε πραγματικά προσοδοφόρο εγχείρημα.

ΖΥΓΟΣ

Το «δύο» λαμβάνει μαγικές διαστάσεις, στοχεύστε σε αυτό. Οι συνεργατικές προσπάθειες με έμπιστους φίλους ή συνεργάτες, θα δώσουν ζωή σε ένα εγχείρημα που θα αποδώσει κέρδη. Παράλληλα, η συγκυρία ανεβάζει τη θερμοκρασία στην ερωτική αρένα. Σίγουρα θα αναβιώσετε τη σπίθα του πάθους με το ταίρι σας. Και αν είστε αδέσμευτοι, είναι η στιγμή να ομολογήσετε τα αισθήματα που τρέφετε για ένα ιδιαίτερο άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθατε κάπως νωχελικοί τελευταία; Ξεχάστε το. Η ώθηση που θα λάβετε, θα σας κάνει να βγείτε και να ασκηθείτε όσο κρύο κι αν κάνει έξω. Αν μείνετε εντός, είναι η ιδανική στιγμή να εντοπίσετε ένα πρόγραμμα εξάσκησης που γίνεται στο καθιστικό. Έτσι δεν θα το εγκαταλείψετε όταν ανοίξουν τα γυμναστήρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η άγρια πλευρά σας βγαίνει στην επιφάνεια. Είστε έτοιμοι για κατακτήσεις, γι’ αυτό προσέξτε να μην γίνετε πιο επιθετικοί απ’ όσο χρειάζεται. Μην το παρακάνετε με τα συνεχή μηνύματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει και μην πιέσετε το ταίρι σας για «αξιοποίηση» της καραντίνας, ενώ έχει εκκρεμούσες υποχρεώσεις. Αν γίνετε πιο τρυφεροί, σίγουρα θα έχετε πιο απολαυστικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναμένονται δραστηριότητες εντός των τειχών. Επειδή όλοι δυσκολεύονται υπό τους υγειονομικούς περιορισμούς που επικρατούν, προσπαθήστε να κάνετε τον εγκλεισμό πιο υποφερτό. Σιγάστε τα τηλέφωνα για να μην ενοχλούν όσους εργάζονται ή μελετούν. Θα ωφεληθείτε αν οργανώσετε όλοι μαζί τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ή συγκρούσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεστε φίλτρα, μεγάλη ταχύτητα σε όσα σκέφτεστε και λέτε. Μην αρκεστείτε σε ανταλλαγή απόψεων, έχετε να χειριστείτε το δικό σας πνευματικό τσουνάμι και θα ωφεληθείτε αν καταφέρετε να καταγράψετε τις εμπνευσμένες ιδέες σας. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε πώς εκφράζεστε, για να μην ακουστείτε εριστικοί ή προσβλητικοί, μην προκαλέσετε συγκρούσεις ή θίξετε κάποιους, χωρίς τέτοια πρόθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα εργασιακά και οικονομικά σας θέματα χρειάζονται προσοχή, κάθε απερίσκεπτη δαπάνη ή ασυνέπεια μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν πρόκειται να κατευνάσετε το άγχος σας με παρορμητικές αγορές, υπό τις συνθήκες που επικρατούν, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας για κάποιο καινούργιο εγχείρημα. Θα σας βοηθήσει να ζητήσετε τις συμβουλές και τη στήριξη ανθρώπων που έχουν σχετικές γνώσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment